Foto: Hesteguiden.com

Hamre må vike

Frode Hamre har med hele åtte hester til Forus tirsdag, men V65-bankeren er en kaldblodshest.

Kommersielt

Det ruller på i travsporten og tirsdag kveld er det Forus travbane i Stavanger som er vertskap for V65-spillet. Og med både Frode Hamre og Bo Westergaard på plass med en rekke stallhester er det kanonomgang rent sportslig, og også spillemessig er det spennende selv om det er noen store favoritter på farten. Eskilstuna er vertskap for det svenske V64-spillet tirsdag kveld og det er altså mye å glede seg til også denne tirsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Frode Hamre er en sjelde gjest på Forus travbane en tirsdag kveld, men all den tid Forus lokker med et eliteløp for varmblodshester med 50 000 kroner i førstepremie, samt to kvalifiseringsløp for varmblods i lavgrunnlags og mellomklassen har det lokket Hamre til Stavanger. Også Bo Westergaard er på plass med en rekke stallhester og det er strålende sportslig klasse på løpene denne tirsdagskvelden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kald V65-banker
Men selv med fem varmblodsløp innenfor V65-veddemålet, tyr vi til omgangens eneste kaldblodsløp for å vinne V65-bankeren. Med kun sju hester til start i V65-1 og fortsatt svært usikker form på 1 Doktor Jaros, har det neppe mye å si om 7 Neslands Loke er belastet med 40 meter tillegg. Åsbjørn Tengsareid hadde svært god tro på seier når vi pratet med ham mandag ettermiddag og var rimelig sikker på at han hentet 20 meter på pausehesten 6 Stjerne Faks (Åsbjørn kusket denne i prøveløpet 5 november).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Da gjenstår kun 1 Doktor Jaros som ikke finner toppformen nå og dermed er det vanskelig å spille mot Neslands Loke. Som avsluttet flott fra køen i det som ble et speedoppgjør sist på Jarlsberg, men gjorde et helsvett løp på Bergen travpark gangen før. Vi gjør det ikke vanskelig og bankerspiller allerede i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bergen versus Frode
Kan en bergenshest ta opp kampen med Frode Hamres importer? Ja, det er kanskje ikke så lett å si på forhånd. Men 6 Deep Sea Dream er ikke bare en nytelse å se i løpsbanen, hesten besitter også veldig fin kapasitet. I V65-5 havnet det meste av spillet på Hamre-duoen 4 Credicity og 7 Sejr Gammelsbæk. Og det er lett å begripe. Deep Sea Dream blir neppe mer enn et fjerdevalg, og slik hesten har levert i det siste betaler vi også for denne.neslands

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus