Gå til sidens hovedinnhold

Hockey-Pelle: «Fordel Linköping»

Les vår svenske hockeyeksperts vurderinger av tirsdagens SHL-matcher.

Sportspill har gleden av å introdusere «Hockey-Pelle» som fast tipsekspert for kampene i Svenska hockeyligaen (tidligere Elitserien).

- Norsk Tipping har et svært rikt utvalg av kamper fra denne serien og det er bare å erkjenne at Sportspills redaksjon ikke kan rekke over alt. Derfor er vi svært glade for å ha fått på plass «Hockey-Pelle», sier Sportspills leder Kurt Leirvåg, som håper at leserne setter pris på at vi styrker mannskapet på dette området. Med hele 55 serieomganger i Svenska hockeyligaen er det flust med matcher, og da mener vi at dette skal gjøre Sportspills oddssatsing enda bedre, avslutter en spent Leirvåg.

Vi kan dessverre ikke røpe det virkelige navnet til «Hockey-Pelle», men kan forsikre leserne om at han er en av Sveriges desidert beste eksperter på denne ligaen.

«Hockey-Pelle» ser seks-sju SHL-kamper hver eneste uke og kommer til å levere omtale og tips til samtlige SHL-kamper som går på hverdager denne sesongen.

HV 71-Modo (12. plass - 10. plass)
HV 71 er presset og jager fortsatt sesongens første trepoenger. Stod for en riktig laber innsats senest, hvor de gav et direkte håpløst inntrykk i første periode. Sliter med skader og har derfor valgt å låne inn Kyle Beach fra Chicago Blackhawks farmerlag. Gustaf Wesslau har vært ustø mellom stengene. Jonas Gunnarsson, som gjorde et bra «innhopp» sist, kan fra sjansen fra start.

Modo har hatt problemer i to strake hjemmekamper. Ikke fått i gang angrepsspillet skikkelig og bydd på alt for mange enkle feil. Kan være en befrielse å spille på bortebane uten noe press. HV71 har et høyere toppnivå, men formen er alt for svak til å kunne spille på hjemmeseier til bleke 1,95 i odds.

«Hands off», eller en liten sum på borteseier til 2,55.

Odds: 1.95 3.70 2.55

Örebro-Linköping (9. plass - 2. plass)
To strake tap for Örebro, men de har «vært med» i begge kampene. Små marginer som avgjorde mot AIK på Hovet sist. Trives best når de får være underdogs og det er situasjonen i kveld.

Ingen drastiske endringer i formasjoner.

Linköping fortsetter å gjøre mål på bestilling og lagets powerplay er hensynsløst bra. Angriper med bredde og det går i blant utover det defensive. Det blir noen små endringer i rekkene fra Brynås-matchen. Den skøytesterke forwarden Johannes Salmonsson skal operere borten en visdomstann (au!) og spiller derfor ikke.

Joachim Nermark går inn i andrerekka. Albin Lorentzon er tilbake som gjør at de kan rulle på med fire fulle «femmere».

Hvis Örebro lykkes med å holde seg borte fra utvisningsboksen kan det blir et jevnt oppgjør, rent resultatmessig.

Men det skal være fordel Linkjöping. Til 1.90? Tja ...

Odds: 2.65 3.70 1.90

Brynäs-Frölunda (5. plass - 6. plass)
Ligger side ved side på tabellen og det er to ganske jevngode lag – som både har bra fart under skøytene.

Mye taler for en fartsfullt og underholdene match.

Frölund har to bra, stabile innsatser bak seg – men har samtidig møtt formsvak motstand. Følelsen er nok at laget har begynt å finne seg til rette i sine formasjoner og har kapasitet å kjempe seg inn til en topp-fem plassering.

Ingen større endringer er ventet i oppstillingen.

Brynäs bet godt i fra seg mot ett anerkjent sterk Linköpong-lag sist og fikk med seg ett poeng. Sikter etter å ta sesongens første trepoenger på hjemmebane. Skapte mye mot AIK og var det beste laget, men fikk ikke uttelling.

Jonathan Granström, Alexander Lindgren og Petteri Nokelainen er skadet.

Kjennes ut som en «HU-match»

Brynäs får tipset. Men 2.15 er litt i underkant.

Odds: 2.15 3.60 2.30

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken