*Nettavisen* Sportspill.

Jackpot med garanti

Foto: hesteguiden.com

Sist uke var det tre dager med elendige utbetalinger på Bjerke. I kveld er det jackpot og 1,2 mill ekstra i sekserpotten og vidåpne løp.

04.09.13 12:25

Klasseløpene til helgen på Bjerke nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss som små unger. Før den tid, skjer det spennende ting på landets hovedbane, og i kveld er det svært mye penger å spille om. Det ligger hele 1.2 millioner kroner ekstra i sekserpotten i kveld, og en del av den kaka skal Sportspill forsøke å få.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og siden fredag har vi spilt inn nærmere 600 000 kroner på Eksperten. Det startet som sagt på fredag på Jägersro, hvor fire av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten suste inn med fire rette som hver seg ga 28 862 kroner, ikke minst siden hans superobjekt 5 Certification innfridde i V4-2 (tredjevalg i spillet og markert på to hester).

Lørdag fortsatte moroa når undertegnedes største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1296) under V75-stevnet på Klosterskogen satt klokkerent, og ga formidable 109 908 kroner i utbetaling. To andelslag på Eksperten (hver på 7 andeler a kr 200) smalt inn og ga altså 109 908 kroner tilbake på hvert av dem.

I tillegg leverte galoppekspertene Birger Christensen og Morten Olsen strålende V4-tips til søndagens V4-omgang på Klampenborg, og seks av deres andelslag på Eksperten suste inn med fire rette til pene 8 547 kroner i utbetaling på hvert av dem. Samlet skulle det gi V4-gevinster på formidable 496 454 kroner bare siden fredag!

Suksessen for Sportspill og undertegnede fortsatt i lunsjen på Momarken på mandag, når fem andelslag på Eksperten gikk inn til en utbetaling på meget pene 10 249 kroner, og nye 51 000 kroner innspilt var da et faktum. I V4-spillet i lunsjen i går spilte vi inn nye 30 000 kroner på Eksperten på Bergsåker, og vi håper på ny suksess på Bjerke i kveld!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Omgangens beste bankerbud?
I et flott sprintløp for varmblodshester i den tredje avdelingen, har vi veldig god tro på at 4 Adamo Kievitshof inntar føringen i løpet, og i fra spiss blir han i så fall ikke lett å slå. Hestene på innsiden løser ikke all verden i fra start, og vi tror det skal godt gjøres å hente en lengde på 6-åringen, for de som står på utsiden.

Vel i tet, skal vinnersjansene være svært gode, og med en tilsvarende innsats som ved triumfen på 12.8 over aktuell distanse i den nest siste starten, taper han ikke. Han var rett og slett strålende den dagen, og vi synes innsatsen til tredje på 15.2 full vei sist, også var veldig god, i et løp det var dårlig tempo på innledningvsis.

Svært gode Arthurian Hanvoer fikk kjøre 16.5 første tusen i det løpet, og når sisterunden gikk i 13.5-fart, var det ikke lett å hente mye til slutt, i fra en posisjon i tredje utvendig. Han hadde full fart i kassa i det løpet, og når de antatt tøffeste i mot, har trukket langt verre spor i kveld, bankerspiller vi favoritten i V65-3.

Vår rangering V65-3: A: 4 B: 10-7-9-8-5 C: 1-11-6-2-3

V65-1, 1609 meter autostart
Et herlig sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag innleder denne V65-rebusen, og her kommer det til å gå unna! Vi ser for oss en meget heftig startside her, og da ser vi ikke helt bort i fra at løpet kan åpne seg litt opp. Det kan fort bli litt stive bein til slutt for de antatt beste, og da garderer vi litt.

Fyker til tet i første omgang gjør 6 Rigel Stjernen, og det skal bli spennende å se hvem av 4 Slåttodin og 8 Argr G. som er først frem for å overta. Førstnevnte har vunnet tre av de fem siste startene, og han så lekker ut ved triumfen på 27.1 over aktuell distanse sist, utstyrt med yankeevogn for første gang.

Sistnevnte har vært eventyrlig god i hele sommer, noe hele syv triumfer på fjorten starter, forteller alt om. Vi synes 7-åringen var tapper til sølv på fine 24.3 på en sprint sist, og vi føler kanskje at Argr G. er en liten klasse bedre enn Slåttodin. Koster det ikke alt for mye å nå føringen i løpet, kan han lede rundt om.

Med en forventet tøff åpning på løpet, ser vi ikke helt bort i fra at trioen 3 Eld Lynet, 5 Rinde Turbo og 9 Ra Tina kan blande seg inn i striden helt der fremme til slutt, og alle det tre er veldig lite spilt med 2 til 4 % av innsatsene på seg. Samtlige holder fin form, og de setter veldig pris på dagens korte distanse, sprint.

Vår rangering V65-1: A: 8-4 B: 9-5-3 C: 1-10-11-2-7-6-12

V65-2, 2100 meter autostart
Et litt åpent varmblodsløp i lavt grunnlag støter vi på i V65-2, og da krysser vi av for hele seks hester på vårt største spileforslag. Vi var litt inne på tanken om å bankerspille 1 Windsongs Gucci, men når 4-åringen står i fare for å bli overflydd ned startsiden (både 4 og 5 kommer fort utenfra), slo vi det fra oss.

Hammersborg-traveren kunne ikke stå i mot svært gode Lovely Coffee ved tredjeplassen på 16.3 full vei i den siste starten (ble også tatt ned av en smygkjørt French Pride), men han får godkjent for den innsatsen. Vi synes det er litt enklere i mot i kveld, og dersom han klarer teten, kan han meget vel lede rundt om.

All den tid startsiden er litt usikker, garderer vi på våre to største spilleforslag, og en hest som 10 Womanizer er uansett ikke snakk om noen kastekjepp. Det var billig i mot ved triumfen på 17.0 full vei i den siste starten for Nilsen-traveren, men han så fin ut. Han slo vår favoritt nest sist, og han kan gjøre det igjen i kveld.

Vi likte godt 4 Deloria ved triumfen på 17.5 full vei i den siste starten (galopp sist), og vi tror ikke Standpoint-datteren er ueffen. Hun kan nå teten, og da er hun spennende på kryssene, med kun 8 % av innsatsene på seg. 5 Super Julio, 6 Lucky Dreamer og 11 Stolen In America, er alle aktuelle på videre garderinger.

Vår rangering V65-2: A: 1 B: 10-4-5-11-6 C: 2-9-8-7-12-3

Annonse:Grøstad byr på et helfrekt bud i V65-2 på Bjerke i kveld!

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi synes det er mange om beinet i dette kaldblodsløpet i V65-4, og vi garderer da bredt. Det ble seier for 5 Farmens Arman på 30.2 full vei sist, men det er klart tøffere i mot i kveld. 4-åringen er også av den litt usikre sorten, og da synes han er snakk om en overspilt favoritt, med 42 % av innsatsene på seg i kveld.

Vi setter ham dermed litt ned på ranken, og fremst setter vi 7 Lauvås Brage. Sistnevnte er kjapp i vei, og i fra tet, må det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse for ham. Han tapte kun for gode Melbyjerven i et langløp nest sist (galopp sist), og han er spennende på kryssene med 11 % av innsatsene på seg.

Det ble som forventet helt feil for 8 Ramsjerven på en kjapp sprint i fra andre rekke sist, og han står også litt sjanseartet til i kveld. Løser det seg, er 5-åringen mer enn god nok, og han må krysses tidlig. Han gikk et strålende løp til tredje på 28.9 i et langløp i den nest siste starten, og i en feilfri utgave, er han aktuell.

Det ble for tøft for 3 Stolt Odin i et kvalifiseringsløp til Derby sist (upplasert på 29.5), men den trøkken i "trynet" kan ha hevet 4-åringen et hakk. En veldig fin 3-åring er 2 Hauan Prinsen snakk om, og vi ser ikke helt bort i fra at han kan duge. Kapabel til å kunne gå 28.0 full vei, og da kjemper han langt fremme.

Vår rangering V65-4: A: 7 B: 8-2-3-5 C: 4-6-11-9-1-10-12

V65-5, 2100 meter autostart
Vi synes tre hester skiller seg klart ut i et kaldblodsløp i høyt grunnlag i V65-5, og fra tet er 6 H.G. Imar snakk om hesten å fange til slutt. 5-åringen har utviklet seg voldsomt i regi Erik Killingmo i år, og i kveld jakter han årets femte triumf. Han har vunnet to billige løp i lunsjen nå på slutten, og han kan vinne igjen.

Vi føler oss dog ikke helt trygge på ham på full distanse, selv om han gikk to veldig fine løp over aktuell distanse til hhv fjerde og tredje i to tøffe V75-løp i sommer, og da krysser vi også duoen 7 Bravo Turbo og 10 Spang Korbest. Førstnevnte kommer tilbake etter lang pause, og kapasiteten på ham er enorm.

Han var en overlegen vinner på 27.1 full vei i februar, og i en feilfri utgave, går han sikkert en lav 26-tid full vei. Han ser etter sigende fin ut i trening, og vi synes han er lite spilt med 9 % av innsatsene på seg. Sistenvnte er en seiersmaskin av de sjeldne, noe hele åtte triumfer på ti starter i år, forteller alt om.

Spang Best-sønnen var steingod til seier på fine 26.4 full vei sist, og med litt tempo på løpet, stiger sjansene for ham. Det var et billig lunsjløp 9 Anneros Karl vant på 27.8 over en sprint sist, og selv om den kapable 5-åringen trolig er forbedret med løp i kroppen etter lang pause, tror vi ikke han rår på de beste her.

Vår rangering V65-5: A: 6 B: 10-7 C: 9-1-11-4-12-5-8-3-2

V65-6, 2100 meter autostart
Et herlig varmblodsløp i høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og vinnerkandidatene er mange. Vi må dog gå tynt i noen løp, og da velger vi å stå på to hester her. Det spillet er basert på to forskjellige løpsscenarioer, og dersom 3 Valley Ivan får overta teten i fra 2 Bozthemann tidlig, blir han ikke lett å slå.

4-åringen opptrer variabelt, men han rapporteres nå å trene fint etter pause. Han vant lett i fra tet tredje sist på 14.0 full vei, og i den påfølgende starten gikk han godt til tredje på fine 13.4 full vei. Vi kan ikke helt se for oss hvem som skal ofre seg i "dødens" her, og da kan kusk Lars A. Kolle styre showet helt hjem.

Dersom det mot formodning skulle bli tøft tempo på løpet, kan 12 One In A Million komme fykende til slutt, og vi synes han er lite spilt med 8 % av innsatsene på seg. 4-åringen som Frode Hamre velger å kjøre selv, gikk et godt løp til tredje på 12.8 over en sprint sist, og distanseøkningen i kveld, er en fordel.

Hesten hadde blitt kastrert i pausen forut for den siste starten, og veldig ofte, går hestene veldig fremover på form med et løp i kroppen etter et slikt inngrep. Kapasiteten på One In A Million er enorm, og vi krysser på alle forslag. 5 Pebbe Simoni, 9 Kalle og 11 Underpaid Hanover, er alle aktuelle på videre garderinger.

Vår rangering V65-6: A: 3-12 B: 11-9-5 C: 10-2-7-1-4-6-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag