(Hesteguiden.com)

Jackpot i V65

Jägersro byr på derbykvalifiseringer og jackpot tirsdag kveld. Sjekk våre V65-tips

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Helsingborg jager millioner
Oddstips 2: Se opp for Zola

Det er nok å bite i for travspillerne også tirsdag. Det starter med V4 fra Visby, fortsetter med lunsjtrav fra Drammen. Til kvelds byr Forus på dobbel V5, mens de svenske derbykvalifiseringene er rammen rundt et sportslig høyinteressant V65-omgang fra Jägersro i Malmö.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er bare til å benke seg i godstolen for det er stor sport vi skal se på Jægersro denne tirsdagkvelden. Den steintøffe svenske derbykvalifiseringen står for tur og kun de to beste i hvert av kvalifiseringsheatene går til den store finalen der 2 mill SEK venter vinneren. Når det i tillegg er jakcpot i kveld, med 1,3 mililoner ekstra i sekserpotten er det vel verd å spille. Som vanlig når det er slike kvalløp ser det oversiktlig ut på forhånd og vi råder spillerne til kun å spille etter seks rette i kveld og frasi seg muligheten til å få utbelaling på femmerne. Får du seks rette da, får du seks rette ganger to.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kilhlstrøm innfrir
Vår hovedbanker i kveld kommer ut i allerede i V65-1 og heter 1 Panne De Moteur. Credit Winner-sønnen som allerede har nesten 2 millioner SEK på konot er også en av forhåndsfavorittene til selve finaleseieren. Fireåringen som trenes av Stefan Hultman har trukket det perfekte sporet og dette handler normalt om en sikker vinner. Tror neppe noen overflyr Panne De Moteur for det er den eneste sjansen for at han skal tape V65-innledningen. Skulle han bli overflydd, så er det såpass kvalitetsforskjell på disse hestene at Ørjan Kihlstrøm finner alltid luken. Banker nummer en.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

"Finsk" i V65-3
4 Caddie Gallant er en fryktelig traver som utvikler seg hele tiden. Nå sist var han strålende på sterke 12,6/2140m! Normalt så har Love You–sønnen en god mulighet på tidlig tet og fra den posisjonen skal det være topp vinnersjanse for hesten som trenes av finske Timo Nurmos og kjøres av finske Jorma Kontio. Banker nummer to.

Se opp
2 Prawns får teten dersom Johan Untersteiner vil det i V65-4. Nå er formen kanskje litt usikker på Viking Kronos–sønnen til Roger Walmann, men vi skal huske at han har møtt fryktelig gode hester den siste tiden. Enten blir det tet på Prawns eller så blir det rygg leder på storfavoritten 5 Going For Gold Zaz og vi synes hesten er for lite spilt med sine 12 %.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Farlig oppkomling
7 Mellby Viking har undertegnede hatt sansen for siden hans første travløp. Denne Viking Kronos–sønnen har alt. Stamme, teknikk, løpshode, lunger, hjerte, trener, og kusk. Alt som skal til for å vinne Derby. Er kanskje litt tøft å kreve at en hest med kun ni starter bak seg og kun 182.000 i grunnlag skal kjempe om seieren i det gjeveste løpet man kan vinne som svenskfødt 4-åring. han blir faktisk ikke favoritt, det blir 2 Manapalan. Se opp.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus