Gå til sidens hovedinnhold

Hamre sikrer nye gevinster

Det ble en fantastisk lørdag for våre tips og da bankerspilte vi to hester fra Frode Hamres stall. Vi gjør akkurat det samme på Sørlandet søndag.

Sportspills meny søndag:
V64 Solvalla: Tarzan innfrir
Oddstips 1: Arsenal søndagens beste spill
Oddstips 2: En fransk godbit
Tippetips: Ingen grunn til å tro på Liverpool

Søndagens travmeny fra Norsk Rikstoto består av en meget spennende V64-omgang fra Solvalla og ikke minst av en flott dobbel V5-omgang på Sørlandet.

Det har rullet fantastisk bra på for Sportspill de siste dagene. Under lørdagens V75-løp på Leangen ble det nytt treff på det mellomste forslaget (inn.pris kr 375) og fine 3 718 kroner tilbake. Det var mange av våre lesere som fulgte de tipsene og hele 225 V75-kuponger som ble levert via Nettavisen fredag og lørdag gikk inn med gevinst og samlet hentet altså våre lesere nesten en halv million kroner i gevinster lørdag.

Torsdag ble det som kjent flott treff under V65-løpene på Ørebro og vårt mellomste spilleforslag (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 6018 kroner. Den dagen hentet våre lesere litt over 170 000 kroner tilbake i gevinster og våre lesere har dermed fått utbetalt ca 670 000 kroner i gevinster de siste dagene.

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl 18.00
V5B kl 19.00
DD kl. 20.00

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er Frode Hamre i alle varianter for tiden og ingenting som tyder på at 2013 blir en nedtur for Frode. Allerede tolv dager inn i det nye året har Frode Hamres stallhester vunnet tolv løp og sjefen sjøl har vunnet ni av disse. Frode vant med bankerkandidaten Ultimate Lindy sist onsdag, med bankerkandidaten Cosmos Limburgia fredag, med vår V75-banker Miraflores lørdag, kjører begge våre bankere søndag, blir storfavoritt med Credicity mandag i Drammen, blir bankerspilt med No Credit L.A. tirsdag og har flere flotte vinnersjanser på Bjerke kommende onsdag. Bare så det er nevnt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kun galopp imot
Begge våre bankere denne søndagen kommer altså fra hans meget kvalitetsfylte stall og aller mest tror vi på 1 Lightonslightsoff i V5-3A. Etter å ha sett lysende ut i fire strake seiersløp for Hamre, ble det litt for tøft i et V75-løp på Forus i den siste starten rett før jul. Da måtte femåringen trave i dødens den siste runden og nøye seg med tredje, slått av stallkameratene Ramos Boy og Underpaid Hanover. Førstespor bak bilen denne søndagen betyr normalt tet og da taper ikke Lightsonlightsoff dette løpet. Slik vi ser er det kun galopp imot, galoppfaren virker liten og da skal dette gå veien. Banker i V5-3A.
Rangering V5-3A: A: 1 B: 2-9 C: 7-6-5-3-4 D: 10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skal være overlegen
Førstespor bak bilen har også 1 Touched By Lindy trukket i V5-5B/DD-2 og det lukter tet fra start til mål for denne yankeen også. Kunne ikke helt følge en knallgod Whata Buz helt mot mål i et tøft V65-løp på Bjerke i sin siste start, men holdt likevel fart og stil oppe til andreplass. Nest sist ble det en svært enkel V65-seier på Biri. Motstanden søndag er svak og selv om Touched By Lindy skulle bli overflydd, må dette være en meget fin vinnersjanse. Vi spekulerer ikke og Touched By Lindy blir vår klare banker i V5B-spillet.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 1 B: 9-10-5 C: 11-6-7-2-8-4-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Småuggen innledning på V5A-spillet denne søndagen, og det kan være fordel strekhestene her. Derfor setter vi 2 Whatwouldtheysay først. Muscles Yankee-sønnen holdt fint etter innvendig løp sist og her kan Solberg få dirigere i front og da kan det holde helt hjem.

1 Nonstop Sas har forbedret seg hver gang i Tjomsland-regi og her blir det tet eller lederrygg. Da kan første seieren i Norge komme. 4 Harpers Joker dukker opp i regi Frode Hamre. Full vei, volte og et trangt andrespor er alle minusfaktorer og vi setter hesten på en helt naturlig outsiderplass. Frode selv er usikker på hesten og det er også lenge siden voltestart.

