Gå til sidens hovedinnhold

Hele Sandnes holder pusten

Alt annet enn seier i den utsatte kampen mot Tromsø er krisepreget.

Sportspills meny onsdag
V65 Bjerke: Feller storfavoritten?
Champions League: Lagnyheter
Fotball: Ukens tv-kamper
Oddstips 1: Sandnes Ulf må vinne
Oddstips 2: Ett poeng til United
Tippetips: Juventus hevner seg

Langoddsen domineres av de åtte spennende oppgjørene i Champions Leauge og flere spillalternativer til alle kamper. Men vi finner også oppgjør fra kvinnenes Champions League, privatkamper i ishockey, håndball, noe engelsk, skotsk, dansk og fransk fotball, og den utsatte kampen mellom Sandnes Ulf og Tromsø i Tippeligaen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
36. Celtic - Barcelona (1-0) U 3,65

Det var med nød og neppe at Barcelona vant hjemmekampen mot Celtic 2-1 for to uker siden. Jordi Albas vinnermål kom i det 94. minutt og Celtic ble snytt for en triumf. I dag vil Celtic kjempe for «rettferdighet», hvis det finnes noe slikt i fotball, og vi så jo hvordan spanjolene strevde med skottenes fysikk og høye innlegg foran mål. Hva er vel mer typisk enn at Celtic kjemper tappert igjen, før Barcelona stjeler en ny, knepen seier? 3,65 for en ny, knepen seier til Barcelona er langskuddet fra en meny som inviterer til å spekulere i handicapspill.

Dagens avslag
33. Juventus - FC Nordsjælland (0-2) H 2,00

Det er bare et par uker siden disse lagene spilte 1-1. Det ligger i kortene at Juventus revansjerer seg på eget gress, men det får være grenser for hvor lav odds vi skal akseptere. Juve tapte 1-3 hjemme for Inter i helgen, og at de skal slå danskene med tre mål eller mer er ikke så sikkert. FC Nordsjælland skinner og nyter oppmerksomheten på det de kaller «verdens største scene» De gir seg ikke uten kamp i Torino, og 2,00 på H-2 blir for lavt i våre øyne.

Dagens spill
Det er en mer utfordrende meny i dag enn i går, der vi satt den engelske dobbelen til 3,32 men var ett Schalke-mål unna å få inn begge oddstipsene. Vi kommer likevel med to spill i dag, to singler, men velger litt utradisjonelt i forhold til mange andre, vil vi tro. Vi starter i Sandnes og avslutter med Manchester Uniteds bortekamp i Champions League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

10. Sandnes Ulf - Tromsø
Tippeligaen, dobbel-utsatt kamp. Norsk Tipping hadde lik odds på kampen da den var satt opp forrige onsdag, men ble utsatt for annen gang, grunnet overvann på banen.

Sandnes Ulf kjemper for livet, de ligger på den øverste av de to nedrykksplassene. Opp til Fredrikstad på kvalikplass for nedrykk er det 1 poeng, og man har denne utsatte kampen til gode på lagene over. Det er alfa og omega å vinne denne, ellers blir det tøft å passere Fredrikstad. Sandnes Ulf har gulljagende Godset hjemme og Aalesund borte etter denne, tøffe oppgaver begge to. Sandnes Ulf tok et viktig poeng i Hønefoss søndag, og runden før slo de Fredrikstad hele 5-1 hjemme. 2-2-0 siste fire hjemme gir håp.

Edier Frejd og Aksel Berget Skjølsvik var friskmeldt og spilte i helgen. Bjørnar Holmvik (f) sliter med en lyskeskade. Andreas Ulland Andersen, Andreas Westlye og Bo Andersen er fortsatt ute.

Tromsø har med tap borte for Vålerenga og 1-1 hjemme mot Molde i de to siste ikke noe realistisk håp om medalje. Det måtte i så fall skje ved at de vinner her og trolig borte mot Brann og hjemme mot Odd i siste runde, samtidig som Rosenborg bare tar ett poeng på sine to gjenstående. Trener Høgmo sier at Tromsø skal kjempe for bronsen, men det ser ikke realistisk ut i våre øyne at de ender noe høyere enn 4. plass. Tromsø har 3-3-7 på reise.

Kristiansen (f) er ute, og Nordlys melder at også ringreven Årst (a) står over, mens Yttergård Jenssen (m) har vært syk. Det ligger dog an til at sistnevnte setter seg på flyet og slutter seg til troppen i dag.

Hjemmelaget brenner etter tre poeng i denne kampen, med det er ikke bare motivasjonsfaktoren som gjør at vi tror på dem, Sandnes Ulf har spilt bra hjemme. De har dessuten gjort flere gode kamper der de har fått rimelig dårlig betalt denne høsten, som vi argumenterte da vi tipset hjemmeseier her forrige onsdag. Oddsen er den samme, Tromsø er uten Kristiansen og Årst, og vi kliner til med 100 kroner på hjemmeseieren. Spillefrist klokken 18.25.

10. Sandnes Ulf - Tromsø 2,40 3,20 2,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken