Foto: hesteguiden.com

Hamre i alle varianter

I hele 2013 har det vært lønnsomt å spille Frode Hamre. I søndagens V65 fra Sørlandet er ingen grunn til å endre strategi.

Kommersielt

Søndagens hestemeny er som vanlig innholdsrik. Først ut er Täby galoppbane som byr på V4, før skrellbanen Mantorp overtar med en sedvanlig vrien V64-omgang. Til sist er det internasjonal V65 fra Sørlandets travpark. Og selv om vi nå går inn i julen er det ingen grunn til å fortvile dersom du er glad i travsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe, og vi nordmenn får spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. I tillegg er det V65 fra Bjerke 2. juledag, så den dagen er det bare å glede seg til allerede.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Se opp
Søndag 8. desember ble det megasuksess for Nettavisens nye travekspert i Sverige Patrik Fernlund. Hans største V65-forslag på Nettavisen gikk inn med en gevinst på 70.888 kroner, og ti av hans andelslag på Eksperten betalte tilbake fra 70.888 til 138.192 kroner. Totalt spilte Patrik inn 959.186 kroner for Nettavisen og Sportspills trofaste travspillere den dagen, og ingen tipsleverandør på Eksperten har hatt en større samlet utbetaling til et enkeltstevne. Mandag 22. desember er det ventet over 50 millioner kroner i V75-omsetning på Solvalla og Patrik har jobbet steinhardt med denne omgangen hele den siste uken.

PS. Til V75-løpene på Solvalla kan du allerede nå kjøpe andeler på Eksperten. Andeler kan kjøpes i priskategoriene 50, 100, 200, 300 og 500 kroner. For dere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med systemandelslag der pris per andel er kr 1000, 2000 eller 3000

Klikk på denne lenken for å kjøpe andeler på Eksperten til V75-løpene på Solvalla mandag 23. september

Innleveringsfrister Sørlandet søndag
V65 kl 18.00
V4 kl 19.06
DD kl 19.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Frode Hamre har hatt en helt sinnsyk sesong både som kusk og ikke minst som travtrener. Langt over 200 stallseire har det blitt og selv har Frode tross to måneders sykefravær i sommer bortimot matchet rekordtallene fra 2012. 146 seire på kun 523 kjørte løp er helt enestående og i pengevei er det blitt ca 7,2 mill noen dager før året er omme.

Søndag er Frode Hamre på plass på Sørlandet og som vanlig sitter han bak flere tunger favoritter. Selv vurderer han meget formsterke 4 Tristar Merci i V65-6 som sin klart beste vinnersjanse. Den svært flinke treåringen har til tross for kun en årsseier (blitt matchet i steintøffe lag hele året) tjent 371 500 kroner i år, og søndag må det være topp vinnersjanse mot middels motstand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Fra spor fire satser Frode mot tet, og dskal dettte løpet være kjørt. Tristar Merci avsluttet gnistrende til andre sist på Bjerke mot klart bedre hester enn det han møter søndag og Tristar Merci blir vår soleklare V65/V5 og DD-banker på Sørlandet søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Topp vinnersjanse
Også i V65-2 har Frode Hamre en topp vinnersjanse med 10 Capone som blir søndagens suverent største favoritt. Men Frode mener Tristar Merci er hans klart beste vinnersjanse søndag, da Capone har hatt litt småplunder. Derfor betaler vi også for kapable 6 Thai Gucci selv om Åsbjørn Tengsareid kun er moderat optimist. Thai Gucci har imidlertid vist tidligere at hun kan spise kirsebær med de store og det er flott verdi i hoppa i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus