Foto: hesteguiden.com

Hansen kan ikke trylle

Vår V65-ekspert Håkon Einar Hansen liker å finne spenstige objekter, men kveldens to V65-bankere er det ikke noe hokus pokus med.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag
Oddstips 1: I dag svarer Sør-Afrika
Oddstips 2: Swansea til finale
V4 Boden: Blir Boden lykkeboden?
Premier League: Skader og karantener

Onsdagen starter opp med lunsjtrav til Boden i Sverige, før vi kan spille V5 til Odense i Danmark på ettermiddagen, og det hele avsluttes som vanlig med V65-spill til landets hovedbane på kvelden.

Vi har tips til Boden og Bjerke i dag, og før det braker løs i Oslo på kvelden har vi forhåpentligvis vunnet noen kroner på den andre siden av kjølen!

Les også:Boden blir lykkeboden?

Under tirsdagens V4-løp på Åby ga vi dere en strålende banker i form av tredjevalget Askhults Sigvard og dermed ble det fine 807 kroner tilbake på det mellomste forslaget (innl.pris kr 252). I DD-spillet ble det enda bedre, de som fulgte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut meget pene 2291 kroner der.

På kvelden kunne de som fulgte vårt DD-forslag på 100 kroner på Momarken kvittere ut pene 447 kroner, og det er nye sjanser til gevinster i kveld! Kveldens V65-omgang på Bjerke er ikke den mest spennende vi har sett, og vi kan ikke finne mye som taler i mot dagen to største favoritter. Vi kan verken trylle eller se spøkelser rundt hvert hjørnet, og da følger vi salen i kveld.

Annonse: Grøstad bød på 9.valget French Open og 5.valget Livi Goal som sine tipsenere på Bjerke lørdag og her mer i godteposen under kveldens V65-løp

Først ute av bælfavorittene er 3 Juniorprinsen i et kaldblodsløp hvor de stallansatte skal i akjson i V65-2, og slik vi ser det, er det kun galopp modell stor som kan felle den store favoritten. 5-åringen har holdt strålende form i en lengre periode nå, og innsatsen til tredje på 28.4 over en sprint fra ”dødens” i et relativt tøft V75-løp i den siste starten var meget god (vant to løp på sterkt vis forut for det).

Steinseth-traveren utstyres med lovende Hans W. Storås, og han begynner å kjenne Prins Juventus-sønnen godt. Kjørt ham to ganger før med hell, og da har det blitt hhv seier og sølv som resultat. Storfavoritten støter på mildt sagt svak motstand denne gangen (kun feige 4 Hjortejegeren i mot), og vi tror ikke vår første banker for kvelden taper dette løpet. Det må et uhell til skal det skje, og da garderer vi ikke i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 4-2 C: 7-5-1

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2226 kroner, og alle de fire kupongene kan der får kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå blir det seier
Ja, etter tre strake sølv skulle alt ligge til rette for at 7 Winmecredit skal kunne klatre øverst på pallen igjen i V65-finalen i et eliteløp for varmblodshestene, og det vil være en overraskelse for oss dersom ikke Hamre-traveren legger dagens konkurrenter bak seg til slutt. 6-åringen er steingod hver gang, og innsatsen til sølv på 15.0 full vei i den siste starten var god. Tapte da kun for stallkamerat Acolyte Hanover, og i kveld støter han ikke på hester av slikt kaliber.

Credit Winner-sønnen virker nå til å være uøm for posisjoner underveis, og selv fra ”dødens” skal favoritten kunne vinne dette løpet. Normalt skal dog hesten kunne nå føringen relativt tidlig, dersom Gunnar Austevoll har gjort hjemmeleksa si bak 1 Kejser K.D. Den hesten har ikke løst krona på full distanse siden 28.september 2011, og da bør Austevoll være fornøyd med å få et ryggløp. Fra tet skal i så fall løpet være kjørt, og vi garderer ikke storfavoritten.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 7 B: 6-9-5 C: 2-1-8-10-3-4

V65-1, 2140 meter voltestart
Vi synes fem hester hever seg klart over mengden i dette varmblodsløpet i V65-1, og en naturlig favoritt må 9 Cherry Va Bene være snakk om. Formen på 5-åringen har vært strålende i lengre tid, men triumfene har uteblitt nå på slutten. Dog matchet i til dels tøffe lag hele veien, og i kveld er det litt enklere i mot. I den siste starten var det kun en svært god Ultimate Lindy som ble for sterk, og favoritten kan klatre helt til topps i kveld (fortjener å få en seier nå).

En spennende start i regi Kristian Malmin gjør 11 Ostaggio, og i fra sitt springspor på 20 meter tillegg får trolig 5-åringen en god start. En fin type dette som gikk to fine løp i Sverige i november i fjor (sølv på 16.1 full vei i den nest siste starten), og treneren har fin form på stallen nå (da forventer vi også en god innsats av denne). Det samme kan nesten sies om 3 Paparazzi Please, og denne må da også tilmåles solide vinnersjanser (kan være tidlig tethest dette).

Sistnevnte dukker opp i regi Frode Hamre, og treningsrapporten er relativt gode på 5-åringen. Konkurrerer med straffegrunnlag på rundt 760 000 kroner gjør 12 Berlusconi i Sverige, og da er 5-åringen herdet i tøffe lag. Han fikk tredje på 14.5 over en sprint etter lang pause sist, og løp i kroppen har da normalt gjort godt. Full form er det på 6 Fellowchip G.T. (satt fast i den siste starten), og kusk Olav Mikkelborg har en helt enorm flyt om dagen (vunnet syv løp på en uke).
Vår rangering V65-1: A: 9 B: 3-12-11-6 C: 10-2-1-4-13

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi støter på et litt småruglete kaldblodsløp i den tredje avdelingen, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Vi synes dog at fire hester skilller seg litt ut, og fra tet er 7 Jørnstu Vilja snakk om hesten å fange til slutt. Misser neppe føringen med Eirik Høitomt i sulkyen i fra sitt springspor, og formen er stigende på 5-årshoppa. Tredje på 29.5 over en sprint i den siste starten bak bra hester, og hun gikk faktisk sine beste løp på full distanse tidligere.

Annonse: Grø byr på en helt uspilt 20-oddser i V65-3

Vi synes 11 Kor Vita har vist strålende form i hele vinter, og avslutningen til tredje på 32.2 full vei i Drammen i den siste starten var god (gikk fine løp på Bjerke forut for den starten). Vondt for å vinne løp har 1 Tori Huldra, men formen er fin nå. Toer på fine 29.4 full vei i den siste starten, og i et løp som dette skal hun være seiersaktuell. Vi tror dog ikke hun klarer å forsvare teten, og da kan det bli litt sjanseartet (løser det seg underveis er hun tidlig aktuell).

Veldig god på sitt beste er 2 Stee Raua (galoppen ligger dog på lur), men hun var ikke som best i den siste starten (galopperte i kampen om en trippelplass på oppløpet da). Virket tung i kroppen ved den anledningen, men løp i kroppen etter litt puse kan ha gjort godt. Vant på fine 30.9 full vei forut for den starten, og kapasiteten på 6-årshoppa er udiskutabel. Vunnet fire av ni starter i karrieren, og hun skal være snakk om en het seierskandidat i en feilfri utgave.
Vår rangering V65-3: A: 7 B: 11-1-2 C: 5-9-3-8-10-4-6

HTML EMBED

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet i relativt lavt grunnlag i den fjerde avdelingen, men tre hester hever seg litt over mengden på kapasitet. Det er neppe noen som nekter 1 Global Nansen føringen i kveld, og da velger nok Eirik Høitomt å prøve å sitt foran hele veien. Vant på fine 17.4 full vei etter et perfekt opplegg underveis i den siste starten, og formen er trolig bare sterkt stigende på 5-åringen med noen løp i kroppen etter pause.

En solid vinner i de to siste startene har 9 Concorde W. vært (virker til å være i rivende utvikling), og vi synes faktisk det så ut til å være mer å gå på ved triumfen på flotte 17.1 full vei i den siste starten. Han har gått i tet i alle sine løp så langt i karrieren, men i kveld blir det et løp bakfra. Litt usikkert hvordan han takler det, men det virker til at 4-åringen er av den fornuftige sorten. Da bør det kunne gå greit, og da er det snakk om en solid vinnersjanse på ny.

Det ble helt feil for 11 Night Spirit i den siste starten (galopp i den første svingen, og sjenert til ny galopp i den siste svingen), men 4-åringen så veldig fin ut til sølv på 17.6 full vei bak gode Baldini i den nest siste starten. Full form er det på 8 Higher Power (avsluttet flott til sølv sist), mens kapasiteten er veldig fin på 7 Dreampoint (tøft ute sist). En speedkule er 10 Claudia Scot snakk om, og hun er spennende etter litt pause (treneren ligger dog litt lavt).
Vår rangering V65-4/V5-1: A: 1 B: 9-11-7-8-10 C: 3-12-2-5-6-4

V65-5/V5-2/DD-1, 2100 meter autostart
Vi synes ikke det er noe mindre åpent i dette kaldblodsløpet i den femte avdelingen enn i det foregående løpet, og på vårt store system stryker vi kun to hester. Full form på mange av deltakerne, og hvis vi leser startsiden riktig skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse for 6 Henrik. Etter at 3 Hjerteborken og 5 Vilje Svarten har kjørt fra seg tror vi 8-åringen får overta teten, og vi synes det er ned en liten klasse for 22-prosenteren i spillet i kveld.

Han avsluttet godt til seier på 26.7 over en sprint i den nest siste starten, mens det ble litt feil mot Tord Viking&Co i den siste starten. Neppe noen fare med formen, og vi tror dagens distanse skal passe Kos Knekten-sønnen bra. Tilbake helt på topp i den siste starten var 2 Børke Luna ved triumfen på 27.6 full vei, og selv om det er ut mot hingstene ved denne anledningen, skal 6-årshoppa regnes tidlig i fra et flott spor (kan ikke bli mye feil i fra dette sporet i kveld).

Vi synes 7 Hålands Liz stadig viser flotte takter, og i den siste starten fikk hun sølv på 27.7 full vei. Ofte stått på lange tillegg nå på slutten, men med litt klaff underveis i et likestartløp i kveld, tror vi på en topp vinnersjanse. På vei opp i form er både 1 M.G. Siri og 9 Gyllstjern, mens kapable 8 Espe Trym (utstyres dog med en veldig urutinert kusk) og meget formsterke 11 Skusviken også er snakk om hester som må krysses på alle bonger i dette veldig åpne løpet.
Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 6 B: 2-7-9-1-8-11 C: 10-5-12-4-3

V5-4, 2140 meter voltestart
Dette tidsløpet for kaldblodshester i relativt lavt grunnlag teller ikke mer enn seks deltagere, og vi synes tre hester skiller seg klart ut. Best på kapasitet er trolig 7 Gea, og i en feilfri utgave er 7-årshoppa snakk om en het vinnerkandidat. Tredje på fine 31.6 full vei i den nest siste starten etter tidlig galopp, og i den siste starten ble det sølv på 32.7 full vei med galopp. I er lite felt øker trolig sjansene for et feilfritt løp, og vi kan ikke skjønne annet enn at Røste Bo-datteren som vant hele fem løp i fjor skal ha en topp vinnersjanse i dette løpet.

Tre strake triumfer stod 6 Bjørvang Prinsen bokført med før han gikk på et nederlag i den siste starten ved andreplassen på 32.4 full vei, men det var ingen skam å tape for Kor Vita den gangen. Var trolig også litt sliten etter en tett program da, og 6-åringen har fått ladet batteriene litt nå. 4 Lykke Mollyn gikk i tet mot Jarli Odin&Co i den nest siste starten (fikk sjette på 32.4 full vei), og da er det ned mange klasser i kveld. Det er også en spennende kuskebyttet til Gunnar Austevoll på Åsajerven-datteren, og da krysser vi på alle bonger i kveld.
Vår rangering V5-4: A: 7 B: 6-4 C: 2-3-5

V5-5, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i grunnlag null avslutter denne rebusen, og vi synes det er snakk om ren bingo. Det er slett ikke lett å forutse hva hestene kan i dette løpet, og vi helgarderer på vårt største spilleforslag. Det går dog fine rapporter på 3 Bear Cub forut for debuten, og det kan være så enkelt som at 4-åringen bare vinner. Gikk et fint prøveløp på 19.4 full vei i november i fjor, og trener Jan K. Waaler er ikke akkurat kjent for å sende ut hester uten at de er vel forbredt. Stallen har dog holdt tvilsom form i lengre tid, og da stoler vi ikke på favoritten.

Klart bedre enn raden er både 9 She`s Cool og 10 Global Martell, men ingen av dem er stødige på beina. Dog trolig klart gode nok i feilfrie utgaver, og da krysser vi tidlig. Førstnevnte gikk et flott løp til fjerde på 19.2 full vei etter galopper i den siste starten, og vi tror det ligger litt uforløst potensiale i S.J.`s Photo-datteren. Sistnevnte satt fast til slutt etter tidlig galopp sist, og løp i kroppen etter pause har trolig gjort godt. Det vrimler av outsidere i løpet, og hester som 1 Rich Hall, 2 Mohita, 4 Conway Ball og 8 Belissima må også regnes.
Vår rangering V5-5: A: 3 B: 9-10-2-1-4-8 C: 5-7-12

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2226.- (over fire bonger)
Stamme 4410 rekker (7*1*7*9*10*1)
A: 9 B: 3-6-11-12 C: 2-10
3 Juniorprinsen
1-2-3-5-7-9-11
A: 1 B: 7-8-9-10-11 C: 2-3-12
A: 6 B: 1-2-7-8-9-11 C: 5-10-12
7 Winmecredit

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 630.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 420.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 336.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 840.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus