Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot i V64!

Det ligger hele 852 846 kroner ekstra i sekserpotten på Mantorp denne søndags ettermiddagen, og vi har to bankere å by på!

Sportspills meny søndag
Tippetips: Gullkamp i Drammen
Oddstips 1: Slutt for Haugesund
Oddstips 2: Osasuna hjemme

Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport
Konkurranse: Vinn en iPad!

V5 Jarlsberg:Fifty Cent i Tønsberg!

Søndagen har mye å by på for de norske spillerne, og det åpner med spill til Jägersro i Sverige med galoppløp (vi kan spille V4, V5 og DD dit). Det fortsetter så med V64-spill til Mantorp i Sverige og V5-spill til Harstad her hjemme på ettermiddagen, før Jarlsberg byr på dobbel V5 på kvelden.

Vi har tips til V64-løpene i Sverige og løpene på Jarlsberg på kvelden, og på den andre siden av kjølen satser vi våre kroner på en gangster fra vår danske venn Bo Westegård samt en hest fra Per Lennartsson som vi fikk vann i munnen av å se i den siste starten!

Bo Westergård setter seg opp bak 4 Gangster Advice V64-1, og vi tror det er snakk om en vinner. Han har utviklet seg veldig etter han kom tilbake til dansken, og I de to siste startene har han virkelig imponert. Han har vunnet på både Solvalla og på Åby, og motstanden denne gang skremmer ikke.

Det eneste som kan være et lite minus er distansen, for Giant Chill–sønnen har neppe noe fordel av en kjapp sprint (dog vunnet på 13.9 over en sprint på Leangen tidligere i karrieren). Her må bare kusken være på notene fra start for vi mener at han kan få kjørt seg tidlig til tet for konkurrentene har virkelig fått respekt for denne norskeide seiersmaskinen, og vi stoler på at gangsteren til Bo innleder denne rebusen.

Innleveringsfrister søndag!
Jägersro galopp
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05
V5 kl. 14.09

Mantorp
V65 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Harstad
V5 kl. 15.40

Jarlsberg
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.10
DD kl. 20.10

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ukens beste spill?
Vår andre banker for dagen er superspennende som et foreløpig tredjevalg i spillet, og hun er kun markert på hver femte kupong! Vi snakker da om 7 Caddie Heart i V64-4, og vi tror sterkt på seier for henne! Hun er urutinert da hun bare har startet fire løp i karrieren, men Per Lennartsson hadde neppe meldt til dette løpet hvis han ikke trodde på seier (møter litt mer rutinerte 3-årshopper denne gangen).

Love You–datteren vant lekende lett i sin første start, og så trøblet hun litt med travet i de to neste der hun misset en seier. I den siste starten på Eskilstuna var hun lysende, og undertegnede fikk gåsehud av den prestasjonen. Caddie Heart danset inn til seier på 14,5/1640 meter med krefter igjen den gangen, og vi tror sterkt på seier også i dag. Hun møter bra hester som 5 Vitamin M og 4 Bailey Sweet Grim, men når vi vet hvilke tanker Lennartsson har hatt om denne 3-årshoppa, tviler vi ikke.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Dagens outsider!
9 Prince Tagg i V64-5 har hatt en skuffende sesong i år, men i den siste starten synes vi det lyste litt gammel storhet av flaggskipet til Ralf Karlstedt. Han kjørte fryktelig defensivt med Prince R.S–sønnen, men da åpningen kom midt på oppløpet taktet han veldig fint om å spurtet klart fortest av alle inn i mål.

Det var 1 Pebbly som vant det løpet, og denne gangen har han rygg på raske 2 Caddie Comet. Normalt bør Karlstedt finne seg en bra posisjon underveis, og blir det litt tempo på forestillingen blir ikke vi overrasket om Prince Tagg vinner dette løpet. Han virket meget fini det siste løp, og vi håper på en litt mer offensiv styring denne gangen. Nede som et foreløpig sjettevalg i spillet, og det er spennende!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken