*Nettavisen* Sportspill.

Innfrir forventningene nå

Foto: Hesteguiden.com

Vegas Yankee var en snakkhest i fjor og er i ferd med å finne seg selv nå. Sjekk våre Momarken-tips.

21.04.11 11:12

Det er ingen grunn til å fortvile for de som er glad i å spille på hest eller se på trav- og galoppløp i påsken. Skjærtorsdag er det to travkjøringer i Norge det kan spilles til og i tillegg er det galopp på Øvrevoll på kvelden. Men også i Sverige ruller travhjulet for fullt i påsken og nedenfor ser du oversikt over spilltilbudet torsdag. Husk at det også kan spilles DD til Sverige.

Sportspills meny torsdag:
Travtips Bergen: Leder fra start til mål

Galopp Øvrevoll: Flott kveldsmeny på Øvrevoll

Oddstips: Vi tror ikke på Moa og Hannover

Her er tidspunktene og innleveringsfristene torsdag:
Bergsåker V4- spillestopp kl 12:15
Momarken: V5 - spillestopp kl 16:05
Momarken: DD - spillestopp kl 17:05
Bergen: V5- spillestopp kl 15:35
Øvrevoll: V5- spillestopp kl 19:20
Øvrevoll: DD -spillestopp kl 20:30
Skellefteå: V65 - spillestopp kl 19:08

På Momarken synes vi helt klart 4 Vegas Yankee i V5-4 er den beste bankerkandidaten. Riktignok står Vegas Yankee tilsynelatende litt tøft inne på pengene i dette løpet, men denne hesten var tidlig en snakkhest i fjor og var ventet å være med i årgangsløpene. Men skadeproblemer og diverse strul på veien ødela det meste av fjorårssesongen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Momarken

Nå har den svært lovende fireåringen fått to løp i kroppen etter et halvt års pause. I årsdebuten satt hesten fast i det lengste og så lekker ut i målgangen. Således var det ingen overraskelse at Muscles Yankee-sønnen vant i sin siste start, selv om det var V75. Blåste til tet da fra femtespor bak bilen og hadde tilsynelatende masse krefter på lager ved målpassering.

Torsdag har Midtfjeld-traveren trukket et perfekt fjerdespor bak bilen, og dermed blir det nok tet direkte. Vel i tet er det ingen i dette feltet som kommer til å trykke opp farten og da må det være en solid vinnersjanse påny. 5 Nala Waltz gjorde en fin årsdebut til tredje, men har tapt sportrekningen kontra vår banker. 6 Gigant Pay gjorde et helt greit løp til sølv på Kloster sist, men har også tapt sportrekningen. Vi tror Per Oleg Midtfjeld og Vegas Yankee leder hele veien på Momarken torsdag.
Rangering V5-4: A: 4 B: 5-6-3 C: 12-8-9-11-2-1 D: 10-7

V5-1:
Riktig fin klasse på V5-innledningen og mange vinnerkandidater. Vi setter et knepent vinnertips til 9 K.L.M Brooklyn som gjorde en fin årsdebut på Momarken for halvannen uke siden. Ble da sittende bom fast og en slik gjennomkjøring gjorde nok godt. Løp i kroppen nå, og denne hoppa gjorde flere knallsterke løp i fjor og her kan det bli et fint utvendig par underveis.

8 Espresso vant åtte løp på atten starter ifjor, men mistet gløden i de siste løpene og fikk en velfortjent pause senhøstes. Fire måneders pause nå og selv fra spor åtte kan Espresso blåse til tet herfra, så får vi se om løpslysten er tilbake. Vi er litt usikre på det og nøyer oss med andrevalg. 5 Superatrix var også en klar plussvariant i fjor, men har ikke fått klaff i årets to første starter. Fra et fint femtespor bak bilen setter vi Hammersborg-traveren tidlig på. Grunnkapasiteten er bra.

10 Harrys Monline er en svenske i knallform og dersom det klaffer for Hultman fra et litt kjelkete startspor er det vinnerform på tiåringen. 6 Honey Muscle melder Cato Antonsen premiesjanse med. Uvanlig defensivt fra den kanten, hoppa holder fortsatt fin form og går til mål bedre enn de fleste. Vi krysser.

