Gå til sidens hovedinnhold

Hjemmesterke Haugesund slår Strømsgodset

Haugesund er kruttsterke hjemme mens Strømsgodset er ditto dårlige på bortebane. Onsdag møtes lagene til dyst og vi tror Haugesund tar tre poeng.

Hjemmesterke Haugesund tar i mot Strømsgodset på Haugesund Stadion på onsdag. Vi tror statistikken holder vann og spiller Haugesund til fin odds.

Haugesund - Strømsgodset
Haugesund @ 1.95
Spillestopp: Onsdag 28. juli kl. 18.59

Trykk her for å levere dette tipset

Slipper inn minst mål i Eliteserien
Haugesund ligger godt plassert midt på tabellen på en 7.plass, og de er egentlig er underfundig lag. De har sluppet inn kun elleve mål, og det er faktisk minst av alle lagene i Eliteserien. I tillegg er de et meget godt hjemmelag. De står nemlig med solide 5-1-0 og 14-3 i målforskjell på Haugesund Stadion.

Store forskjeller på hjemme og borte
Så hvorfor er de ikke høyere på tabellen? Jo, de sliter nemlig noe helt fryktelig på bortebane. Seks bortekamper viser 0-3-3 og 2-8 i målforskjell, og det er sjelden man ser så store forskjeller på hjemme og borte på dette nivået. Et godt eksempel på hvor stor forskjell det er er for eksempel at Haugesund slo Vålerenga 3-1 på eget gress 18.juli før de uken etter røk ut av cupen borte mot Stord fra 3.divisjon.

Det er ca. 265 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Strømsgodset meget dårlige borte
Nå møter de et annet lag som er veldig enten-eller. Nemlig Strømsgodset. De ligger plassen under Haugesund på 8.plass, og har like mange poeng som Haugesund. Men de har nøyaktig samme syndrom som Haugesund. Hjemme på Marienlyst er de meget gode med 5-2-0 og 16-5 i målforskjell, men når de reiser på bortetur blir de et helt annet lag. Der har de plutselig 0-2-4 og et lass av innslupne mål. Faktisk har de sluppet inn hele 16 mål på seks bortekamper, noe som er nesten tre i snitt pr kamp. De kommer riktignok fra tre strake seire nå, men to av disse var på hjemmebane, mens den siste var i cupen når de slo Hønefoss 2-0.

Summen av dette er jo at vi har med to lag som er enormt mye bedre på eget gress, og når Haugesund er hjemmelaget her taler mye for H. Regner i tillegg med at de er greit revansjesugne etter cuptapet og 1.95 er fin odds.

Haugesund - Strømsgodset
Haugesund @ 1.95
Spillestopp: Onsdag 28. juli kl. 18.59

Trykk her for å levere dette tipset