Foto: hesteguiden.com

I kveld viser han seg fram igjen

Out of Nowhere kommer ikke overraskende på spillerne på Bjerke i kveld. Sjekk våre V65-tips til Bjerke.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi har blitt voldsomt imponert av 7 Out Of Nowhere, og på en distanse (2640 meter) vi tror Gottling-traveren takler bedre enn de fleste i V65-1 synes vi det ligner en vinner igjen. 5-åringen virker til å være utømmelig for krefter, og i et løp som ble kalt Derbytesten i Danmark i fjor var Great Challenger-sønnen tredje på flotte 15.0 over aktuell distanse.

Totalt overlegen i de to siste startene på hhv 16.7 og flotte 15.5 full vei med voltestart, og vi synes faktisk at det er litt enklere i mot ved denne anledningen, kontra løpet sist. Det står en kapabel hest på strek i form av 4 Oliver V.P. (vunnet to løp i veldig billige omgivelser på Leangen, uten å overbevise), men vi tror ikke Kolnes-traveren holder samme klassen som vår banker for dagen.

Vår rangering: A: 7 B: 4 C: 5-13-6-1-2-9 D: 10-8-11-14

V65-2, 2100 meter autostart
Et jevnt fint løp for varmblodshester venter oss i den andre avdelingen, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange. Etter å ha speedet inn til en lett seier på 17.6 full vei i den nest siste starten var 10 Writing Hall ute og hilste på reklameskiltene i den siste svingen i et tøft 4-årsløp i den siste starten, og ved den anledningen hadde Hammersborg-traveren full fart i kassa uten å få premie på 16.6 full vei (luken kom der i seneste laget). Klart enklere i mot i kveld, og vi tror på en topp vinnersjanse for 27-prosenteren i spillet.

Stod på godkjent til sølv på fine 17.1 full vei etter et relativt tøft opplegg underveis i den siste starten gjorde 4 Millstone, men vi synes det er et hakk tøffere i mot for favoritten ved denne anledningen. En strålende opphentning til en mindre premie på 18.8 full vei etter grov startgalopp (må ha tapt borti 80 meter ned startsiden der) i et V75-løp på Leangen i den siste starten leverte 3 Arc Cox (spenstig 11-prosenter dette), og vi mistenker at 4-åringen er i rivende utvikling. Stabilt god form holder både 5 Riverlands Mr. Hitman og 6 Sun Star V., og da har vi nevnt de hestene vi har mest tro på i dette løpet.

Vår rangering: A: 10 B: 4-3-6-5 C: 2-1-9-11 D: 12-8-7

Annonse: Øivind Grøstad har sittet med stoppeklokka og fant et dunderdrag i V65-2

V65-3, 1609 meter autostart
Etter at det har kommet til tre strykninger i den tredje avdelingen er det kun ni deltagere tilbake, og en veldig tung favoritt med sine voldsomme 84 % blir 1 Ovedølen. Sprettlett fra tet på 29.1 full vei i den nest siste starten før han fullførte strålende til sølv på flotte 27.5 over aktuell distanse i den siste starten etter å ha tapt en del på galopp 700 igjen, og i en feilfri utgave skal det selvsagt dreie seg om en solid vinnersjanse på ny (galopprisikoen er dog for høy til at 84 % kan forsvares).

Forsvarte sporet i fra et tilsvarende spor i den nest siste starten (men da var det ingen startkanoner i første rekke), men vi tror ikke 5-åringen har noen muligheter til å svare ut 4 Osingen fra start ved denne anledningen. Sistnevnte har langt mer fart i beina (åpnet i 25-fart fra et vanskelig åttendespor i den nest sist starten), og fra tet er da Moe Odin-sønnen hesten å slå. Kanskje ikke helt som best i nederlaget for Ingerøvin på 30.2 full vei i den siste starten, men vi tror sprint er å foretrekke for 5-åringen.

Lett å sveive inn er ikke 6 Huserapp, men vi har såpass sansen for denne 4-prosenteren at han får en plass på våre to største spilleforslag. Avslutter voldsomt til slutt med feilfri avgang, og vi har i hvert fall mer lyst til å krysse av for denne på bekostning av superfeige 2 Turbo Monar (alle våre tre utvalgte må etter vårt skjønn galoppere seg bort for at Killingmo-traveren skal kunne gå helt til topps).

Vår rangering: A: 4 B: 1-6 C: 2-3-7 D: 9-10-11

V65-4, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt hoppeløp for kaldblodshester venter oss i den fjerde avdelingen, men vi synes at fem hester hever seg litt over mengden. Det er ikke lett å ikke sette 1 Smedheims Lilja fremst etter den flotte innsatsen til tredje på meget fine 28.2 over en sprint i den siste starten, og 4-årshoppa har åpenbart utviklet seg mye over vinteren. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og tet fra start tilmål kan være et svært sannsynlig scenario.