12 Super Wave har som Superatrix ikke fått klaff i sine to første løp etter lang pause, men også denne karen har fin grunnkapasitet. 4 Imperial Broline og 3 Imp står bedre til enn våre forhåndsfavoritter og er ikke helt borte dersom noen av "våre" tuller seg vekk.
Rangering V5-1: A: 9 B: 8-5-10-6 C: 12-4-3-7-2 D: 11-1

V5-2:
V75-vinneren Sodin blir stor favoritt i et flott stayerløp i den tredje avdelingen. Det er ingen tvil om at 6 Sodin har utviklet seg flott det siste halvåret og fremfor alt blitt tøffere. Dog er vi slett ikke sikre på at Sodin kommer til noe dekket bord og stayerdistanse er neppe noen fordel. Naturlig favoritt, men vi garderer.

3 Firello er trolig tethesten i løpet og er nå havnet i regi hos Bjørn Larsen. Firello har startet mye i Harstad, men vant et V75-løp på Leangen i desember 2009 og har veldig fin kapasitet. 2640 meter er neppe noe minus. 10 Ingerøvin var knallgod vinner på Sørlandet sist, etter å ha sittet bom fast gangen før. Klarer Geir Flåten å disponere noenlunde underveis kan Ingerøvin vinne igjen. 7 Gyllstjern er som han er, veldig ustabil. Galopperer titt og ofte, men har klar fordel av distansen.

Pausehesten 9 Hurtig Knekten startet lite i fjor, men vant et løp over nettopp dagens distanse. Også den nest siste seieren kom over stayerdistanse og Mjølnerød-traveren kan være en dypvannsfisk her. 8 Flåli Lomen er sparsomt startet de siste årene, men er ikke så verst. 11 Sarpsfoss liker langløp og Momarken og er garderingsaktuell i et åpent løp om ikke Sodin bare er for god igjen.
Rangering V5-2: A: 6 B: 3-10-7-9 C: 8-11-4-2-1 D: 5

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Momarken

V5-3:
10 Vitesse gjorde sitt første i løp i monte på Drammen for halvannen uke siden og gjorde et solid løp til andre da fra førti meter tilegg. Støter på bra hester torsdag, men innsatsen sist var så oppløftende at hun får tipset. 2 New varenne L.A. knallet til med 12.9 i sin montedebut på Åby i september i fjor. Har etter det kun gjort en montestart og ble da disket. Har også vært veldig variabel i de siste travløpene, men viste på Åby at han fortsatt kan flytte beina.

Disse to skiller seg litt ut, men vi tar også med 4 Dante Topspin (vant veldig lett på Leangen sist og liker sprint), kantballen 9 Lopez (avsluttet veldig fint sist), mens 6 King of my Heart var veldig svak sist og må være kraftig forbedret for å vinne her.
Rangering V5-3: A: 10 B: 2-4-9 C: 8-3-7-8-5-1

V5-5:
Ingen tvil om at 10 Onion F.H er en bankerkandidat i V5-finalen. Halle-traveren var kanongod vinner i et V75-løp på Sørlandet i sin siste start og selv fra bakspor er det en svært god vinnersjanse her.

1 Nabucca Eastwind overbeviste med seier via siste indre i sin tredje siste start (slo da gode Non Stop Laser). Etterpå det har det ikke klaffet. Torsdag ligger det meste an til tet, så får vi se om hoppa orker helt hjem. Hun flyr fort de dagene hun vil. 8 C.C. Seventy Five er på vei opp i form, men spor åtte forringer naturlig nok sjansene. er nok den som står nærmest favoritten på kapasitet, og med litt klaff på veien er Mikkelborg-traveren med i striden her.

3 Wictoria Laylock og 4 Lovely Dancer har begge trukket fine startspor og er to bra sprintere. Skal ikke gjøre så mye selv, men med optimale smygløp har de begge en polett tilslutt. 6 Sharm el Sheik var god på vinner på Färjestad i sin femte siste start, etterpå har det gått litt i dur og moll. Men kapasiteten er bra. 12 Best Boy Augustinu har trukket et håpløst spor og må ha all verdens tur herfra.
Rangering V5-5: A: 10 B: 1-8-3-4 C: 6-12-5-11-9-7-2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag