Gå til sidens hovedinnhold

Jackpotmillion i Boden

Det ligger 1.010.445 SEK ekstra i sekserpotten i kveld, og de pengene skal Robert Bergh hjelpe oss med å få los på.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi står foran en ny fantastisk travhelg der høydepunktene og jackpottene står i kø. Helgen innledes med V4 og V5 fra Solvalla, før Jarlsberg tar over med V65 her hjemme fredag kveld. Torsdagens V64-omgang ble som ventet svært favorittpreget og dermed byr Boden på en drøy million SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang all den tid det ikke ble utbetaling for verken fem eller fire rette på Jägersro torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag er det jackpotomgang i V75 på Sørlandet ettersom onsdagens ekstra V75 på Bjerke ble uløselig. Dermed er det 1.570.176 kroner ekstra i sjuerpotten på Sørlandet og en eventuell alenevinner kan ta med seg ca 10 millioner kroner. Søndag er det ekstra V75 på Solvalla med Kriteriefinaler og ikke minst finale i Grand Prix de L'Uet med voldsomme 1 754 880 SEK i førstepremie og mulig å vinne hele 14 millioner for en alenevinner. Og som om ikke dette var nok er det også jackpotomgang i V65 på Momarken søndag kveld, der det ligger hele 615 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Klikk her for å kjøpe andeler i V75 til Sørlandet lørdag eller til V75 Solvalla søndag.

I kveld er det altså 1.010.445 SEK ekstra i sekserpotten i V64-omgangen fra Boden ettersom det ble ingen utbetaling for 4 og 5 rette i V64 på Jâgersro Galopp torsdag. Strålende forutsetninger for spillerne altså og vi byr på to jackpotbankere fra suksessrike Robert Berghs stall.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Boden
V64 kl. 19.07
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jakter fjerde strake
7 Nordsjö Douglas har tidligere i karrieren vist masse galopp, men i det siste har han stabilisert seg veldig. Robert Bergh har gjort en fantastisk treningsjobb med hesten og nå fungerer Moe Odin-sønnen bedre enn noen gang i travet. 7-åringen har et veldig lite grunnlag i forhold til sin kapasitet, og han er meget god for den klassen han er inne i nå. I kveld står han samtidig helt perfekt til og distansen skal også være en klar fordel for Bergh-traveren. Nordsjö Douglas virker mer sterk enn han er speedig. Sist på Umeå innfridde han som vår banker, og vi gir han fornyet tillit i kveld i V64-6.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Bergh nummer to
Robert Bergh sitter også bak storfavoritten 2 B.B.S. Mandarino i V64-2 og vallaken holder toppform for dagen. Fra spor to bak startbilen tyder det meste på tidlig tetkjenning og motstanden skremmer ikke. Vi tror på tet fra start til mål og bankerspiller også 2 B.B.S. Mandarino i kveld i V64-2.

Finsk dynamitt
2 Carmella Luca er ei hoppe som kommer med fine meritter i fra Finland. Dimitri Hedmand som trener hesten har sendt ut mange vinnere i Sverige den siste tiden, og han har hestene vel forberedt når de kommer til start. Mr. Pine Chip-datteren har travet flere sterke løp i sitt hjemland, og virker til å være både sterk og speedig. Hoppa får samtidig Ulf Ohlsson i sulkyen i kveld noe som er meget spennende. Det skal sies at han velger å kuske 2 Carmella Luca framfor 4 Ciusepsin, og det tyder på at Ohlsson har tro på sin hest. Hun står samtidig perfekt til i spor 2 bak bilen så her kommer 5-års hoppa til å få en fin posisjon direkte. Hoppa blir et tredjevalg i V64-1 og kan være en frekk løsning for de som spiller litt dristig.

Kommentarer til denne saken