*Nettavisen* Sportspill.

Hockey-sjokk i Østfold?

Foto: Espen Hildrup (Frisk Asker)

Stjernen kan overraske til flott odds i derbyet mot et variabelt og skadeutsatt Sparta Sarpsborg.

11.10.12 17:34

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Tilbake som en vinner
V65 Ørebro: Vi stoler på damene
Lunsjtrav Bjerke: Storfavoritten innfrir

England: Her spilles det ekte fotball
VM-kvalik: Se tidenes målfester
VM-kvalik: Slik ser du kampene

Det er først og fremst ishockey som dominerer langoddsen, vi finner både GET-Liga og Elitserien. Ellers finner vi U21-fotball på programmet, Brasil spiller privatkamp mot Irak og Røa møter Arna-Bjørnar i kvinnenes cup.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
92. Brynäs – Skellefteå B 2,45

Det er mange jevne matcher i Elitserien, og dette kan fort bli en av dem. Vi gikk mot Skellefteå på tirsdag og lanserte Linköpings til 2,65 som dagens langskudd, grunnet en del skader hos Skellefteå. Men skadene hindret ikke Skellefteå i å vinne matchen 4-1 til slutt. Brynäs slet hjemme mot antatt svak motstand fra Rögle, men klarte å bikke matchen til 4-3 i ordinær tid og tok de forventede poengene. Vi ser slett ikke bort fra at Skellefteå kan vinne i kveld, og går for 2,45 på borteseier som et godt langskudd.

Dagens avslag
83. Lillehammer IK – Tønsberg Vikings H 1,12

84. Lillehammer IK – Tønsberg Vikings (0-1) H 1,25
Opprykkerne fra Tønsberg har tatt poeng mot Frisk, Rosenborg og Sparta. Lillehammer har bare vunnet tre av åtte spilte hittil, og denne oddsen holder ikke mål. Ikke skyt oss hvis det ender med hjemmeseier, men husk at det handler om odds, og den burde vært rundt 1,30 for hjemmeseieren i våre øyne.

Dagens spill
Det er en del opplagte vinnerkandidater som faller utenfor i dag, på grunn av den lave oddsen. Vi gir Luleå, Färjestad, Linköping. Lørenskog og Storhamar gode sjanser til seier i dag, men det blir ikke noe spennende oddstips ut av det. Det blir det ikke av Brasil til 1,10 eller Spania U21 til 1,15 i odds heller. Vi går heller for en liten overraskelse i en av de antatt jevnere matchene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

81. Stjernen Hockey – Sparta Sarpsborg
GET-Ligaen. Det er duket for derby i Østfold, denne gangen i Fredrikstad. Det er alltid en spesiell atmosfære på disse matchene, som Stjernen bare har maktet å vinne en gang i ny og ne de siste sesongene. Forrige sesong tapte Stjernen fire av fem mot rivalen, og den ene seieren kom i Hockeytown Sarpsborg. I 2010/11-sesongen tapte Stjernen fem strake. Det som gjør derbyet interessant denne gangen er at Sparta Sarpsborg har variert mer enn vanlig innledningsvis.

Stjernen har vist sine begrensninger med tap i sesongens fire første, men har nå vunnet de to siste hjemmematchene. 5-4 mot Lillehammer og 7-4 mot Tønsberg. I begge disse hadde Stjernen god kontroll. Det offensive fungerte veldig bra mot Tønsberg. Stjernen har tidligere spilt en tredje match hjemme som ble tapt 0-2 for Oilers. Dette er ikke så ille, det er faktisk bedre enn hva mange andre har klart. Stjernen holdt lenge følge med Lørenskog nylig også, men røk til slutt 0-3 borte for et bedre lag.

Trener Magnus Sundquist har ikke hatt skader i laget den siste tiden, og vi finner ingenting som tyder på at det er nye skader i laget.

Sparta Sarpsborg er gode til å utnytte motstanders feil. Det gjorde de da de ble det første laget til å slå VIF, de vant 4-3 etter straffer på Jordal sist torsdag. Sparta har imidlertid vært opp og ned hittil, og de tapte 0-1 etter labert spill hjemme mot Frisk runden før. Tap 3-4 i forlengelsen i Tønsberg er heller ikke noe man skryter av. På Lillehammer trengte Sparta straffer for å vinne, og dermed venter Sparta fortsatt på sin første borteseier i ordinær tid.

Mikkel Søgård er ute med benbrudd en stund fremover. Mot VIF var også Patrick André Bovim, Jonas Djupvik Løvlie og Henrik Malmström ute med skader. I tillegg ble det målvaktbytte etter 1. periode, Jonatan Bjurö fikk seg en smell og Anders Johansson måtte overta. Som om ikke det var nok måtte Magnus Selvaag av isen med skade etter en stygg takling. Dermed er det en del usikre kort hos bortelaget, men den eneste som sikkert er ute er Søgård.

Sarpsborg slo Lørenskog men tapte for Tønsberg runden etter. Så slo de Rosenborg men tapte for Frisk runden etter. Nå sist slo de VIF. Når resultatene varierer såpass mye synes vi 3,10 på Stjernen begynner å bli aktuelt. Innsatsen blir 100 kroner på denne singelen, spillefrist er klokken 18.25.

81. Stjernen Hockey – Sparta Sarpsborg 3,10 4,40 1,60

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.