Gå til sidens hovedinnhold

HV 71 har satt inn støtet

Klubben fra Jönköping topper Elitserien og ser seg ikke tilbake.

Sportspills meny torsdag
V4 Gävle: Sporene avgjørende!

Lunsjtrav Klosterskogen: Hamre skal vekk
V65 Örebro: Jackpot i V65!
V5 Bergen: Kan vinne rubbel og bit
Fotball: Har dommere favorittlag?
Odds og tipping: Årsregnskap 2012

Langoddsen innleder med russisk og finsk ishockey, før vi får mer av samme sport fra vår egen GET-Liga og svenske Elitserien utover kvelden. Fotball finner vi i form av spansk, gresk og engelsk cup og privatlandskamper. Skiskyting står også på programmet.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Vi traff for fjerde dag på rad i går da Levante stilte enda svakere enn vi håpet borte mot Real Zaragoza, som vant til 2,05 (oddsen ble satt ned utpå kvelden).

Dagens langskudd
153. Frisk Asker - Storhamar Dragons B 2,30

Frisk var gode som slo Lillehammer 2-1 på tirsdag, deres femte strake seier. De er oppe på 4. plass, den beste plasseringen de kan oppnå, tror vi, og en plass som gir fordeler i sluttspillet. Mot Storhamar har de imidlertid slitt denne sesongen, de har tapt 2-4 og 2-4 her i Asker hittil. Storhamar vant 5-4 mot Stjernen i Fredrikstad tidligere i uken, og har bare tapt tre av sine ti siste. Tapene er kommet borte for Vålerenga og to ganger borte for Stavanger. Formen er god og 2,30 for at Frisk ikke slår Storhamar denne gangen heller, er spennende. Frisk er ikke et lag som fortsetter å vinne i det uendelige, tapet er antagelig rett rundt hjørnet.

Dagens avslag
170. Luleå - Rögle H 1,30

Elitserien. Her er bookmakerne enige om at Luleå skal være store favoritter. Ser man på Rögles bedrøvelige bortestatistikk, er det ikke så rart: 2-2-14 etter tre perioder er svakest i klassen med god margin. Rögle har imidlertid hatt marginene med seg i de to siste, AIK og MODO er slått, begge hjemme i Ängelholm riktignok. Luleå knep seieren borte mot Frölunda sist, men de har mistet formen og bare vunnet to av sine ni siste. Hjemmelaget skal være favoritter og de skal normalt klare dette, men vi sitter med en følelse at dette kan bli jevnere enn mange tror og 1,30 blir for lavt i vår bok.

Dagens spill
I dag blir det ishockey for alle penga, det er interessante matcher både i norsk og svensk liga, og vi har, eller hadde, to dobler på lur.

Dessverre er matchen mellom Lillehammer og Stjernen utsatt, grunnet mye sykdom i Stjernens tropp, og dermed ryker kveldens GET-Liga-dobbel. Ideen var et spill på braktap til sykdomsherjede Stjernen, i dobbel med over 5,5 mål i Lørenskog - Oilers. Vi legger ut omtalen av over-spillet, helt nederst i artikkelen, i tilfelle noen er interessert.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

172. MODO Hockey - Brynäs IF
Elitserien. MODO vant greit 3-0 borte mot Timrå på tirsdag og klatret til opp til 6. plass, forbi dagens motstander. Målvakt Starkbaum gjorde en meget god match. MODO hadde da tapt sine to foregående på straffer, mot Rögle og Färjestad. MODO har 10-3-5 på egen is etter tre perioder, og med seier i dag vil de få en luke ned til Brynäs og kontakt med lagene på 5. til 3. plass.

Ladislav Nagy måtte av isen med skade på tirsdag, en hjernerystelse som holder ham ute en liten stund. Peter Öberg returnerer fra skade. Alsenfelt og Byström var ikke med i troppen sist og er det heller ikke nå.

Brynäs imponerte oss ikke hjemme mot HV 71 på tirsdag, de tapte 2-6 etter å ha ligget under 0-4 før matchen var halvspilt. Robin Rahm tok over i mål på stillingen 0-4 og det hjalp neppe på Johan Holmqvists selvtillit. Som bortelag står de med 6-6-6 etter tre perioder og de tapte 1-2 på dagens bane i oktober.

Thuresson, Johansson og Franson er ute med skader. Berglind returnerer fra utlån. Holmquist skal stå i mål og Djoos erstatter Franson, sier trener Tommy Jonsson.

Disse lagene er jevne, men vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende. Legg til at Brynäs spilte mindre godt på tirsdag og har slitt mot MODO denne sesongen, så begynner 1,95 på hjemmeseier å se bra ut. Vi spiller denne i en dobbel.

168. HV71 - Färjestads BK
Elitserien. HV 71 topper tabellen etter tirsdagens flotte 6-2-seier borte mot Brynäs. Oscar Sundh sto for tre scoringer. Det var deres fjerde strake seier og formen er god. Timrå er slått 2-0 og Växjö også 2-0 i de to siste i Kinnarps Arena. HV71 står med 10-5-3 etter tre perioder hjemme.

Oscar Fantenberg er tilbake hos hjemmelaget og det er ikke enkelt å score på HV 71 om dagen, to baklengs totalt på de fire siste matchene er status. Ellers er Tommy Kristiansen utlånt til Sparta Sarpsborg inntil videre, mens veteranen Johan Davidsson var ute med skade sist.

Färjestad knep seieren hjemme mot Växjö på tirsdag, i en jevn og målfattig affære. Runden før vant de med samme siffer, 2-1, hjemme mot formsvake Luleå, etter å ha tapt 0-1 på straffer for dagens motstander. Nå skal Färjestad ut på reise igjen etter tre strake hjemmematcher, og Kinnarps Arena er et tøft sted å besøke. De tapte 3-4 sist de var her og har tapt tre av tre mot HV 71 hittil denne sesongen. 6-5-7 borte totalt etter tre perioder.

Lindström, Johansson og Klefbom er ute på lengre sikt. Jack Connolly har vært ute siden midten av oktober, men returnerer i kveld. "Jack blir ekstra-forward til å begynne med, det vil ta litt tid før han er tilbake i matchform og vi kan ikke forvente mye av ham i kveld", sier trener Leif Carlsson. Westlund var ute sist, usikkert om han er tilbake her.

Når HV71 er i form er det veldig vanskelig å slå dem. I dag spiller de på egen is og det er virkelig fart i målskytterne deres om dagen. Da får selv gode Färjestad det tungt. 1,75 for hjemmeseieren gir oss en svensk dobbel til 3,41. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

168. HV71 - Färjestads BK 1,75 3,75 2,95
172. MODO Hockey - Brynäs IF 1,95 3,70 2,55

Total odds 3,41

Klikk her for å levere dette spillet

Objektet vi hadde planer om å spille i dobbel med Lillehammer -1:

162. Lørenskog IK - Stavanger Oilers - Over 5,5 mål
Oddsen på Over 5,5 mål-spill i GET-Ligaen har vært så lave denne sesongen at vi har styrt unna, men i dag, ganske uventet, får vi plutselig odds over 1,50 igjen. Det skjer på Lørenskog, der hjemmelaget er ute etter å reise seg etter tap 1-5 på Jordal for rivalen VIF forrige runde. Lørenskog spilte 6-6 mot Sparta i sin forrige hjemmekamp, slo Tønsberg 12-3 før det og matchene deres har gått over 5,5 mål de ni siste rundene.

Oilers tapte 2-6 for Frisk sist de spilte borte. Siden har de slått Stjernen 7-1, Storhamar 6-2 og Lillehammer 3-0 i egen storstue. Oilers topper tabellen og spillerstallen ser mer spennende ut enn noen sinne. Som bortelag har Oilers 8 over og 6 under hittil.

Lørenskog vant 4-2 sist lagene møttes her, og i dag har de mye å bevise etter tap for VIF. Vi forventer at de går hardt ut mot ligalederne, og hvorfor akkurat denne matchen skulle bli målfattig, kan vi ikke se. Oilers må trolig score minst tre for å unngå tap. 1,55 på over 5,5 mål i matchen ser fint ut.

162. Lørenskog IK - Stavanger Oilers Over / under 5,5 mål 1,55 1,90

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken