Foto: Hesteguiden.com

Hop ordner finansene

Velkjørende Vidar Hop har flere fine vinnersjanser under mandagens lunsjtrav på Klosterskogen.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
Trav Leangen: 80 mil gir gevinst
Trav Bollnäs: Sabeltann på nytt tokt!
Oddstips: Everton mot toppen

Med lunsjtrav fra Klosterskogen, dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Axevalla er det som vanlig nok å bryne seg på mandag. på Klosterskogen blir Vidar Hop nøkkelkusk og han kjører også vår banker som kommer ut allerede i V5-1.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Den firårige Mr. Commisioner-vallaken 3 Financier bankerspilte vi også i hestens siste start i Drammen. Da var det tet direkte og aldri snakk om saken. Mandag har hesten vunnet sportrekningen og det ligger an tid tidlig tetkjenning igjen. Vi ser på 9 Connie Hill som den tøffeste utfordreren. Vidar Hop vant med denne på Bjerke for fjorten dager siden og er veldig tydelig på at Financier holder høyere klasse enn denne. Når Financier i tillegg har vunnetsportrekningen, har vi ingen betenkeligheter med å bankerspille 3 Financier i V5-1.
Rangering V5-1: A: 3 B: 9-6-10 C: 1-2-4-5 D: 8-7

Vi avsluttet forrige uke på beste vis med å fange V5A på vårt største spilleforslag på Sørlandet på søndag til en utbetaling på fine 9 860 kroner, og det er nye sjanser i lunsjen i dag!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Maks 300 startpoeng.
Ingen kanoner på farten i denne liksom-poengjakten og da setter vi 2 The Bachelor og Vidar Hop først. 10-åringen har gått fine løp i kulissene på slutten og er garantert et fint løp fra denne utgangsposisjonen. Taktisk gode Vidar Hop forvalter garantert sjansene godt.

3 Hamilton Avenue hadde en flott sesong i fjor, men har kun startet to ganger i år. Har nå hatt pause siden mars, vi synes vallaken skal regnes direkte i disse omgivelsene. 1 Real Chili Pepper står med fine plasseringer i resultatraden, men har stort sett fått maks hver gang. mandag er motstanden billigere enn på lenge og startsporet igjen perfekt.

7 iron Side har avslørt kapasit og nå setter Kolle seg opp. Det er verd et kryss, selv fra et litt sjanseartet spor. 4 Novize vant fire løp i fjor, men er variabel. Det lukter litt heldekk av dette løpet.
Rangering V5-2: A: 2 B: 3-1-7-4 C: 10-11-9-12-8-6-5

V5-3 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
Vi synes 3 Odorox Sand viste så oppløftende tendenser sist at vi setter hesten først sammen med Johan Herbjørn Undem. Vallaken har ikke fått klaff i år, men viste ved flere tilfeller i fjor at det er kapasitet. Normalt veldig travsikker også og startsporet er ypperlig.

Nå skal han være bra for å rå på 4 Do It som falt gjennom i Derbykvalifisering sist. Do It er alt annet enn travsikker og blir i overkant mye spilt her. 10 Uno D'Man er ikke hesten som skal gjøre for mye selv, men mandag ser oppgaven veldig riktig ut. Klaffer det noenlunde fra bakspor kan det gå.

7 Florican Royal har vært betrodd i lengre tid uten å få fullklaff. Nå kommer hesten ut etter pause, men startsporet er sjanseartet. 1 Goldie Win liker sprint og kan sitte i tet eller lederrygg her. Da kan hoppe bli skummel.
Rangering V5-3: A: 3 B: 4-10-7-1 C: 9-11-12-5-8-6-2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
2 Bartali er ikke lett å bli klok på. Fireåringen som trenes av Cato Michelsen vant på sterkt vis tredje sist, fungerte ikke gangen etter som 1,5 oddser. Heller ikke sist fungerte hesten noe spesielt. men slik har Bartali alltid vært og plutselig fungerer han igjen. Sprint og spor to bak bilen er ihvertfall optimale forutsetninger.

7 Savannah Dun Dee vant uforskammet enkelt fra tet sist mandag i Drammen og skaffet oss 19 000 kroner i V5. Spor sju bak bilen her og selv om Tom Erik Solberg velger å kjøre denne fremfor Bartali er vi ikke sikker på at han har valgt rett. Men det var riktig fin stil på Gottling-hoppa sist.

Spor en er som oftest gull verd på Klosterskogen og da skal 1 French Victory også med på bongen. Det er ingen stjerne dette, men vi har utallige eksempler på siste indre hester på Kloster som ikke nødvendigvis er beste hesten i feltet. 9 Sibylla holder usikker form om dagen, men er blant de beste her.
Rangering V5-4/DD-1: A: 2 B: 7-1-9-10 C: 4-11-3-6-5-12-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-5/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
33 ganger har 3 Vigleik startet i karrieren, men femåringen er fortsatt seiersløs. Mandag må vi prøve noen kroner på Saras Tofte-sønnen til Gaustad som var positiv sist og ikke møter rare hestene her.

5 Gaupen Nina blir den store favoritten, men hoppa til Undem galopperer nesten hver gang. Skulle hun trave feilfritt, er vinnersjansen god. Også 7 Aarbakks Spidi er bra og selv om startsporet er vrient, skal fireårshoppe vurderes tidlig. 11 Bokli Storm har skuffet kapitalt på slutten og vist slett form og slett stridsmoral. Han må uansett regnes på tidligere meritter, motstanden er svak her.

10 Sølvbergs Knekten har fått seg en velfortjent pause på halvannen måned. Stenberg-traveren viste fine tendenser i første halvår og er seiersaktuell direkte.
Rangering V5-5/DD-2: A: 3 B: 5-7-11-10 C: 6-4-1-9-12-2-8

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus