Gå til sidens hovedinnhold

I kveld er Per sjef

Dyktige Per lennartsson har et lass med vinnersjanser under kveldens V65-løp i Eskilstuna, deriblant vår V65-banker.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Paytime i kveld

Lunsjtrav Bjerke: Vi byr på en uslepen diamant

Oddstips: Nå snur det for Sheffield United

Tirsdagens travmeny er innholdsrik og moroa starter med V4-løp fra Åby. Det fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke, mens Eskilstuna overtar stafettpinnen med V65-løp tirsdag kveld. Her hjemme er det Forus som er arrangør av en meget spennende dobbel V5-omgang.

Etter noen dager med strålende tips, ble det en liten nedtur mandag. Riktignok vant begge våre bankere i Drammen og i Mantorp kom vårt glitrende DD-drag Miss Marke to centimeter for sent til å vinne DD-2 og gitt oss over 24 ganger pengene på vårt minste DD-forslag. En svak Bazire Brodde kastet enkelt inn håndkleet under V65-løpene i Halmstad slik at vi måtte nøye oss med en femmer der (89 kroner tilbake på det minste forslaget). Slik er travsporten, man må ha marginene med seg. Uansett har det blitt over 50 000 kroner innspilt siden torsdag og tirsdag skal vi tilbake i vinnermodus.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Per Lennartsson en av travsportens store ambassadører i Sverige og han har mange solide vinnersjanser denne tirsdagskvelden i Eskilstuna og han får vår tillit som banker i V65 spillet. Stallhestene tok 139 seire i 2011 og 123 seire i 2012, så det er ikke noen smågutt vi snakker om. 2013 har blitt innledet med 8 seire på 65 starter, mens Per Lennartsson som kusk har vunnet 8 løp på blott 54 starter og har vært lant over hundre årsseire de tre foregående årene. Vi snakker altså om en av Sveriges beste travtrenere og kusker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi finner vår banker helt til slutt i kveld i V65-6/DD-2. 5 Åsa Rivner har utviklet seg enormt i sine siste løp og i sitt siste løp var hun heroisk etter en meget tøff innledning som toer på Romme. Femtespor bak bilen er perfekt i kveld og i følge Fredrik Lennartsson (sønn til Per), så har de aldri sluppet henne av fra start, men han mener hun kan løse meget bra. Ser ikke at noen av konkurrentene på innsiden ønsker å svare Lindy Lane–datteren når hun komme og skal det være tidlig tetkjenning. Slik hoppa var i siste start, kan vi nesten ikke se henne tape dette løpet da og Åsa Rivner og Per Lennartsson blir vår klare V65-banker i V65-6/DD-2.

Per og Roger
Per Lennartsson trente 1 Benskins og Roger Walmann-trente 3 Candor Hall er vårt lås denne kvelden i V65-3. 1 Benskins har utviklet teknikken på svingene den siste tiden og at han har trukket førstespor er en meget stor fordel for Fast Photo–sønnen. Har tetgaranti og da leder han fort dette løpet rundt om, men han har til tider problem med aksjonen og da spesielt på den siste svingen når melkesyren melder seg. Dette vet konkurrentene, men fungerer han så er det en meget bra vinnersjanse.

3 Candor Hall avsluttet 11 siste 800 meter sist etter galopp i Halmstad og det med fin stil over mål. Solid vinner av et V86-løp på Solvalla nest sist, så Walmann-hesten holder toppform. Dette løpet holder ikke noe spesielt høy klasse og Adams Hall–sønnen er herdet fra tøffe V75-løp. Her må nok Candor Hall trolig gjøre grovjobben selv, men han er tøff nok til eventuelt å knekke Benskins fra dødens. To hester i V65-3 skal normalt være heldekk.

Enda mer fra Per
Vårt drag for kvelden kommer også fra Per Lennartssons stall, men det er vrakhesten til pappa Per i V65-1, 5 Ekets Patrik. Normalt er Donttellmewhattodo som Per selv velger å kjøre helt overlegen i dette løpet, men Offshore Dream–sønnen har store problemer med halsen sin og var fryktelig svak sist på Romme. Et vrient åttendespor på sprint er heller ikke noe pluss. Derfor synes vi det kan være interessant med hesten som kjøres av Fredrik Lennartsson, for Ekets Patrik kan være tethesten i kveld og er aktuell dersom favoritten igjen underpresterer.

Kommentarer til denne saken