Gå til sidens hovedinnhold

Hva har Barcelona og Dartford til felles?

Svar: Begge skal hjelpe oss til 12 rette på tippekupongen.

Sportspills meny onsdag
V65 Bjerke: Espen tar gull på Bjerke
Oddstips: Årets viktigste for Rösler

Midtukekupongen går over onsdag og torsdag, med kvartfinalene fra Champions League og Europa League, samt oppgjør fra lavere divisjoner i i England og Skottland. de fem første kampene spilles onsdag, de øvrige torsdag.

Bonuspotten er oppe i 1,6 millioner kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Barcelona - Paris Saint Germain
Et overtidsmål fra PSG sørget for at det første møtet i kvartfinalen endte 2-2, men det er ikke sikkert det målet hjelper franskmennene nevneverdig. For med to bortemål i bagasjen vil både 0-0 og 1-1 holde til avansement for Barcelona.

Lionel Messi rakk å score et fantastisk mål i Paris før han måtte ut med skade. Rapportene onsdag morgen tyder på at den argentinske magikeren kan rekke kveldens oppgjør. I hans fravær viste Cesc Fabregas klasse og scoret tre mål i Barcelonas 5-0-seier over Mallorca i helgen. I tillegg til Messi manglet Carles Puyol og Adriano. Javier Mascherano er suspendert i kveld.

PSG på sin side vant 2-0 på bortebane over Rennes og leder nå Ligue 1 med sju poengs margin til Marseille. Er svekket av at midtbanemotoren Blaise Matuidi har karantene. Viktige Thiago Silva er usikker.

Vi tviler på at Barcelona svikter på hjemmebane i en så viktig kamp. H.

2. Juventus - Bayern München
Juventus ble overkjørt i det første oppgjøret, og det var lite å si på at tyskerne vant 2-0. I helgen vant Juve 2-1 hjemme mot Pescara, og serieledelsen er på hele ni poeng.

Må klare seg uten suspenderte Arturo Vidal og Stephan Lichtseiner. I tillegg er spillere som Simone Pepe, Sebastian Giovinco, Nicklas Bendtner og Martin Caceres skadet.

Bayern sikret et rekordiglig seriegull med 1-0 borte over Eintracht Frankfurt lørdag. I kveld er Holger Badstuber og Toni Koos uaktuelle grunnet skader.

Vi tørr ikke annet enn å heldekke denne. HUB.

3. Crewe – Brentford
League 1.

Crewe ligger midt på tabellen og har lite igjen å spille for etter cupseieren over League 2-klubben Southend søndag. Formen i serien er småpene 3-2-1. Toppscorer Mathias Progba og Gregor Robertson sliter med skader.

Brentford kjemper en tøff kamp om opprykk til Championship. Har fem poeng opp til Bournemouth på den gjeve andreplassen, og med to kamper til gode på rivalen er drømmen om direkte opprykk så avgjort levende. Stod med tre strake trepoengere før det ble tap for MK Dons og uavgjort mot Coventry. Er ligaens beste hjemmelag, men har ikke bedre enn 6-8-6 borte.

Det omvendte møtet i august endte 5-1 til Brentford. Brentford har mest å spille for, men vi stoler ikke helt på formen. UB.

4. Rochdale – Southend
League 2.
Rochdale har klatret til 16. plass etter pene 2-2-0 på de siste fire (seirene kom på bortebane). Med 54 poeng og en margin på åtte poeng ned til York på 23. plass, virker nedrykk nå lite sannsynlig.

Southend tapte finalen i Johnstone’s Paint Trophy på Wembley mot Crewe søndag og står med svake 0-3-2 på de siste fem i serien. Har tatt tre poeng mer en dagens motstander og ligger på 12. plass. Er ligaen fjerde beste bortelag (9-5-6).

Southend vant det omvendte møtet i november 3-1.

En fin sjanse for et formsterkt Rochdale som møter et Southend som sikkert er utladet etter cuptapet søndag. H.

5. Partick Thistle - Greenock Morton
Meget viktig opprykkskamp i skotsk 1. divisjon. Hjemmelaget leder serien med to poengs forsprang og har én kamp til gode til Greenock. Ingen andre lag er innblandet i opprykksstriden, men det er kun én ledig plass i Premier League neste sesong.

Hjemmelaget tapte på straffer mot Queen of the South i finalen i Challenge Cup søndag, mens dagens motstander slo svake Aidrie i serien 5-2 dagen før.

Hjemmelaget har bare tapt én kamp på Firhill Stadium denne sesongen (14-0-1).

Dette er det fjerde seriemøtet mellom disse to denne sesongen. Greenock vant de to første, mens det ble 2-2 i det siste oppgjøret.

Åpent oppgjør. HUB.

6. Rubin Kazan – Chelsea
De fire neste objektene er hentet fra kvartfinalene i Europa League.

Chelsea vant det første oppgjøret 3-1, noe som innebærer at russerne helst bør holde nullen hvis de skal ha noe som helst sjanse på avansement. Spilte 0-0 borte mot Kuban Krasnodar i helgen og ligger på fjerdeplass i den hjemlige ligaen, hele 16 poeng bak ledende CSKA Moskva.

Chelsea snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Sunderland i helgen og ligger på den viktige tredjeplassen som gir automatisk spill i Champions League neste sesong. Demba Ba er ikke berettighet for spill i denne turneringen, mens Gary Cahill og Ashley Cole er skadet.

Chelsea har det beste laget, og vi tror ikke de svikter. UB.

7. Basel – Tottenham
Basel fikk et strålende utgangspunkt med 2-2 i den første kampen i London. Har tre spillere tilbake fra karantene. Spilte uavgjort borte mot St. Gallen i helgen og leder den hjemlige ligaen med ett poengs margin til Grashopper.

Tottenham er inne i en meget hektisk periode hjemme og i Europa, der semifinale i Europa League og en plass i Champions League neste sesong står på spill. Da passer det dårlig at spillere som Gareth Bale, Jermain Defoe, Aaron Lennon, Sandro og William Gallas er skadet. Spilte 2-2 hjemme mot Everton i helgen, og resultatene i det siste har ikke vært all verden.

Vi prøver oss på en frekk banker. H.

8. Newcastle United – Benfica
Benfica vant det første møtet 3-1 og leder den portugisiske ligaen med fire poeng på Porto. Har ingen serietap og har tatt mange enkle trepoengere den siste tiden.

Papiss Cisse sørget for tre meget viktige Newcastle-poeng på overtid mot Fulham i helgen. Laget stod med to tap på rad og hadde rotet seg ned i bunnstriden. Seieren gjør at det nå er fem poeng ned til Wigan på 18. plass.

Fabricio Coloccini og Massadio Haidara er garantert ute torsdag, og det er tvilsomt om Ben Arfa, Cheick Tiote og Davide Santon blir klare. Yoan Gouffran og Mathieu Debuchy er ikke berettighet for spill i Europa.

Vi tror mest på et meget godt Benfica-lag. UB.

9. Lazio – Fenerbahce
Lazio tapte 0-2 i det første møtet og har ikke bedre enn 2-1-3 på de siste seks i Serie A. Ligger for tiden på femteplass, 20 poeng bak Juventus. Ogenyi Onazi pådro seg to gule kort halvveis ut i kampen i Tyrkia og soner sammen med Stefani Mauro. Har også en del skader i troppen.

Langt bedre går det for Fenerbache, som har knappet inn litt på forspranget til Galatasaray etter fire strake trepoengere. Opp til serielederen skiller det nå fire poeng. Viktige Moussa Saw er skadet.

Vrien kamp. HUB.

10. Newport- Macclesfield
De tre siste oppgjørene er hentet fra Conference National, som er det femte høyeste nivået i England.

Newport ligger på fjerdeplass, og ettersom det er hele 12 poeng ned til Forest Green på sjette, er playoffplassen allerede sikret. Slo Braintree 1-0 hjemme så sent som tirsdag og har spilt 0-0 i tre av de siste seks kampene (3-3-0).

Macclesfield har tapt sine tre siste, senest for Mansfield borte tirsdag. Det er ikke blitt en eneste seier på de seks siste (0-2-4), og opprykkstoget er gått for denne sesongen.

Da lagene møttes i oktober, ble resultatet 1-1.

Vi tror hjemmelaget vinner mot et formløst Macclesfield. H.

11. Dartford - Braintree
Hjemmelaget ligger på tiendeplass og har lite å spille for i sesongavslutningen. Stod med to strake trepoengere før det ble tap for Grimsby hjemme tirsdag.

Har lånt Csaba Somogyi fra Fulham, en keeper som er bra på dette nivået.

Braintree tapte 0-1 borte for Newport tirsdag og slo Hyde 2-1 borte i helgen. Ligger ett poeng bak dagens motstander.

Det omvendte møtet i september endte 2-0 til Dartford.

Dartford er ligaens fjerde beste hjemmelag (12-3-5), og vi tror de skal vinne denne. H.

12. Alfreton – Tamworth
Alfreton tok en viktig 4-0-seier over elendige Barrow tirsdag og har fått en luke ned til nedrykk på fem poeng. Stod med svake 1-0-3 på de siste fire før det.

Tamworth hadde spillefri tirsdag og ligger bare to poeng over Stockport på den øverste nedrykksplassen. Har én til to kamper til gode på de fleste lagene under seg. Tamworth tok en fin 2-1-seier over Forest Green hjemme i helgen, men tapte de to før det.

Lagene møttes så sent som 9. mars. Da endte det 1-1.

Bortelaget har fordel av at de hadde spillefri tirsdag. HB.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 10.04.2013 20:40
1. Barcelona - Paris Saint Germain H
2. Juventus - Bayern München H B
3. Crewe Alexandra - Brentford U B
4. Rochdale - Southend United H
5. Partick Thistle - Greenock Morton H U
6. Rubin Kazan - Chelsea B
7. Basel - Tottenham H
8. Newcastle United - Benfica U B
9. Lazio - Fenerbahce H U B
10. Newport County - Macclesfield Town H
11. Dartford - Braintree Town FC H
12. Alfreton Town - Tamworth H B

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 10.04.2013 20:40
1. Barcelona - Paris Saint Germain H
2. Juventus - Bayern München H U B
3. Crewe Alexandra - Brentford U B
4. Rochdale - Southend United H
5. Partick Thistle - Greenock Morton H U B
6. Rubin Kazan - Chelsea U B
7. Basel - Tottenham H
8. Newcastle United - Benfica U B
9. Lazio - Fenerbahce H U B
10. Newport County - Macclesfield Town H
11. Dartford - Braintree Town FC H
12. Alfreton Town - Tamworth H B

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken