*Nettavisen* Sportspill.

Ikke forvent for mye i La Liga

Foto: EPA/Scanpix

Viktige spillere mangler til kampen mellom Real Betis og Valladolid.

11.02.13 10:22

Sportspills meny mandag
Champions League: Tirsdag er moroa igang igjen

V4 Åby: Vi stormer til lukene

V5 Drammen: Vi er ikke like frekke nå
Premier League: Skader og karantener

Alpint-dueller innleder dagen på langoddsen, det er superkombinasjon i Schladming klokken 12. Utover kvelden får vi ishockey både fra Tsjekkia og Sverige. Fotballen hentes fra Tyskland, Frankrike, Spania, Italia og Portugal, og det er mandagskamp i Premier League: Liverpool - West Bromwich, klokken 21.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
232. Hertha Berlin - Union Berlin (0-1) B 2,20

2. Bundesliga. Det er en ekstra flott ramme rundt Berlin-derbyet denne gangen, siden Hertha og Union er nummer 1 og 2 på formtabellen og scorer mange mål for tiden. Dette bør bli bra. Hertha har 6-3-0 hjemme på Olympiastadion og slipper inn færrest mål av alle på eget gress. Hertha blir naturlige favoritter på sin hjemmestyrke, men tro ikke at Union er slått på forhånd. De tapte 3-4 borte mot topplaget Braunschweig på forrige reise, men før det vant de i Duisburg og Dresden, og spilte 3-3 i Regensburg. Dermed har de scoret ti mål på sine fire siste reiser, det må være rekord.

Hertha vant sesongens omvendte oppgjør 2-1, mens Union vant 2-1 på dagens bane og spilte 1-1 hjemme sist lagene var i samme divisjon (2010-11). Lokalderbyene lever sitt eget liv, sier man gjerne, og det tror vi dette også vil gjøre. Kampen må være mer åpen enn oddsen tilsier og 2,20 på at Union ikke taper blir dagens langskudd.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
227. VIK Västerås HK - IK Oskarshamn H 1,55

Som vanlig er det lett å takke nei til Norsk Tippings lave odds i HockeyAllsvenskan. Begge lag er med i kampen om opprykksluttspill, men Västerås har dabbet mer av formmessig enn Oskarshamn, som har seks seire på de ni siste. Oskarshamn vant fem av seks oppgjør mot Västerås forrige sesong og har vunnet ett av tre denne sesongen. 1,55 på hjemmeseier takker vi nei til.

Dagens spill
Vi ser på mandagskampen i Primera Division, som opprinnelig så ut som en hjemmeseier, på papiret, men når vi ser hvilke spillere som mangler tror vi det vil prege kampen ganske kraftig.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

242. Real Betis - Valladolid
Primera Division. Real Betis henger med i kampen om plasseringer som gir spill i Europa, men etter to bortetap på rad, for Rayo Vallecano og Atletico Madrid, er det flere lag som puster dem i nakken. Hjemme på Benito Villamarin står Betis med 5-1-5 totalt, og sist vi så dem i aksjon spilte de 1-1 mot AC Bilbao. Her spilte de godt og tok ledelsen på straffe ved Ruben Castro etter få minutter, men baskerne hevet seg utover i kampen og 1-1 var et rettferdig resultat. 2-0 mot Levante runden før. Nå handler det om å vinne igjen etter to tap på tur.

Trener Pepe Mel mangler toppscorer Ruben Castro (a) i dag, han er ute med skade i to-tre uker. Jose Canas (m) er suspendert. Salva Sevilla (m), Pozuelo (m) og Angel Lopez (f) er heller ikke med, så hjemmelaget er rimelig svekket i kveld. Marca tror på denne startoppstillingen:

Adrian - Chica, Paulao, Amaya, Nacho - Benat, Perez, Nono - Campbell, Pabon, Carlos

Valladolid har 2-2-4 på sine åtte siste, der begge seirene er kommet hjemme. De er oppe på en grei 10. plass i skrivende stund og trenger ikke frykte nedrykk dersom de holder dampen oppe. 3-1-6 på bortebane er greit, men de har tapt 1-2 for Levante og 1-3 for Celta Vigo på de to siste, og imponerte heller ikke med 0-0 borte mot Deportivo La Coruna før det.

Bortelaget ser ut til å mangle Valiente (f), Ebert (m) og Victor Perez (m). Midtbanespiller Ebert var i storform da han ble skadet, og hans fravær svekker bortelaget. Manucho (a) er tilbake fra Afrikamesterskapet, men Marca mener å vite at han ikke starter kveldens kamp:

Hernandez - Balenziaga, Rueda, Sereno, Rukavina - Sastre, Rubio - Bueno, Oscar, Larssson - Guerra

Tre potensielle matchvinnere er ute. Castro og Sevilla hos hjemmelaget, Ebert hos bortelaget. Dermed blir ikke Real Betis så klare favoritter som de hadde vært med alle mann på plass, og vi dropper ideen om hjemmeseier. Vi tror denne kampen kan stå 0-0 ganske lenge, kanskje hele veien. Vi setter 100 kroner på U til 3,20. Spillefrist klokken 21.25.

242. Real Betis - Valladolid 1,80 3,20 3,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.