Gå til sidens hovedinnhold

- Heller nachspiel med Depp enn Jens

Les alle svarene til Lotto-kjendisene Ingeborg Myhre og May Lisbeth Midtgård Myrvang.

På selveste påskeaften er det Super Lotto og en gigantpott på 45 millioner kroner.

I den forbindelse inviterte Sportspill.no Lotto- og Viking Lotto-programlederne Ingeborg Myhre og May Lisbeth Midtgård Myrvang på nettreff.

Det kom inn en stor mengde spørsmål, og leserne lurte på alt fra om jentene er single og hvem de ville dratt på nachspiel sammen med av Jens Stoltenberg og Johnny Depp til mer Lotto-faglige spørsmål.

Etter å ha sittet halvannen og svart leserne, måtte jentene takke for seg. Men du kan lese alle svarene i skjemaet under.

HTML EMBED

Ingeborg Myhre har jobbet som Lotto-programleder siden 2010, er 38 år og født og oppvokst i Oslo. Hun har utdanning fra England, hvor hun også har jobbet fem år som journalist i ITV. Siden 2003 har hun jobbet i Rubicon TV, Monster Entertainment og TV 2. Man kan trygt si hun er over gjennomsnittet opptatt av været, og har over tre års fartstid som værmelder på TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen.

May Lisbeth Midtgård Myrvang har jobbet som Lotto-programleder i ca ett år. 36-åringen er opprinnelig fra Måløy i Nordfjord. May Lisbeth har en Bachelor i Multimedia fra Norge og Melbourne, har studert foto og mediekunnskap og spilt teater i mange år. I over seks år presenterte hun været på TV 2.