Gå til sidens hovedinnhold

Hop erstatter V65-bankeren

Nettavisens V65-banker på Klosterskogen Thai Monroe er blitt strøket og dette betyr store endringer på våre kupongoppsett.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto er som vanlig innholdsrik. Vi starter med V4 fra Rättvik, før Jarlsberg overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det Klosterskogen travbane i Skien som har regien her hjemme med V65, mens Boden byr på en meget utfordrende V64-meny fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi nærmer oss også helg og lørdag er det altså mulig å vinne 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner i V75 all den tid jokerpotten fikk nytt påfyll etter den favorittpregede omgangen på Bergen travpark sist lørdag. Nettavisen har allerede en rekke andelslag liggende ute på Eksperten til lørdagens V75, i priskategorier fra kr 50 til kr 2000.

Klikk her for å kjøpe andeler på Eksperten til lørdagens V75 på Sørlandet

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Hop duger som erstatning
Nettavisens klare V65-banker på Klosterskogen 3 Thai Monroe er altså blitt strøket og det betyr store omveltninger på våre forslag, all den tid V65-6 da blir et vidåpent løp. I mangel av bedre kandidater bankerspiller vi dermed storfavoritten 2 Stensvik Iver i V65-1. Femåringen som trenes av Arthur Bø hadde et straffespark uten keeper i sin siste start på Drammen, men så uansett fin ut da. Han møter klart bedre motstand i kveld, men har beste kusken som makker og det hjelper alltid. På forslagene her på Nettavisen bankerspiller vi Stensvik Iver.

På andelstorget Eksperten vil dog gardere på noen av andelslagene, all den tid vi hadde 6 Aaby Elda som objekt i V65-1. På disse bruker vi stortalentet 7 Love Voice i V65-2 vel vitende om at 8 Queen Corall er bra for tiden.

Annonse Travfakta: Boooooom! Der satt den igjen! Dag (3.valg-14,2%) var vår BANKER i V5 spillet, og det ble fullklaff der samt i V6 spillet på Bjerke 23.Okt! Nye Kr.36 996 forsvant inn på kontoen til våre kunder. Torsdag er det mer moro i vente på Klosterskogen

Blir ikke tatt på alvor
Sist torsdag bankerspilte vi 10 Rolin på flere andelslag på Eksperten, mot den store favoritten Yank Dreamcatcher. Dessverre galopperte Rolin innledningsvis og tapte dyrebart terreng. Likefullt kom vallaken strålende tilbake til andre og hadde garantert vært seiersfarlig uten galoppen. Tross det og kruttsterke løp både tredje sist og nest sist, blir ikke Rolin særlig hardt betrodd i i V65-5 i kveld og ender sannsynligvis som et fjerdevalg. Vi stormvarsler og leverer ingen bonger uten en kraftig forbedret Rolin i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Solberg med luringer
Tom Erik Solberg har ikke helt klart å følge opp fjorårets fantastiske sesong, men noe av dette skyldes at Solberg ikke var å se i løpsbanen et par måneder i vår. Men Tom Erik Solberg er som kjent ikke den som mister selvtilliten av slikt. Han har flere spennende oppsitt i kveld og både 6 Aaby Elda (svært godt betalt tredjevalg i V65-1) og ikke minst formsterke 6 Raisa (blir ikke mer en fjerdevalg) i V65-4 er hester som hører hjemme på V65-kupongene i kveld.

Kommentarer til denne saken