Litt sjanseartet til i sitt innerspor på 20 meter tillegg står 7 Tangen Jenny (ingen startkatapult), men dersom det skulle løse seg for den formtoppede 6-årshoppa underveis, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse (lekker ved den siste triumfen på flotte 29.6 full vei). Vi synes 9 Myklejenta opptrer litt variabelt (sliter tidvis med aksjonen), men på sitt beste står ikke Skrugstad-traveren tilbake for noen på kapasitet.

Nydelig til i sitt springspor på 20 meter tillegg står svært startkjappe 13 Jarli Mai (er rett i ryggen på strekhestene direkte), og med løp i kroppen etter lang pause bør også denne 16-prosenteren i spillet vurderes tidlig (klart godkjent til sølv på 30.5 full vei i årsdebuten). Det er litt spennende, når Vidar Hop setter seg opp bak 6 Sør Bruden (slett ikke verst i en feilfri utgave denne), og da har vi vært i gjennom de hestene vi har krysset av på våre tre minste spilleforslag.

Vår rangering: A: 1 B: 7-9-13-6 C: 8-10-14-4-2-11 D: 15-5-12

V65-5, 1609 meter autostart
Det er kun syv deltagere igjen etter at det har kommet til to strykninger i dette heftige sprintløpet for varmblodshester i den femte avdelingen, og da er det ikke snakk om at det skal kunne bli posisjonsproblemer underveis for de antatt beste.

Det har ikke blitt den helt store uttelingen for 2 Super Tail i det siste, men noen fare med formen er det neppe. Satt for langt bak i køen, når toget gikk i den siste starten ved fjerdeplassen på 14.7 full vei, mens det ble et håpløst opplegg i et V75-løp forut for den starten. Sporet er perfekt i kveld, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Sprintet inn til en enkel seier på fine 13.8 gjorde 6 Strong Knight etter å ha avsluttet voldsomt bra fra køen til sølv på 15.6 full vei i årsdebuten, og det virker således til at formkurven kun peker en vei for den flotte 5-åringen til Roger Brandt.

Vi synes 7 Mysterious var blek i årsdebuten, men løp i kroppen kan ha gjort veldig godt (og kapasiteten er udiskutabel). Frome Above-sønnen gikk en rekke strålende løp i fjor, og vi får plass til Stareng-traveren på våre to største spilleforslag. Det går fine rapporter på 1 Gliding Myth, men vi synes det høres vel tøft ut med tanke på seier etter flere års løpsavbrekk (og da står vi over denne gangen).

Vår rangering: A: 2 B: 6-7 C: 1-3-5-9

Annonse: Øivind Grøstad byr på et gnistrende objekt i V65-5/DD-1 og da er det bare å storme til lukene

V65-6, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp avslutter denne rebusen, og etter en solid innsats til sølv på fine 26.6 over en sprint etter et tøft løp utvendig hele veien i årsdebuten må 9 Fetter`n T.G. bli en relativt klar favoritt. Distanseøkningen i kveld er trolig bare en fordel, og med løp i kroppen etter lang pause er det nok en ytterligere forbedret utgave vi vil få se ved denne anledningen. Dog litt sjanseartede rygger fra start (kan bli hva som helst dette), og det er litt bedre hester enn i den siste starten Elding-sønnen støter på denne gangen.

Speeder som en varmblodshest med det rette løpet gjør 10 Argr G., og vi synes 5-åringen er veldig spennende etter pause med sine 17 % Treningsrapportene er gode, og vi mener at denne hesten har alt for lite penger på seg i forhold til kapasiteten.

Interessant etter litt pause er også 2 Torden Rapp, og kapasiteten er udiskutabel der i gården. Det var mye stang ut for 5-åringen før litt hvile (og han skal kunne klart bedre enn det), og fra et perfekt spor i kveld synes vi Bjerring-traveren må vies litt oppmerksomhet.

Overflydd ned startsiden blir garantert 1 Max Reodor, men champion Eirik Høitomt (og han har vist tidligere at han har et veldig godt tak på denne krabaten) har ikke akkurat for vane å sitte fast i løpene. Elding-sønnen har hoppet vekk to mindre premier ut i oppløpet de to siste gangene i tøffe V75-løp (trolig en lav 27-tid full vei som gikk fløyten på galoppen sist), og når det er ned minst en klasse for 7-åringen ved denne anledningen, krysser vi tidlig.

Vår rangering: A: 9 B: 10-2-1 C: 12-6-4-7 D: 3-11-5-8

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 400, 900 og 2376 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.22 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus