Gå til sidens hovedinnhold

Hun setter gutta på plass

I en svært vrien lunsjomgang på Bjerke torsdag setter vi vår lit til Helena Meland.

Det er strålende form på Nettavisens travredaksjon om dagen. Under tirsdagens lunsjtrav på Forus satte Nettavisens nye glimrende travmedarbeider Frode Gjesdal V5'en på Forus på sitt største spilleforslag her på Nettavisen. Utbetalingen ble meget pene 13 006 kroner. Tre av våre svært trofaste lesere hadde levert det forslaget. I tillegg ble det fullklaff for tre av hans andelslag på Eksperten og samlet ble det da herlige 79 036 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Sist lørdag hadde Leirvåg strålende tips til V75-løpene på Bergen travpark og hentet inn nesten 500 000 kroner i gevinster. Søndag hadde galoppgutta Birger Christensen og Morten Olsen ny V4-fest på Täby og hentet hjem nesten 170 000 kroner på Täby.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Onsdag var den godeste Leirvåg på farten igjen på Bjerke under V65-kjøringen der og fanget seks rette på fem andelslag på Eksperten (andelspriser 100, 200, 300 og 500) og fikk tilbake ca 38 000 kroner på hvert av dem. Det skulle bety at Nettavisen/Sportspill har hentet hjem over 900 000 kroner i gevinster siden lørdag og det uten at det har vært fullklaff i Sverige, men Patrik har til de grader bidratt til suksessene de to siste månedene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Syner storfavoritten
Det er en alt annet enn lettløst V5 som venter oss på Bjerke torsdag og når 4 Ultimate Rock som holder svært usikker form om dagen, blir omgangens store holdepunkt, sier det sitt. Nå kan selvsagt Ultimate Rock vinne V5-4, men selv om han møter billig motstand må han være bedre enn i sine to siste starter. Vi velger å syne storfavoritten og klinker til med banker allerede i V5-1.

Vi gå rett på
Det er ihvertfall ingen tvil om at Helena Meland sitter bak den beste hesten i V5-1 i form av 5 J.J. Art Deco, men så er det også slik at urutinerte kusker som Helena ikke får noe gratis i løpsbanen. Fra femtespor bak bilen og med stort sett smygere på innsiden kan veien til tet ligge åpen, om ikke Vidar Hop klinker til med 8 Republique som naturligvis er hovedopponenten. Men vi må ta noen sjanser og byr på meget formsterke J.J. Art Deco som vår lunsjbanker på Bjerke torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Perfekte forutsetninger
All den tid vi syner 4 Ultimate Rock i V5-4/DD-1, er det heller ingen grunn til å singelspille hesten i DD-spillet. Vi hadde litt skrellfeeling for 4 Matrioska sist på Klosterskogen, men 2100 meter er fortsatt ikke yndlingsdistansen til hoppa. Torsdag er det sprint og spor fire bak bilen i en poengjakt i V5-5/DD-2. Blir ikke hoppa for stri underveis, kan hun vinne dette og i DD-spillet bankerspiller vi andrevalget.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken