Gå til sidens hovedinnhold

Hertha Berlin slår tilbake

Per Ciljan Skjelbreid og Hertha Berlin skal tilbake på vinnersporet når bortesvake Augsburg kommer på besøk.

Sportspills meny lørdag:
V75 Leangen: Kampen om 28 milioner
Oddstips:10 strake uten baklengs for Lille?

Lørdagens langoddsprogram kan by på et bredt utvalg av kamper fra blant annet Premier League, Championship, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1 og Serie A.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Newcastle – West Bromwich

Newcastle hanket inn sin tredje seier på rad med 2-1 over Norwich forrige helg, og klatret opp til 8.plassen med 20 poeng fra 12 kamper. The Magpies tapte Tyne-Wear derbyet mot Sunderland i slutten av oktober, men november måned har bydd på full pott så langt med seiere over Tottenham, Chelsea og nevnte Norwich. Er godt stilt offensivt og har fått god uttelling med innlånte Loic Remy som står med åtte mål på ti kamper. Tapte noe ufortjent mot Hull på hjemmebane i september, men er siden ubeseiret på St. James Park og har 3-2-1 totalt. R.Taylor er fremdeles ute med skade, mens Cabaye er usikker.

West Bromwich delte nok en gang poeng sist helg med 2-2 hjemme mot Aston Villa. Shane Long sørget for tomålsledelse og Stephane Sessegnon burde ha scoret nummer tre, men i stedet kom altså Villa tilbake. Har nå spilt uavgjort i halvparten av sine kamper. Kun tapt én av de ni siste og er nummer elleve med femten poeng. Står med 1-4-1 på bortebane, hvor de har slått Manchester United, tapt mot Liverpool, og nå senest spilt 2-2 mot Chelsea. Foster, Jones og Gera må stå over, mens Sinclair og Ridgewell testes før kampstart.

Newcastle har vunnet tre på rappen og er favoritter til 1.88 i odds, men vi tror West Bromwich kan fortsette å plukke poeng i dag. Gjestene kommer til å gå forsiktig ut og the Baggies har spilt uavgjort i fire av seks bortekamper så langt. Vi prøves oss med et langskudd på U til 3.30 i odds.

Dagens avslag
West Ham United – Fulham H 1.85
West Ham hadde lite å stille opp med mot Chelsea forrige helg og tapte fullt fortjent 0-3 hjemme. The Hammers har kun tatt to poeng på de fem siste og ligger på 17.plass med ti poeng. Kun slått Cardiff hjemme på Boleyn Grond så langt og står med 1-1-4 hjemme. Savner fortsatt Carroll, Vaz Te, Petric og Reid.

Nedrykksplasserte Fulham har like mange poeng som vertene men ligger bak med dårligere målforskjell. Gikk på sitt fjerde strake tap med 1-2 hjemme mot Swansea sist og så langt har London-laget kun slått nedrykksrivalene Sunderland og Crystal Palace, samt Stoke. Ble regelrettoverkjørt av Liverpool i forrige bortekamp som endte med 0-4-tap og står med 2-0-4 på fremmed gress. Berbatov sliter med sykdom og betegnes som usikker, men manager Martin Jol håper å ha kaptein Brede Hangeland tilbake i dag. Briggs, Rodallega og Duff er definitivt ute, mens Riehter soner karantene. West Ham er satt opp som favoritter til 1.85 i odds, men når hjemmetallene viser svake 1-1-4 velger vi å melde pass.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Hertha Berlin - Augsburg

Bundesliga. Hertha Berlin kan så langt si seg fornøyd med comebacket til Bundesliga tretten kamper inn i sesongen. Hovedstadslaget ligger på 8.plass med 18 poeng. Leverte en god match mot Leverkusen sist, men fikk dårlig betalt for innsatsen og måtte gå poengløse av banen i 0-1-tapet. Formutviklingen er ikke med å skryte med 2-0-3, men nederlagene har kommet mot sterke lag som Bayern München, Schalke og nevnte Leverkusen. Tapte 2-3 borte mot serieleder Bayern, og selv om det ikke ble poeng fikk Skjelbreid og co mye skryt for spillet. Til og med Pep Guardiola roste nykomlingen som gikk offensivt ut på Allianz-Arena. Står med 4-0-3 hjemme, hvor bestenoteringen er 1-0-seieren over Borussia Mönchengladbach (4.). Burchert, Brooks og Baumjohann er skadet.

Sannsynlig lagoppstilling:
Kraft - Pekarik, S. Langkamp, Lustenberger, J. van den Bergh - Hosogai, Cigerci - Allagui, Skjelbred, Ben-Hatira - Ramos

Augusburg ligger tre plasser bak vertene med to poeng mindre. Var kun to poeng unna å rykke ned i fjor. Befinner seg på øvre halvdel takket være poengfangsten på hjemmebane (4-1-2), borte står de med svake 1-0-5. Har i likhet med vertene vært gjennom vanskelig kamper og de tre siste på tur har endt med tap mot nettopp Schalke, Leverkusen og Bayern München. Seieren kom mot bunnlaget Nürnberg. Har slitt på bortebane siden de rykket opp til Bundesliga for første gang i 2011, og har siden kun vunnet seks av førti kamper på fremmed gress. Hahn må stå over med fem gule kort, mens Gelios og Ekin er ute med skader.

Sannsynlig lagoppstilling:
Hitz - Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek - Baier – T. Werner, Vogt, Moravek, Holzhauser - Halil Altintop

Augusburg fortsetter å trøble på bortebane og vi tror ikke de klarer å pynte på statistikken mot vertene. Hertha har levert flere gode kamper uten å få uttelling, men mot et Augusburg-lag med bortekomplekser skal de ha gode vinnersjanser. Hertha får tillitten som dagens spill til 1.90 i odds.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.25):

Hertha Berlin - Augsburg 1.90 3.20 3.40

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken