*Nettavisen* Sportspill.

Hamre styrer showet

Foto: hesteguiden.com

Seiersmaskinen Anthony Boko jager årsseier nummer fem på Jarlsberg fredag. Sjekk våre travtips.

01.06.12 19:32

Det er Jarlsberg travbane ved Tønsberg som står som arrangør av fredagens V65 og V5-spill. På årets første junidag er det svært fine spilleløp på travbanen i Vestfold. Og som så mange ganger før er det Frode Hamre som står for bankeren.

3 Anthony Boko var meget positiv sist selv om han tapte for Dacke Håleryd i et V75-løp på Jarlsberg i sin siste start, men sistnevnte er en av Norges beste hester for tiden. Frode Hamre mente sågar at Anthony Boko gjorde et av karrierens beste løp og det kan vi gi ham rett. 14.4 over 2660 meter voltestart er sterke saker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Fredagens oppgave er fin for Hamre-traveren som er kjapp i uttaket når bilen slipper feltet og det er nøkkelen for å vinne kveldens løp. På innsiden står kjappe Yumbo Yob som ikke er i sin beste form, men Antonsen er truende til å kjøre foran hvis han klarer å holde ute vår banker for dagen. Skulle det ble et slikt scenario der Anthony Boko ikke får tet så blir oppgaven litt verre, men vi føler oss noenlunde sikre på at Frode Hamre kjører seg til med Anthony Boko og da vinner han også løpet. Kveldens sikreste V65-banker.
Vår rangering V65-5/V5-3: A: 3 B: 7-6-2-4 C: 1-5-11-12-9-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

HTML EMBED

V65-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Amatørmatch Jarlsberg - Årjäng.
Den årvissse amatørmatchen mellom Jarlsberg og Årjäng skal avgjøres over to løp i kveld, men kun det ene av disse løpene er innenfor V65-veddemålet.

2 Obtain er den beste hesten i V65-innledningen som er en amatørmatch mellom Jarlsberg – Årjäng og han har fått rutinerte Bjørn Duestad i sulkyen. Great Challenger-sønnen er brukbar fra start, men når neppe tet på direkten. I sitt siste løp skuffet han en del, men var da tett i halsen. Under normale omstendigheter så er dette en meget bra vinnermulighet, men han blir stor favoritt og i disse amatørløpene skjer det ofte mye rart, så garderinger er påkrevet.

6 Patriot Me er meget rask fra start og har slått vår favoritt med noen anledninger tidligere. Normalt er Kolnes traveren avhengig av ryggløp når det er snakk om 2100m, men kanskje hesten prøves foran denne gangen. 9 Mack Blitz fått to løp i kroppen etter lang pause og er aktuell på gardering for han er hvass på en speed. 1 Thai Photo har vi ventet på lenge, men formen er mildt sagt usikker. Med perfekte forutsetninger er han uansettaktuell på gardering.
Vår rangering V65-1: A: 2 B: 6-9 C: 1-11-5-10-4 D: 8-7-12-3

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshopper. 2100 meter voltestart.
7 Kor Faksa var klar tredje sist, men var langt bak de to første. Nå er motstanden enklere for Braathen-traveren som er rask fra start og springsporet passer helt perfekt. Litt usikker på om de velger å kjøre foran da det virker som hun er best med ryggløp slik hun får bruke speeden sin.

1 Alm Raisa galopperte muligens fra seg seieren sist i sitt første løp etter pause. Vidar Hop vil nok teste henne foran igjen. Bra vinnersjanse. 3 Spikåsa gjorde karrierebeste sist da hun vant fra dødens og viste endelig fighteregenskaper. Fredag er det full vei, det er muligens et minus. Men det kan gå.

10 Frøken Franzen har mye bedre form enn raden og blir denne gangen kuskeforsterket til Gunnar Austevoll. Sist så galopperte Åsajerven-datteren 500-600m igjen i et løp gode Vestpol Dennis vant og gikk dermed glipp av en tid på 30-tallet. I løpet før ble hun sittende fast med krefter igjen, så det er vinnerform i kroppen på denne outsideren.
Vår rangering V65-2: A: 7 B: 1-3-10 C: 6-5-4-9-2-8-11 D: 12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-3 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
7 Vasadu har en fin mulighet i dette løpet bare han går feilfritt slik han gjorde når han gjestet Sørlandet sist. Da gjorde Classic Photo-sønnen et helsvett løp der han knuste konkurrentene fra dødens og jogget inn i mål på sterke 15,5/2140m. Denne gangen er det annerledes forutsetninger med voltestart som han ikke har testet tidligere, men ifølge Frode Hamre skal det kunne gå greit og fra et fint springspor øker sjansene for feilfri avgang.

Fin vinnersjanse, men han møter en meget fin traver i 8 Christopher Boko som er i rivende utvikling noe han beviste på OGP Søndagen der han ble fjerde i ganske tøft selskap. Blir ikke overrasket om han gir en feilfri Vasadu kamp helt inn til mål, for her har Trond Anderssen en hest som blir meget bra.

3 Laugh At My Face er en finstammet hoppe som galopperte bort en topplassering sist og en 16-tid over full vei. Viking Kronos-datteren virker bra, men hun må være ennå et hakk hvassere denne gangen hvis hun skal gi favorittduoen kamp. 9 River Kemp har fin kapasitet, men er litt usikker på hesten siden han var så fryktelig stri sist. Nå blir det et ryggløp og på sitt beste er han en liten luring.
Vår rangering V65-3: A: 7-8 B: 3-9 C: 2-4 D: 6-1-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
6 Låhne Lukas vinner dette løpet feilfritt for han møter konkurrenter han normalt er overlegen. Nå kommer Flåten-traveren ut etter lang pause med et oppløftende prøveløp i bagasjen. Er usikker hvordan auto er for den femårige hingsten så de som har mulighet for å se startvognprøven bør gjøre det. Normalt er dette noe Flåten har testet i trening så vi tror den biten ikke er noe problem, men galoppene kommer helt umotivert til tider. Vinner bare han går feilfritt, men vi stoler ikke helt på Mørtvedt Jerkeld sønnen.

9 Bonus er i toppen hver gang, men han har tjent mye penger på kort tid så han må utvikle seg selv også. 4 Tori Huldra hadde trent fint foran løpet sist, men hun galopperte og var ikke som best. Høitomt hadde neppe starterklært hvis ikke han var tilfreds med henne hjemme i trening. Liten outsider. 11 Hanse Piril må rekordforbedre seg en del hvis det skal rekke til en plass i toppen.
Vår rangering V65-4/V5-1:A: 6 B: 9-4 C: 11-5-1-7-10-3 D: 2-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-5/V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
2 Ruth Reerstrup var tilbake som en solid vinner på Sørlandet i sitt siste løp, etter noen middelmådige innsatser. Står interessant til med et fint spor over sprintdistanse, men er litt usikker om sprint er noen fordel for Carmody Lobell-datteren som virker mer sterk enn speedig. Nå lukter det tempo i dette løpet for det er mange som er lysten på tet. Bare Undem finner seg en brukbar posisjon skal hun regnes med en fin vinnersjanse i et åpent løp.

10 Belle Modelle avsluttet meget bra sist og det på en sterk tid. Denne gangen er det annerledes forutsetninger med bakspor over en kjapp sprint, så det må bli tempo samt hun må ha klaff med ryggene i tredjespor. 1 Alegra blir overflydd, men er det en som skal klare å finne seg en luke så er det nettopp Høitomt. Dream Vacation-datteren har bedre form enn raden og selv om sprint neppe er noe fordel må hun krysses.

3 Brizma Star tar trolig tet og kan lede lenge, men møter mye bedre hester denne gangen enn hun har gjort i sine seiersløp. Må rekordforbedre seg hvis det skal rekke til seier. 12 Next Catarina skuffet mye sist, men virker forbedret i treningsjobbene. Skal uansett klaffe mye fra dette dårlige sporet.
Vår rangering V65-5/V5-2:A: 2 B: 10-1-3-12-4-5 C: 9-6-7-8 D: 11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Det har ikke klaffet for 3 Thai Chaiyo i sine to første starter. Lillesøsteren til Thai Tanic har gjort seg bort på tidlig galopp i begge sine løp. I kveld vil garantert Vidar Hop safe litt fra start for å få henne feilfritt avgårde. Hoppa er trolig god for en tid på 17-tallet og skal ha en fin vinnersjanse feilfritt.

Men Waaler-hesten møter en riktig så fin hest i 4 Alberth Laylock. Dyktige Sverre A Johnsen har alltid sine hester godt forberedt når de kommer til start og når denne flotte treåringen har blodlinjene i orden blir han meget interessant å følge fremover. Frode Hamre har vært lyrisk etter banejobbene han har kjørt med Love You-sønnen, men det trange fjerdesporet er neppe det kretsen rundt hesten hadde ønsker seg.

14 Super Einar henter neppe 20 meter på den nevnte duoen hvis de oppfører seg. Nå skal det sies at Geir Flåten sin Folkehest ikke har hatt klaff i sine løp så han er nok bedre enn det inntrykket mange har fått til nå. Aktuell på gardering. 9 Rebella Juliane trener etter rapportene fint og skal kunne en 18-19 og må regnes ut i fra det.
Vår rangering V5-4:A: 3 B: 4 C: 14-9-2-10-1-8-7-12-11-6-5-13-15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart. Dameløp.
4 Lome Jokeren er uten tvil den klart beste hesten i dette dameløpet, men Romtveit-traveren er neppe den enkleste å kjøre så når Ingeborg Engen får sjansen i et dameløp så føler vi oss ikke helt sikre på dette går. Nå har nok Engen kjørt en del med hesten i trening siden hun jobber hos Romtveit så kommer hun overens med Lome Jokeren så vinner hun.

6 Løten Nilla er i veldig fin form, men hun er avhengig av ryggløp over 2100 meter, men vinnerform har hun virkelig. 7 Irma spinner normalt til tet så leder hun så lenge det er krefter. 3 Hvalstad Jerven har kapasitet for seier, men han er dessverre ingen enkel herremann.
Vår rangering V5-5:A: 4 B: 6-7-3 C: 2-5-9 D: 1-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.