*Nettavisen* Sportspill.

Ingen sikre lunsjvinnere

Foto: (Hesteguiden.com)

Vi finner ingen gode bankeralternativer under tirsdagens lunsjtrav på Bjerke og velger derfor å kjøre uten banker. Sjekk våre lunsjtips.

Bjerke travbane er lunsjarrangør også tirsdag denne uken og dermed er det trav tre dager på rappen på landets hovedbane, som altså arrangerer en ekstra V75-omgang onsdag og sitt sedvanlige lunsjtrav torsdag.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V5-1 - Varmblodshester 1609 meter autostart
Det er ikke mange vinnerkandidater i den første avdelingen som holder slett kvalitet. Vi setter 6 Narrow Hall først, som viste seg kraftig forbedret andre gang ut etter lang pause på Klosterskogen sist. Gunnar Austevoll holdt enkelt teten sist på Klosterskogen, men valgte å slippe og kunne dermed benytte seg av siste indre. Det var fin stil på hesten den dagen. Her er motstanden meget svak og det er ikke utenkelig at Gunnar Austevoll prøver seg fra start for å komme seg foran.

7 World Wide Win så pigg ut da galoppen kom 700 meter fra mål nest sist, men var ikke som best sist. På kapasitet er det ingen tvil om at det er beste hesten i feltet, men vi vil gjerne se bedre prestasjoner før han blir førstevalget vårt igjen. 5 Dornenkønig var godt foran nevnte World Wide Win sist på Bjerke og viste fremgang etter mye galopper den siste tiden. Her er oppgaven fin. 12 Dream King orket ikke å stå imot en svært opplagt Playful Win i Drammen sist, nå blir det løp bakfra og vallaken settes inn som fjerdevalg og er den siste vinnerkandidaten vi ser her. Selv om vi noterer fin form på 11 Yatzee Boko N.L. 2 Dark Chocolate innledet lovende i vår, men har ikke vist tegn på form eller vilje de siste månedene og får stå på venteliste inntil videre.
Rangering V5-1: A: 6 B: 5-7 C: 12-11-2-9-10-3-4 D: 8-1

V5-2 - Kaldblodshester 1609 meter autostart
Til tross for at 2 Kampen Blessen sviktet som storfavoritt sist mot en svært opplagt Frøyu Tuva, gir vi Cato Antonsens stallhest ny tillit her og på de minste forslagene bankerspiller vi. Han er som han er, Kampen Blessen, veldig opplagt den ene dagen og litt mer egenrådig den andre dagen. Nest sist på Bjerke var han helt overdådig god da han vant med over 50 meter.

3 Rabb Arger var riktig fin vinner i sin siste start og skvatt unna til overlegen seier etter at lederduoen tok "livet" av hverandre. Fireåringen til Brynjulf Bjørge er under fin utvikling og står klar til å utfordre favoritten her. 5 Hornmo Blessen er ikke veldig glad i å vinne, men formen er helt på topp om dagen. Kanskje kan Thor Borg få ristet det lille ekstra ut av fireåringen. Fartsfylte 8 Torpa Jo var litt forbedret sist, men er ikke veldig tøff oppunder mål. 6 Øyjann kan fly fryktelig fort på en sprint, og uten galopp skal hun ikke helt utelukkes. 10 Smedeld har fin kapasitet, men nå er det verd å sette et stort spørsmålstegn rundt formen.
Rangering V5-2: A: 2 B: 3-5-8-6 C: 10-7-1-4-9

Annonse: Øivind Grøstad smeller på alt som er av alarmer i V5-3 og heiser et superspennende drag til topps

V5-3 - Varmblodshester 2100 meter varmblodshester 2100 meter autostart
Travtrenere en en forunderlig rase. Hedda Assev som trener det som kommer til å bli en av tirsdagens største favoritter, 11 Windsong, mener hesten ikke er spesielt usikker. Fasiten viser at hesten har galoppert i ni av sitt livs tolv starter. Sist festet Windsong et overbevisende grep på enkle Chocopoligie fra dødens, men galopperte over mål som vinner. Vi kan ikke anbefale bankerspill på en så usikker hest, men mot svak motstand er han en berettiget favoritt.

Det har ikke klaffet for 9 Zazu Butcher på norsk jord enda, men tirsdag kan det være dags mot overkommelig motstand og fra et fint smygspor. 5 Pearl Harbour D. var klart forbedret sist og gjorde sitt klart beste løp i regi Gunnar Eggen. Ikke glem at denne hesten gjorde flere fine løp i Bergen i fjor. 1 Sapphron vant et svært billig løp nest sist og gikk for full maning til fjerde sist. Har igjen vært heldig i sportrekningen. 4 Photo Flash og 2 Firegirl Fresh er ingen stjerner, men gode kusker og gode spor er interessante forutsetninger.
Rangering V5-3: A: 11 B: 9-5-1 C: 4-2-10-3 D: 12-8-7-6

V5-4 - Varmblodshester 2100 meter autostart
12 Bilbao håndterte ikke voltestart sist og var borte før det var begynt. Viste gryende storform i starten før og selv om hesten har trukket tolvtespor, tror vi Bilbao er vinneren her. Motstanden skremmer overhodet ikke og fireårige Bilbao som leverte en strålende treårssesong kan få en riktig fin vinter om han får være frisk.

7 Samuraj November pliktvant i lunsjen sist torsdag mot uhyre slett motstand. Samurajen må stort sett gjøre grovjobben selv, og det takler han fint. Vi er dog usikre på om han holder klassen til Bilbao. 6 Gary Vision var positiv første gang ut etter pause. På Biri fredag forsvant hesten i dundrende startgalopp, men kom greit tilbake. 9 Global Knockout var veldig bra i noen seiersløp i Bergen i fjor. Har foreløpig ikke innfridd på Østlandet, men på kapasitet er Tvedt-traveren av de bedre her. 2 Lobella B.B., har ikke fått fullklaff i Norge enda, men formen er klart bedre enn raden.
Rangering V55-4: A: 12 B: 7-6-9 C: 2-10-5-11-1-3-4 D: 8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-1 - Varmblodshester 1609 meter autostart
Formløse hester med lite startpoeng på farten i V5-finalen og her lukter det en overraskelse. 1 Dragostea Din Tei er nesten garantert tethesten og dersom hoppa unngår for mye press i front, kan det holde hele veien. Hun er i toppform, men svært sårbar for tøff kjøring underveis og blir kun knepen favoritt.

Større kapasitet har nok 4 Dazzling Lionel, men vallaken presterer ujevnt og vinner neppe fra dødens. 5 Grand Canyon er en annen krabat som opptrer svært ujevnt. Var strålende i et seiersløp i Årjäng på sensommeren, men har ikke vist mye den senere tiden og skal helst ha det litt servert. 3 Dennis Dun Dee holder toppform, har trukket et flott startspor og vaker på en seier nå. 12 Quantum Maximillian hadde vært en heit seierskandidat fra et bedre startspor, men skal ikke utelukkes helt. 8 See See Rider likeså, men spor åtte er svært vanskelig i disse sprintløpene. 10 C.C. Dellridge Dream holdt koken strålende fra dødens sist, og må nesten tas på alvor på den prestasjonen.
Rangering V5-1: A: 1 B: 4-5-3 C: 12-8-10-2-6-7-9-11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.