Gå til sidens hovedinnhold

Herman på vei hjem?

Sist torsdag rakk han ikke flyet til Bergen og denne torsdagen er værforholdene krevende på Vestlandet når Bergen travpark byr på V65.

Etter en glitrende innbringende helg for Nettavisen der vi spilte inn over 600 000 kroner (over 500 000 kroner bare på lørdagen) fortsatte suksessen på mandag. Nettavisens nye svenske travekspert Patrik Fernlund markerte seg direkte med strålende tips. Under mandagens lunsj-V5 på Färjestad fanget to av hans andelslag fem rette og utbetalingen ble storfine 24 031 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

På Klosterskogen mandag innfridde Leirvågs store objekt 8 Opus One F.H. i V65/V5-1 og de som fulgte Leirvågs mellomstore V5-forslag (innl.pris kroner 432 kunne kvittere ut pene 3735 kroner). I tillegg ble DD ranket på en krone og de som satset 100 kroner kunne kvittere ut 642 kroner. I selve V65-spillet ble det klaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen, i tillegg til at 13 andelslag på Eksperten fikk seks rette og totalt ble det ca 80 000 kroner innspilt på Klosterskogen mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Under den store jackpotomgangen i Bollnäs mandag kveld, kunne han i likhet med 99 prosent andre ikke se at 0,9 prosenteren Yanantin Boko kunne vinne V64-3 (det er som at Loverboy Pellini skulle vinne et gulldivisjonsløp her hjemme når Hamre-hestene er med). Men dønn sistevalget (9.valg) 1 Nordvanja i V64-5/DD-1 var Patriks fjerdevalg i løpet, og de som fulgte hans største DD-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 400) kunne hente ut strålende 6710 kroner i utbetalingslukene etterpå da mandagens DD-odds landet på 67,10.

Onsdag var Nettavisens eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen i gevinsthumør på Jägersro galoppbane i Malmø og fem andelslag på Eksperten fanget fire rette og flotte 9 065 kroner i utbetaling på hver. Samlet skulle det bety at Nettavisen har fanget ca 800 000 kroner i gevinster siden sist fredag.

Torsdag er det full fart med lunsjtrav fra Ørebro og Jarlsberg her hjemme. Til kvelden er det en flott V65-omgang som venter på Bergen travpark her hjemme, mens det er jackpot og nesten 1,2 mill SEK ekstra i sekserpotten under V64-omgangen på Åby.

Innleveringsfrister Bergen travpark torsdag
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Herman er på plass
Under den store jackpotomgangen på Bergen travpark sist torsdag bygde vi spillet rundt to hester som Herman Tvedt skulle kuske, men unge Herman (som er født og oppvokst i Alversund nord for Bergen og nå er filialbestyrer på Østlandet for pappa Rolf Tvedts stall østpå) rakk ikke flyet fra Oslo og dermed ble det kuskeendringer både på Perhaps Dalimo og Trygfaks. Det ødela det meste for mine vurderinger, men spilte i ettertid ikke den store forskjellen all den tid V65-utbetalingen i Bergen landet på meget beskjedne 63 kroner.

Undertegnede var i kontakt med Herman onsdag ettermiddag og han har personlig lovet undertegnede at han er på plass på Travparken torsdag kveld. Det er også denne torsdagen svært avgjørende da han både kusker vår V65-banker og vår luring for kvelden.

PS. Grunnet svært vanskelige værforhold på Vestlandet er det allerede 10 hester som er blitt strøket innenfor V65-veddemålet. Fortløpende oppdatert liste over strykninger finner du her .

Tilbake på hjemmebane
1 Deep Sea Dream var ute mot svært gode hester i Stavanger i sin siste start, og klarte ikke helt å henge med i en voldsom temposkjerping 800 meter fra mål, men kom fint tilbake i kulissene og satt litt fast i mål. Tredje sist kneblet hesten et råsterkt grep fra dødens på gode Seaman og nest sist var hesten overlegen vinner i et monteløp.Torsdag er det spor en i volta og normalt løser Deep Sea Dream svært godt på voltestart. 6 F.P. Asset gikk årets mest sensasjonelle seiersløp sist på Travparken. Etter å ha vært ursvak i et par løp, gikk hesten i strikkene så det holdt på en 2100 meter. Noen ganger er det så man ikke tror det man har sett selv på reprisen.

Uansett er vi helt sikre på at en feilfri Deep Sea Dream er den beste hesten i V65-5 og med friske og flinke Herman Tvedt opp som kusk går vi all-inn i alle spilleformer på meget stilfulle Deep Sea Dream og Herman Tved på Bergen travpark torsdag.

Torsdag skal det kjøres fra start
Sist torsdag lanserte vi Trygfaks som vårt spennende DD-objekt. Men når Herman ble sittende igjen i Oslo, ble det pappa Rolf Tvedt som kusket Trygfaks den dagen. Og med all respekt for Rolf Tvedt, sønnen Herman får betydelig mer fart på hestene og varsler offensiv satsing med Trygfaks torsdag. Trygfaks som gikk helpigg i mål sist torsdag etter et meget passivt løp underveis. Trygfaks har nå fått et løp i kroppen etter 3 1/2 måneds pause og en hest som vinner fra dødens på Østlandet duger naturligvis også i Bergen. Trygfaks er vårt soleklare motbud mot torsdagens største V65-favoritt på Bergen travpark torsdag og 11 Vertigo Prins (som det stummet for siste 100 sist) får det langtfra like enkelt denne torsdagen. Vi må doble i V65-1 og håper Herman og Trygfaks leder hele veien.

Kommentarer til denne saken