Foto: hesteguiden.com

Hopp og sprett med Kolgjini

Fargerike Lutfi Kolgjini sitter opp bak tre storfavoritter under torsdagens V4-løp på Jägersro, men vi byr på en herlig danske.

Kommersielt

Sportspills meny skjærtorsdag:
V5 Bergen: Er han Norges beste kusk?

Dobbel V5 Momarken: Ruth og Vidar regjerer i Østfold

V65 Åby: En kompis til å stole på

Oddstips: Skellefteå tar første stikk

Det er ingen påskehvile på travfronten og skjærtorsdag har vi tips til fire baner. Det starter med V4-trav fra Jägersro travbane i Malmø, og fortsetter med dobbel V5 fra Momarken på ettermiddagen. Til kvelden er det V65 fra Åby og enkel V5 fra Bergen.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det ble mye stang ut for våre tips onsdag. Under V4-løpene på Bergsåker galopperte vår banker Björnjägarn som klink vinner 100 meter fra mål, og fratok oss en V4-gevinst på ca 7 500 kroner. Uansett har det vært en flott uke for våre tips, ikke minst mandagens supertreff på Åby der våre forslag suste inne med over 37 000 kroner i utbetaling. Norsk Rikstotos nye konsept Eksperten har så langt vært en formidabel suksess for Sportspill, og så langt har vi spilt inn rundt 600 000 kroner på våre utlagte andelslag siden oppstarten forrige onsdag!

Innleveringsfrister Jägersro
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Det er altså i Malmø dagens travmeny starter med lunsjtrav og V4. Lutfi Kolgjini er som alltid i hetluften på hjemmebanen, og i ettermiddag blir han hardt betrodd i tre av de fire V4-løpene. Dog er ingen av dem sikre kort og Kolgjini er ikke den som kjører mest taktisk. Vi spekulere bort alle favorittene hans og velger å spille bankerfritt denne torsdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester er rekker
I V4-1 tror vi tre hester rekker langt. V75-hesten 6 Gambrinus Degato som har møtt steintøff motstand på slutten og som fullførte svært tappert i en V75-finale på Solvalla nest sist og som som holdt fint fra tet i knalltøffe omgivelser på Solvalla nest sist. 7 El Mago Pellini årsdebutere og er trolig tethesten i løpet, mens 10 Orange Avenue også hører hjemme på bongen, selv om han skuffet litt under Unionstravet på Momarken for halvannen uke siden.

OPPDATERT TORSDAG ETTERMIDDAG: Vi ga dere en strålende V4 og DD-banker på Jägersro denne torsdagen. Etter å ha sjekket 9 Remus Tikis siste seiersløp på Charlottenlund og andrevalget i spillet vant overlegent. De som fulgte vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut meget pene 2 772 kroner.

Dagens beste spill
Ja, det tror vi danske 9 Remus Tiki er i V4-3/DD-2. Femåringen har imponert voldsomt i to strake seiersløp hjemme på Charlottenlund i Danmark og de danske gjestene forsyner seg jevnt over grovt av premiefatene i Sverige. Remus Tiki tåler å gjøre jobben selv og må ha en ypperlig vinnersjanse i dette løpet. Vi bankerspiller hesten i DD-spillet og på de to minste V4-forslagene, men tar med et par garderinger på det aller største forslaget da det ser rimelig oversiktlig ut i et par av de andre løpene. Nicolaj Andersen og Remus Tiki har trukket et fint utgansläge her og det lukter tempo i løpet all den tid Lutfi Kolgjini sitter bak favoritten 6 New Moon Face og han er ikke spesielt kjent for å dempe tempoet i front. Og da kan Remus Tiki smyge med og blåse hele gjengen til slutt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus