I full galopp

Kveldens svenske V65 kommer fra Jägersro galoppbane og våre eksperter har som vanlig gjort jobben.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Morten Olsen og Birger Christensen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Etter en strålende mandag på våre travtips, er det bare å sette søkelyset på tirsdagens rikholdige meny for oss spillere. Den starter med V4 fra Dannero, fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det dobbel V5 fra Forus, mens det galopp fra Jägersro galoppbane i V65 og vi har naturligvis tips til samtlige av disse.

Vi måtte dessverre opp på det største V5A-forslaget (innl.pris 1512 kroner) for å fange treprosenteren 1 Frøken Hanna i V5-5A på Leangen mandag. Fjerdevalget 1 Karon Beach var vårt andrevalg. Samtlige sju andelslag i Eksperten satt klokkerent i tillegg til det store forslaget her på Nettavisen. V5A-utbetalingen stoppet på pene 7 335 kroner og dermed ble det ca 60 000 kroner innspilt i V5A-spillet på Leangen mandag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Tipsene til Espen Edvardsen var det også solid klasse over mandag. Både under V4-løpene i Halmstad og under V65-løpene i Skellefteå vant Espens bankere og luringer, men det var dessverre lite hjelp å få ellers. Hans DD-forslag på Skellefteå ble uansett bra. Hans minste DD-forslag (innl.pris kr 200) satt rett inn og betalte tilbake kr 2314 kroner.

Det er altså på Jägersro galoppbane V65-løpene skal avvikles i kveld og til å hjelpe oss med det har vi fått bistand fra både Morten Olsen og Birger Christiansen som begge har årevis med erfaring innenfor galoppsporten både her hjemme og i Sverige. De to gutta tror kveldens beste bankerspill er å finne i V65-5/DD.1

Innleveringsfrister Jägersro galopp
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Without Fear frykter ingen
Etter en strålende 3-årssesong, med blant annet seier i Svensk og Norsk Derby, gikk det ikke like mye på skinner i fjor for 8 Without Fear. I vinter leverte han to veldig sterke løp i Dubai, og løpet sist var også bra. Setter på fleksible blinkers, noe som har fungert fint i trening. Er to kilo bedre ute mot en annen av forhåndsfavorittene 6 Moe Green enn sist, og vi tror sterkt på seier i kveld. Blir i beste fall knepen favoritt og det gjør selvsagt bankervalget enda mer spennende.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

De taler om Lindenthaler
Kveldens luring er for oss 11 Lindenthaler i V65-6/DD-2. Det kan være litt kort distanse i kveld, men han har vunnet gruppeløp over 1800 meter, så det bør gå bra. Ble syvende i Tysk Derby, og løpene i Dubai er meget sterke. Er lite spilt, faktisk helt nede som et 8. valg kl 12 tirsdag og kun markert på 3 prosent av de innleverte kupongene. Det er altfor lite og det er flott verdi i Lindenthaler i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus