Foto: Hesteguiden.com

Helt overlegen på kapasitet

High Cartier holder V75-klasse og blir vår banker i årsdebuten. Sjekk våre lunsjtips til Drammen.

Kommersielt

Påsken er vel overstått og da er vi tilbake til lunjstrav både tirsdag og torsdag denne uken. Det er Drammen travbane som inviterer til lunsjtrav tirsdag og bankeren var vi ikke mye i tvil om denne tirsdagen.

Tipsene våre sitter veldig godt om dagen og på Momarken tirsdag ble det igjen fint treff. I V5A-spillet fanget vi fem rette på det minste forslaget og kunne konstatere at 180 kroner i innsats ga en utbetaling på kr 1159. i V5B-spillet bankerspilte vi andrevalget 1 Torpa Glad i V5-4B, men måtte dessverre opp på det største forslaget for å få fem rette til en utbetaling på kr 8 021.

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

1 High Cartier imponerte ved noen anledninger hos Bo Westergaard i fjor mot betydelig tøffere konkurranse enn han møter i dette lunsjtravet. Nå er hesten kommet til dyktige Arthur Bø i Telemark og treningsrapportene er meget positive. Perfekt spor, Vidar Hop som kusk og spring i Drammen er som hånd i hanske for hesten og vi føler oss ganske sikre på at kapasitetstraveren leder dette løpet rundt om.
Vår rangering V5-4 A: 1 B: 4-2-3 C: 9-8-7-5-11 D: 12-10-6

V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
5 Tekno Jerkmin synes vi har utviklet seg fint i vinter og det skjuler seg noen bra prestasjoner bak den litt skrante programraden. Nest sist så galopperte han fra seg en sikker seier, mens sist gikk han sterkt etter startgalopp. Har et perfekt løp på papiret og feilfritt bør det være en fin vinnersjanse.

3 Tyri Knekten Jr har kapasitet som er bra, men han er håpløst usikker. Blir nok en gang utstyrt med Eirik Høitomt og det blir spennende å se om han gjør noen endringer fra sist han kjørte. 10 Kapfrøkna trenger normalt løp etter lang pause, men på sitt beste er hun mer enn god nok for seier. Fryktelig åpent bak disse.
Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 3-10 C: 9-8-1-12-11-6-4-2-7

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Norskfødte.
3 French Victory vant i billig selskap sist, men han er rask fra start og som vi alle vet er teten gull verdt i Drammen og fra den posisjonen er det en fin vinnersjanse. 1 Nice Dream står interessant til, men sjansen er stor for at hun blir overflydd. Da blir det hele sjanseartet.

5 Restless Diva kan litt, men er avhengig av ryggløp for at hun skal kjempe i toppen. 2 Mr Kiss står fint til og dette er en traver med bedre kapasitet enn han har fått ut. Meget åpent løp der alle kan vinne.
Vår rangering V5A-2: A: 3 B: 1-5-2 C: 4-6-10-12-9-8-11-7

V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
4 Sevrin er den beste feilfritt, men han er usikker og har neppe tid til noe galopp. 2 Solberg Eldri kommer ut etter en liten pause og det er brukbar kapasitet i Bokli Eld-datteren som er startrask. Interessant fra tet.

10 Tekno Leika innehar kapasitet for seier, men hun er usikker. Sist galopperte Moe Odin-datteren fra seg seieren. 3 Lome Hero har brukbar kapasitet og han har stor fordel av autostart da han er kjappere der kontra volte. Meget åpent hvis ikke favorittduoen går feilfritt.
Vår rangering V5A-3: A: 4-2 B: 10-3 C: 6-11-12-1-8-5-9-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
3 Empress Tile kommer ut i ny regi og møter mye billigere selskap enn hun gjorde hos Åke Svanstedt. Rapportene fra den nye treneren er meget bra og her laddes det for tet. Har ikke tidligere kjempet som best denne dama, men motstanden er fryktelig billig her.

5 Celina De Mill har brukbar kapasitet, men hun holder meget usikker form. Skal være blant de bedre i dette formløse feltet. 10 Monic Forte kommer ut i regi Kjetil Helgesta. Trener fint, men fra bakspor skal det klaffe for den tetglade hoppa. 12 T.T Va Bene er en av de bedre i feltet, men fra dette sporet må Thai Tanic-sønnen ha mye klaff. Skummelt løp dette.
Vår rangering V5A-5: A: 3 B: 5-10-12 C: 1-6-2-11-7-9-8-4

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus