Branns nåværende assistenttrener Erik Huseklepp rykket ned fra Serie A med Bari i 2011. Nå kan laget gjøre comeback i toppdivisjonen tolv sesonger etter at de rykket ned.

Bergenseren fikk bare 13 kamper for den italienske klubben, men rakk å score to mål. Blant annet det siste målet klubben scoret i Serie A før de rykket ned. Han scoret 4-0-målet mot Bologna på bortebane i siste serierunden.

Her kan du spille på at Bari vinner bortekampen mot Cagliari

Etter under åtte måneder i klubben gjorde nedrykk og pengerot at Huseklepp forlot den italienske klubben, og fortsatte karrieren i engelske Portsmouth.

Nedturen fortsatte for Bari, som tilbragte flere sesonger i Serie C før de siste sesong rykket opp igjen til Serie B. Nå kan de rykke opp for andre sesongen på rad.

Cagliari - Bari

Odds: Bari vinner - 4,20 i odds

Kampstart torsdag 8. juni kl. 20.30

Spillestopp kl 20.29

Sardegna Arena

Vi tror at Bari vinner mot Cagliari. Det spiller du på her til 4,20 i odds

Cagliari har vært i superform den siste tiden, og det fikk Parma føle på da de ble utslått i semifinalene i playoffen. Laget fra Sardinia vant den første kampen 3-2 på hjemmebane etter å ha ligget under 0-2. Den andre kampen på det italienske fastlandet endte 0-0.

Claudio Ranieris lag har vært bunnsolide hjemme på Sardegna Arena. De har vunnet elleve av 19 kamper der, og de har kun tapt to. Og ett av de to hjemmetapene kom mot nettopp Bari. Eirik Huseklepps gamleklubb vant 1-0 på Sardinia i september i fjor.

Selv om Cagliari har færrest baklengs utenom topp to-lagene i Serie B, slapp inn to mål mot Parma i forrige hjemmekamp.

Beste bortelaget i Serie B

Bari havnet fem poeng foran Cagliari på tabellen, og de må ikke undervurderes i torsdagens opprykkskamp. De slo ut Südtirol i den forrige playoffrunden etter å ha vunnet 1-0 borte og tapt 0-1 hjemme.

De har kun vunnet to av de siste seks kampene, og det er tall som gir grunn til bekymring.

Det vil ikke være noen ekstraomganger eller straffer i tilfelle uavgjort etter to kamper, og Bari vil til slutt rykke opp dersom det skulle skje, på grunn av at de havnet høyere oppe på Serie B-tabellen.

Det gjør at Cagliari må forsøke å maksimere hjemmefordelen på torsdag. De trenger å skaffe seg en ledelse og forsøke å beskytte den i den andre kampen på det italienske fastlandet, slik de gjorde mot Parma.

Det kommer til å bli litt av et lurveleven i returkampen på Stadio San Nicola med over 50.000 på tribuene. De hadde 51.620 tilskuere på tribunene da Südtirol ble slått ut, men man skal heller ikke spøke med Bari på bortebane. De vant fem av de siste åtte bortekampene i ligaen, og tapte kun to. De var sammen med Frosinone det beste bortelaget i Serie B denne sesongen. Begge lagene tok 35 poeng på bortebane.

Vi tror Cagliari vil stupe i angrep, og det vil gi Bari sjansen på kontringer. Klarer de å utnytte dem?

Vi tror at Bari vinner mot Cagliari. Det spiller du på her til 4,20 i odds