Gå til sidens hovedinnhold

Italienske Watford mot Premier League

I kveld valser importlaget over Jonathan Parr og Crystal Palace.

Sportspills meny fredag
Premier League: Skader og karantener
V4 Kalmar: Vi spiller Footloose
V65 Biri: Hop'n har aldri vært bedre

Det er oversiktlig på langoddsen i dag, vi finner et knippe objekter fordelt på fransk og tysk fotball, samt enkelte objekter fra Italia, Spania, England og Skottland.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
23. Dundee FC - Ross County B 2,35

Skotsk Premier League. Hjemmelaget er ligaens bunnpropp og form finnes ikke. De karrer til seg et poeng i ny og ne, men med 0-3-7 på de ti siste og 14 poeng opp til neste lag, er det bare å gi opp. Ross County ligger også på nedre halvdel, men formen er god. Med 3-2-0 på de fem siste viser Ross County takter som gjør at de kan vinne dette, slik de gjorde forrige gang de var på besøk her. Bortelaget er svake favoritter hos Norsk Tipping, men vi mener 2,35 på B er så spennende at det må bli dagens langskudd.

Dagens avslag
9. Monaco - Havre H 1,55

Ligue 2. Det er på bortebane Monaco har vært suverene denne sesongen, de tok sesongens syvende borteseier da de møtte Arles i mandagskamp tidligere denne uken. Hjemme på Stade Louis II har de spilt uavgjort i sine tre siste og står med 5-6-1 totalt. Vi har god tro på at Monaco rykker opp, de ser sterke ut og de har styrket laget ytterligere den siste tiden. Men det betyr ikke at vi skal spille hjemmeseier til lav odds i alle de resterende kampene på dagens bane. Le Havre er i god form og kan godt få med seg poeng herfra. 1,55 blir for lavt på favoritten.

2. Eintracht Braunschweig - VfR Aalen H 1,45
2. Bundesliga. Braunschweig leder ligaen, to poeng foran Hertha Berlin, og med det forspranget disse to har, er det vanskelig å se hvem som skal hindre dem i å rykke opp. Braunschweig er ligaens beste hjemmelag med 9-1-0 totalt. Når et lag er så sterkt, er det lett å bli blind på oddsen, man får inntrykk av Braunschweig knapt kan tape. Men de kan fint spille uavgjort, det har de råd til, og bortelaget er et av de vanskeligste lagene å få på besøk. Aalen har 5-3-2 på reise og har ikke tapt borte i ligaen siden oktober. Så ja, hjemmelaget skal være favoritter, men oddsen på 1,45 gjenspeiler ikke vinnersjansene deres, i våre øyne.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Det er toppkamp i Championship i kveld. At den spilles mellom Watford og Crystal Palace er det kanskje ikke så mange som ville trodd før sesongen, men disse lagene er på 4. og 5. plass og for fullt med i kampen om opprykk.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

21. Watford - Crystal Palace
The Championship. Watford styres av den rike italienske familien Pozzo og manager Gianfranco Zola. Nesten hele laget er nytt, og mange av de unge talentene kommer fra Udinese i Serie A og Granada i Primera Division, de andre lagene Pozzo-familien eier. Denne oppskriften fungerer, og Watford ligner mer og mer et lag som spiller i Premier League neste sesong. Tsjekkiske Matej Vydra, på lån fra Udinese, har scoret 19 mål i Championship. Watford er ett poeng unna 2. plass og direkte opprykk, og kveldens kamp blir viktig i opprykkstriden. Watford har 8-2-5 hjemme på Vicarage Road. Formen er god og forrige helg tok Watford en sterk hjemmeseier med 2-1 mot Bolton.

Ekstrand (f) sliter med en liten skade og Nosworthy (f) returnerer fra landslagsspill for Jamaica tett opp mot avspark. Begge regnes som usikre. Anya (m) og Neuton (f) er stadig ute.

Desember og januar var tøffe måneder for Crystal Palace. Etter en flott høst der de tidvis lå helt i toppen, klarte de ikke vinne bortekamper lenger. De vant bare tre av de 11 ligakampene i desember og januar, alle tre var hjemmekamper. Fem reiser har gitt 0-2-3 totalt, og sist ble det tap mot et Huddersfield i store problemer. Fortsatt er Crystal Palace for fullt med i opprykkskampen, de er nummer 5 i skrivende stund, bare poenget bak Watford. Glenn Murray er lagets og ligaens toppscorer med 24 mål.

En positiv ting den siste tiden er salget av unge og lovende Wilfried Zaha til Manchester United. Vingen spiller for Palace ut sesongen, men salget ga penger nok til å hente inn nye spillere i januarvinduet. Manager Ian Holloway kommer fra Blackpool og har hentet to spillere han kjenner fra sin tid i badebyen, Stephen Dobbie (a) og den svært så rutinerte Kevin Phillips (a), begge på lån. I kveld mangler Holloway sin kaptein Jedinak (m) som er ute med bruddskader i ansiktet. Til gjengjeld er Dikgacoi (m) tilbake fra Afrikamesterskapet. Moritz (m) er usikker, Nimely, McCarthy, Ward og Garvan er stadig ute.

Watford vant det omvendte oppgjøret 3-2. Per i dag ser Watford enda bedre ut, mer samspilt. Crystal Palace har mistet mye av den vinden de hadde i seilene, og spesielt på bortebane har det buttet. Zolas importerte Watford skal kunne vinne denne kampen og vi spiller H til 1,90 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

21. Watford - Crystal Palace 1,90 3,00 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken