Har ikke vunnet siden 2010

Vår lunsjbanker på Bjerke torsdag har ikke vunnet løp siden 2010. Torsdag tror vi på seier. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Trav Bergen: Jager sin femte strake

Oddstips: Nedtur for Brügge

Det er torsdag og lunsjtrav på Bjerke igjen nå som påsken er over. Torsdagens meny er ualminnelig spennende og vi blir svært overrasket om det ikke blir flott utbetaling under dette lunsjtravet. Vi finner vår banker i en kapasitetstraver i V5-2. Bergen travpark og Øvrevoll er fristelsene for det norske hestepublikum denne torsdagskvelden, som innledes med lunsjtrav på Bjerke. Øvrevoll sesongdebuterer med sju flotte spilleløp og enkel V5. I Bergen skal det spilles dobbel V5. Vår lunsjbanker finner vi i V5-2.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Den sju år gamle vallaken 3 Galliano har ikke mer enn 80 000 kroner på konto og har ikke vunnet løp siden 2010. Til gjengjeld tok hesten da fire seire i løpet av sommeren og i sitt siste seiersløp (27.august 2010) slo hesten Lorne Elijon Gatling (som har radet gjennom grunnlagene siden dengang). Det forteller noe om kapasiteten til Galliano som burde hatt mye mer penger på konto. Galopperte seg bort i årsdebuten på Biri for to uker siden, men så veldig fin ut. Torsdag møter Galliano elendig motstand og her har Lars Anvar Kolle en oppgave, det er å kjøre feilfritt. Gjør Kolle det, taper ikke Galliano dette løpet. Vi nøler ikke og bankerspiller.
Rangering V5-2: A: 3 B: 6-10-11 C: 5-4-2-9-7-8-1

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Vi er ikke tvil om at 11 Juliano Diamond er den beste hesten i V5-innledningen, men innsatsen i årsdebuten var ikke tillitvekkende. Avslutningen av fjorårssesongen var heller ikke den beste, så hesten til Vidar "nøkkern" Engebretsen holder usikker form. Mot svært billig motstand blir Juliano Star-sønnen uansett vår klare favoritt.

2 Speed Star opptrer ustabilt og tidvis henger han ikke med engang etter innvendig løp. Men tidvis leverer han også gode prestasjoner og fra en flott utgangsposisjon setter vi hesten tidlig på. 1 Whatson Line var flink 2010, men sliter med både form og vilje nå. Fra førstespor er hesten garantert et ypperlig løp her. Nå er begge disse blitt strøket. 4 Mojito Bar var helt på det jevne i årsdebuten. 10 Dennis Landing K. leverer jevnt og trutt, og møter svært billig motstand her. 6 French Superb leter fremdeles etter formen, men på kapasitet er hesten uten tvil en av de beste i dette løpet.
Rangering V5-1: A: 11 B: 4-10 C: 6-9-8-5-12 D: 7-3

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
De som husker godt vil kanskje erindre at vu bankerspilte 1 Andorra B.R. på Leangen 12. september i fjor. Da stod hesten ypperlig til på strek i et grunnlag null løp, men galopperte seg bort direkte. Nå er den tidligere Arve Sjoner-trente hesten havnet i trening hos Anders Lundstrøm Wolden på Bjerke og Wolden tror på seier direkte. Det er bra fart i denne dama og vi førstetipper direkte i ny regi, da vi har registrert fine tendenser av hoppa på Leangen.

11 B.B.S. Sugarlight fikk et fint løp i lederryggen i sitt debutløp på Klosterskogen og vant knepent men sikkert da. Får ikke et slikt løp torsdag, men så ut til å være en fin type og må regnes påny. 6 Shiraz J.C. holdt farten fint til tredje sist på bra tid og møter litt enklere motstand her. 9 Hot Vacation H. har kapasiteten, men kommer seg ikke feilfritt rundt. Kan sitte der når som helst. 4 Emil De Rascal har innledet lovende og kan sitte tidlig i tet her.
Rangering V5-3: A: 1 B: 11-6-4 C: 9-8-2-5-12-7 D: 10-3

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
4 Hvindjerven avsluttet strålende nest sist til tredje og det var ikke spesielt overraskende at Hvattum-traveren vant sist da. Hvindjerven har funnet storformen og er både speedig og lettplassert og blir vår favoritt i et meget fint spilleløp.

5 Drømmina overrasket de fleste (undertegnede inkludert) med å forsvare sitt innerspor i Drammen forrige torsdag. Da var i realiteten løpet avgjort og Drømmina vant overlegent. Møter betydelig skjerpet motstand torsdag, men må selvsagt regnes igjen. 9 Bork Faksen var litt uheldig med posisjonene sist, og duger normalt svært godt her. 10 Starelv Odin gjorde seg ikke bort sist og er under flott utvikling. 2 Durango (svært spennende med Høitomt), 1 Prins Omer (ikke på topp sist) og 12 Føynland Viktor (har farten, men tvilsom ork) kan også være aktuelle med klaff.
Rangering V5-4: A: 4 B: 5-9-10 C: 2-1-12-7-8-6-11 D: 3

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er ikke hver dag at Glenn Kramer Stenberg får svenske V75-vinnere inn på stallen, men torsdag presenterer han 6 General Flex i norgesdebut. Femåringen har stått hos meget dyktige Stefan Persson i Halmstad og tok fem seire på ti forsøk i fjor. Kommer nå ut i en poengjakt, og trenger ikke være i toppform for å slå denne gjengen. Vi vil imidlertid se hesten en gang, før vi setter alle pengene på ham og velger å gardere.

Vi starter med 5 Malabar Cash som spurtet strålende etter sen åpning i et lunsjløp i sin siste start. Malabar Cash er god fra start og kan sitte i en flott posisjon direkte her. 9 Don't Tease Me varslet form sist og står igjen til for flott smygløp. 11 Mastery Ås liker seg best med ryggløp og skal være blant de bedre her. 4 Delicious Daughter viser ikke form om dagen, men kapasitet finnes.
Rangering V5-5: A: 6 B: 5-9-11 C: 4-8-3-1-10-7-2-12

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus