Foto: hesteguiden.com

Herlig lørdagskveld i Boden

Det er herlig travsport og V75 når Boden inviterer til fest lørdag kveld.

Kommersielt

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Lørdagen er aldeles ikke over etter at V75-løpene på Leangen er slutt. Sverige byr på midnattstrav fra Boden lørdag kveld og med enorme penger å spille om. Med Norrbottens Stora Pris som det store sportslige høydepunktet, der 1 million SEK venter vinneren, er det også strålende sportslig klasse på omgangen. Elitloppsvinneren Nahar gjør sin første start etter sin bejublede seier i Elitloppet og Robert Bergh er naturligvis sugen på enda en storløpstriumf. Den kan godt komme i kveld, men vi velger å gardere V75-6 og Norrbottens Stora Pris og velger en annen banker fra Robert Berghs stall i V75-7.

På Eksperten har både Espen og vår svenske travekspert Roger Sundvisson satt opp en rekke andelslag i priskategoriene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner. Klikk på denne lenken for å gå til disse andelslagene.

Innleveringsfrister Boden
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Banker i bånn!
Robert Bergh har hatt et fantastisk år, med seieren i Elitloppet er året egentlig fullkomment for Bergh. I kveld er det midtsommertrav på Boden, og Bergh har med seg flere spennende hester utenom Nahar. Vi har god tro på 3 Le Mat, som imponerte stort i sin siste start på Elitloppsdagen. Han vant stayerløpet etter en fremragende prestasjon, hvor han rett og slett knuste motstanderne etter en rå sisterunde. I kveld møter han mye enklere motstand, og gjentar han prestasjonen fra sist, skal det ikke være snakk om saken. Le Mat er en hest som tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis, men her tror vi han fort kan sitte tidlig i tet. Da kan ikke vi skjønne hvem som skal gå fram å lage tempo, og da skal dette være en vinner. Den sterke Juliano Starønnen slo gode hester som Freeman T. Porter og No Man’s Land med flere lengder sist, og det er ingen av dem sitt kaliber i dette løpet. Vi bankerspiller i V75-7.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester i kaldblodsløpet?
12 Mel Odin hadde vi stor tro på sist, men da galopperte hesten innledningsvis og opphentingen var av beste merke. Han tapte nærmere 50 meter på galoppen, men kom tilbake mesterlig via 1.22.0 de siste 1900 meterne. I starten før var han ute mot selveste Månprinsen A.M. som slo hester som Gylden Balder og Hallsta Lotus sist på Østersund. Mel Odin fulgte denne hele veien, og gikk et strålende løp. Holder han seg unna galoppen i kveld, blir han veldig vanskelig å slå, men vi garderer med 6 Eldvin, som står perfekt til i springsporet i volten. Samtidig får han mesterkusk Örjan Kihlström i sulkyen. Järvsøfaks-sønnen har galoppert og tullet mye, men sist holdt han seg i trav på Lindesberg, og da ble det en helenkel seier. Nest sist var han ute i samme løp som Mel Odin og Månprinsen A.M., og galopperte innledningsvis, og opphentingen var råsterk. Disse to skiller seg klart ut i dette løpet og vi spiller to hester i

Skrell i Lärlingsloppet?
10 Trottningen kan være omgangens beste spill. 6-års hoppa blir ikke mye betrodd, men med to strykninger i løpet er ikke bakspor så ille. Faktum er at denne hoppa har varslet stor form i lengre tid, uten å få full utdeling. Det kan hun absolutt få i dette åpne hoppeløpet. Nest sist på Solänget travet hun et helt rått løp utvendig for Penny Garline. Hun holdt farten strålende på utsiden, og var ikke langt bak i mål. From Above datteren var foran gode hester som Hankypanky Pagan, som var fantastisk under elitloppshelgen, og hun var også langt foran hester som Airel Boko og Noir De Cherie for å nevne noen. Hun presterte ikke som best sist på Solvalla, men gjentar hun prestasjonen fra nest sist er hun garantert med i toppen i dette løpet. Motstanden er betydelig enklere, og bare det blir litt tempo plukker hun mange til slutt. Det er mange som ser seg blind på den siste prestasjonen, men vi skrur varsellampene på full styrke og advarer skarpt for 10 Trottningen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus