Gå til sidens hovedinnhold

Herlig Bjerkelunsj

Det er skikkelig bra kvalitet på lunsjløpene på Bjerke for tiden og tirsdagens lunsjomgang er intet unntak.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Eskilstuna: Lennartsson har funnet formen
V64 Gävle: Jackpot og store penger i luften
V65 Forus: Favoritter i fare

Vi står foran noen herlige spilledager og vinnermulighetene er som vanlig mange. Onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag.

Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Tirsdag er det hele fire baner å spille til. Tirsdagsmenyen starter med V4 fra Eskilstuna, og fortsetter deretter med et flott lunsjtrav fra Bjerke. Mandagens V64-rebus fra Färjestad ble uløselig for spillerne og dermed venter det 1.402.743 kroner ekstra i sekserpotten til tirsdagens V64-omgang fra Gävle, mens Forus travbane er vertskap for en flott V65-omgang her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Her skal vi konsentrere oss om tirsdagens lunsjtrav fra Bjerke travbane der det er riktig bra kvalitet på flere av løpene, spesielt V5-finalen holder høy klasse.

Kan nå langt
Velkjørende Gunnar Austevoll var smått lyrisk etter at han fikk kjøre fireårshoppa 9 Lovely Coffee på Biri sist helg. Love You-hoppa suste til tet og vant både enkelt og overbevisende. Nest sist var hoppa meget tapper toer fra dødens og tredje sist gjorde hoppa en flott opphenting etter galopp. Har trukket bakspor i ettermiddag, men Lovely Coffee har alle kvaliteter for å utvikle seg. Hun er sterk, speedig og tåler å gjøre mye selv. Møter brukbar motstand i ettermiddag og det største ankepunktet er faktisk at Gunnar Austevoll (tross 113 seire i 2013) har en litt lei tendens til å brenne med storfavoritter. Uansett synes vi Lovely Coffee er lunsjomgangens beste bankerbud og vi lar hoppa stå ugardert i V5-4/DD-1.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Alternativ banker
Undertegnede har jevnlig kontakt med Frode Hamre og bet seg merke i at han skrøt av 6 Russian Frontline (V5-2) i forkant av lunsjløpene på Bjerke torsdag. Den dagen støtte hesten på meget talentfulle Papagoya E. og fikk et løp strevsomtt løp. Holdt likevel både fart og stil helt inn i mål til tredje. I ettermiddag er det ingen Papagoya E. i feltet og da karrierens første seier kan være et faktum.

Kommentarer til denne saken