3 Lorne Elijon Gatling overrasket mange ved å lede rundt om på Bjerke nest sist, men er ikke like god fra køplass og blir kun et fjerdevalg for oss her. 9 Buddy har et flott startspor og dersom Høitomt unngår dødens er det ikke helt utenkelig at denne kan vinne.
Rangering V5-1A: A: 2 B: 1-4-3-9 C: 7-8-5-6

HTML EMBED

V5-2A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Vi har repetert til det kjedsommelige at de beste kuskene ikke trenger å ha de beste hestene for å vinne travløp. Slik vi leser dette løpet er det fin sjanse for at Lars Anvar Kolle forsvarer sitt innerspor med 1 Precious Landing og Kolle er som kjent en av de beste til kjøre etter klokka og hesten var bra sist.

Muligens er 7 C.R.L. Trefilov er bedre hest, men vanskelig startspor og vesentlig svakere kusk trekker ned. Fireåringen har kommet flott tilbake etter galopp i to av sine tre første løp. 2 Casino Dream var en gedigen skuffelse på Klosterskogen sist etter et par fine løp før det. Fine forutsetninger søndag og klart kryss på kupongen.

10 Lonely Star trakk seg altfor lett fra tet på Jarlsberg sist, trolig er det en fordel med løp bakfra. 9 She's Cool blir ikke mye spilt, men vi hadde positivt notat på hesten fjerde sist og slipper den ikke helt enda.
Rangering V5-2A: A: 1 B: 7-2-10 C: 9-4-11-5 D: 3-8-6

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Fin oppgave for 9 Hålands Liz dette og hoppa har varslet form på slutten. Slipper lange tillegg og mange å runde her og dersom Undem disponerer riktig underveis, må dette være en topp vinnersjanse.

Klart forbedret sist var også 8 M.G. Siri som holdt farten flott til femte i et tøft V75-løp. Klart enklere imot søndag og Flåten-hoppa er på gang nå. 2 Brenne Svarta lukter på en seier nå og holder bra form. Feilfritt kan det gå.

Vi må også betale for 6 Branddon som varslet form både tredje sist og nest sist og som ikke er så verst feilfritt. Strålende form holder også 5 Stumne Sirius, men tiåringen er ikke den letteste å vinne med.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 9 B: 8-2-6-5 C: 3-10-7-1-4

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
En skoløs 9 Writing Love var kraftig forbedret sist på Bjerke og overrasket spesielt med å vise fighteregenskaper nedover oppløpet. Søndagens oppgave er definitivt ikke noe tøffere og dette skal være en flott vinnersjanse påny.

3 Rubintor Finn har utviklet seg fint de siste månedene og står også fint til her. Klar seierskandidat. Litt opp og ned har det vært for Undems 2 Punktum Skalflex, men hoppa skal være god nok. 7 Ladylime norgesdebuterer i regi Frode Hamre med helt greie treningsrapporter i ryggen, men heller ikke mer. Frode er usikker, men var ikke spesielt lyrisk når vi snakket med ham søndag formiddag. Vi nøyer oss med fjerdevalget.

5 It's All In The Game var en gedigen skuffelse på Biri sist og har også forlatt Åsbjørn Tengsareids stall siden det løpet. Da blir det bare tja for oss.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 9 B: 3-2-7-5 C: 1-8-6 C: 10-4

V5-3B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Det er ikke lett å lure 6 Tysvær Mai først i mål og heller ikke Siv Emilie Løvvold klarte det, når hun red hesten på Jarlsberg tredje sist. Men Tysvær Mai er stødigheten selv og gjør aldri et dårlig løp. Søndagens oppgave ser helt perfekt ut og nå kan en etterlengtet seier komme.

5 Prins Hardy fullførte fint fra dødens sist og holder uforandret fin form. Tapte for Tysvær Pål sist, men fikk også et tyngre løp. 2 Solebriska stod hardt inne i løpet sist, men har en bedre oppgave her. Det har ikke 9 Sibbe som var tøff i seiersløpet sitt sist. Vi synes disse fire skiller seg noe ut her.
Rangering V5-3B: A: 6 B: 5-2-9 C: 4-8-12-10-3-7-13-11-1

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
4 Horgen Kinge blir vårt klare førstevalget i dette eliteløpet. Det er full form på hesten nå og han fullførte flott til fjerde i Drammen mandag. Galopperte som trolig vinner ut mot oppløpet på leangen tredje sist og kan få en etterlengtet seier her.

7 Greis Vinn kan være tethesten etter noen hundre meter her. Overrasket mange ved å ta en enkel spurtseier på Bjerke nest sist og hadde bra fart når galoppen kom i den siste svingen i Drammen mandag. 5 Rinde Kvikken ble fyrt av altfor tidlig av Åsbjørn Tengsareid sist på Forus og skal ha det på sine premisser. Typisk Kolle-hest.

8 Vestpol Faxen gjør fine hver gang, men det er ikke lett å vinne slike løp fra 40 meter tillegg. 1 Spydermann Ø.K. finner fortsatt ikke tilbake til godtaktene.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 4 B: 7-5-8 C: 1-6-3-2

Kommentarer til denne saken