Gå til sidens hovedinnhold

Herlige 3-årsløp

Kvalifiseringsløp til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp står på plakaten på Biri i kveld, og vi bankerspiller to flotte hopper.

Denne fredagen kan det spilles til to baner hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Oviken travbane i Sverige.

På kvelden er det V65-spill til Biri travbane som gjelder, og det er flotte løp som blir presentert spillerne ved Mjøsas bredder denne fredagen.

Det er kvalifiseringsløp til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp både for hoppene og den åpne klassen for de varmblodige 3-åringene som skal kjøres, og vi ser frem til mange spennende oppgjør.

Vi har selvsagt tips til begge baner i dag, og på Eksperten ligger det ute en rekke spill i andelslag, som dere kan får kjøpt ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klart best!
I V65-1 i et av kvalifiseringsløpene til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp for hoppene kommer 7 Glad Hall T. til start, og uansett posisjon underveis, tror vi 3-årshoppa til Bjørn Garberg vinner. Hvis vi ser bort i fra missen sist, hvor hun galopperte seg bort, har hun vært god i tre seiersløp.

Det ble etter sigende litt strul med utstyret forut for den siste starten, og det kan muligens være årsaken til at hun ikke var helt i vater. Forut for den starten tok hun ned selveste Caprino B.R. til slutt, ved triumfen på solide 15.8 full vei, og når opponenten 5 Sweet Va Bene var svak sist, garderer vi ikke.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Runder samtlige?
I V65-2 sender danske Bo Westergård et stortalent til start i det andre kvalifiseringsløpet for hoppene, og da snakker vi om 12 Clara B.R. Hun imponerte voldsomt ved triumfen på 17.0 full vei i debuten (viste frem en enorm speed ned den siste langsiden), og på tross av et dårlig spor, tror vi hun vinner.

Det blir som regel litt galopper i innledningen på disse 3-årsløpene, og da trenger det ikke å bli så galt i fra spor tolv. Vi tror hun skyller rundt konkurrentene til slutt, og vi er ikke helt fremmed for at hun viser frem 15-tallet full vei i livets andre start. Da har hun i så fall ingen foran seg i mål, og vi bankerspiller glatt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Annonse:Grøstad varsler skarpt for en hest i mot storfavoritten 12 Clara R.B. i V65-2 på Biri i kveld!

Kommentarer til denne saken