Her er en ny episode av Tippemagasinet

Vi byr på ordduell mellom Strømsgodset og Mjøndalen, Rosenborg-profil med morsom parodi og mye, mye mer.

Kommersielt

Før påske lanserte Nettavisen, i samarbeid med Norsk Tipping og Norsk Toppfotball / Norges Fotballforbund, web-TV-programmet Tippemagasinet.

Programmet byr på nyheter, reportasjer, tippetips og gjester i studio.

Nå er en ny utgave av programmet klart og det er spekket med godbiter for alle som er glad i norsk fotball, og spesielt Tippeligaen, OBOS-ligaen og Toppserien.

Blant annet kommer kvinnelandslagets Trine Rønning på besøk og tippeekspert Joacim Jonsson er som vanlig på plass i studio.

I forkant av storkampen mellom Strømsgodset og Mjøndalen, har vi fått én spiller fra hvert lag til å intervjue hverandre. Én av dem slo under beltestedet, for å si det sånn.

Du får også se at Rosenborgs formspiller Pål Andre Helland kan mer enn å bare score mål og vi får også en nærmere kikk på et av neste rundes store oppgjør, nemlig naboduellen mellom Strømsgodset og Mjøndalen.

Vi skal også bli bedre kjent med en tidligere norsk Champions League-vinner, som nå har fått en knallstart på trenerkarrieren.

En oppsummering av første serierunde i Tippeligaen og de tipsene du trenger i forkant av den andre runden, blir det også tid til.

Tippemagasinet kommer ut hver torsdag.

Programmet ledes av Jonas Bergh-Johnsen og produseres av Ullevaal Media Center (UMC).

Den ferske episoden ser du i vinduet øverst i artikkelen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus