*Nettavisen* Sportspill.

Kamara starter på Allianz Arena

Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix

Den tidligere Godset-spilleren debuterer for 1860 München i kveld.

04.02.13 13:15

Sportspills meny mandag
V4 Mantorp: Ny fest i lukene?

V5 Drammen: To steinklare?
V65 Halmstad: Topphest tilbake
Regnskap: Pluss på oddstipsene igjen

Det er forholdsvis stille på langoddsen i dag, men selvsagt fullt mulig å vinne penger, og kvelden blir ikke mindre spennende av at det er få objekter. Fotballen er hentet fra lavere divisjoner i Tyskland, Frankrike, Nederland, England og Italia, samt portugisisk og gresk toppliga. Utover natten spilles det NHL.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
240. Gillingham FC - Wycombe Wandereres U 3,30

League Two. Gillingham topper sammen med Port Vale, og ser i øyeblikket ut som en klar kandidat til opprykk. De er dog ikke blant de aller sterkeste hjemmelagene, vi finner tre hjemme-tap på de ti siste rundene og de står med 7-4-4 totalt på Priestfield. Wycombe er i form for tiden, med 3-1-1 på de fem siste har de forlatt bunnstriden og nærmer seg midten av tabellen. Bare to av de ti siste er tapt, og i dag vil man gjerne hevne 0-1-tapet fra sesongens omvendte oppgjør. Wycombe ser sterke nok ut nå til å spille jevnt med hjemmefavoritten, og 1,50 på hjemmeseier er uaktuelt. 3,30 for ett poeng til hver er derimot et aktuelt langskudd.

Dagens avslag
Vi ser ingen grunn til å melde avslag på noen av dagens objekter, men som sagt under dagens langskudd spiller vi ikke Gillingham til 1,50.

Dagens spill
Vi ser på kampen i 2. Bundesliga, der Ola Kamara debuterer i ligaen for sin nye klubb 1860 München, mot Kaiserslautern.

237. TSV 1860 München - 1. FC Kaiserslautern
2. Bundesliga er i gang igjen, disse lagene er siste par ut denne runden, etter at ligaen tok juleferie i midten av desember. 1860 München tapte ingen av sine fem siste før jul, men bare hjemmekampen mot Paderborn ble vunnet. Uavgjort mot Union Berlin, Aalen, Regensburg og Dreseden. 1860 München ligger midt på tabellen, de har 4-3-2 på eget gress og fortsatt gode muligheter til å melde seg på i kampen om opprykk via 3. plassen som gir opprykkskvalik. De er laget som har spilt mest uavgjort hittil.

Manager Alexander Schmidt har hentet inn Ola Kamara (m/a) fra Strømsgodset og Malik Fathi (f) fra Mainz, og tidligere Moss- og Moldespiller Rob Friend (a) er kommet på lån fra Eintracht Frankfurt. Alle er aktuelle til dagens kamp, Schmidt sier at Kamara spiller fra start.

Schmidt mangler toppscorer Lauth (a), som er suspendert, og Aygün (f) som er ute med skade. Hjemmelaget lanserer denne sannsynlige startoppstillingen på sin hjemmeside:

Kiraly - Wojtkowiak, Vallori, Bülow, Fathi - Stahl, Bierofka - Stoppelkamp, Halfar - Kamara, Wood

Kaiserslautern innehar den viktige 3. plassen i skrivende stund. Det er hele 10 poeng opp til Braunschweig og Hertha Berlin på direkte opprykk, og det ligger an til meget hard kamp om 3. plassen og opprykkskvalik bak de to suverene på topp. Kaiserslautern hadde en stygg rekke på tre strake tap før jul, spesielt hjemmetapet for Aalen var overraskende. I dag er de nok meget lystne på å bryte den trenden og starte det nye året med poeng. Med 4-3-2 på reise er de blant de bedre bortelagene.

Manager Franco Foda mangler den suspenderte Borysiuk (m), og Alushi (m), Amri (a), De Wit (m) og Zellner (m) med diverse skader. Dessuten er Fortounis (m) ute på landslagstjeneste for Hellas.

Erwin Hoffer (a) er kommet på lån fra Napoli, han har vært her på lån tidligere og scoret 5 mål på 24 kamper i 2010-11, mens 18-åringen Mitchell Weiser (m) er lånt inn fra Bayern München ut sesongen. Flere spillere er kjøpt inn i januarvinduet: Benjamin Köhler (m) med lang fartstid i Eintracht Frankfurt og Chris Löwe fra Borussia Dortmund, en 23-åring som ikke har slått an der. Christopher Drazan (m) er bare 22 år men har spilt fire sesonger for Rapid Wien, mens Markus Karl (m) kommer fra Union Berlin. Sannsynlig startoppstilling:

Sippel - Dick, Simunek, Abel, Löwe - Karl - Weiser, Köhler, Baumjohann - Bunjaku, Idrissou

Det ble 0-0 i sesongens omvendte oppgjør. I dag er det en del nytt i begge lag, men kvalitetsmessig skal de være ganske jevne. Kaiserslautern har kanskje hakket bedre spillermateriale, men nå kommer de til Allianz Arena med tre tap i bagasjen og er muligens ikke så høye i hatten. Ingen ønsker å innlede siste halvdel av sesongen med tap, spesielt ikke bortelaget, og vi tror dette er en ny uavgjort. Oddsen er 2,95 og innsatsen blir 100 kroner, spillefrist klokken 20.10.

237. TSV 1860 München - 1. FC Kaiserslautern 2,55 2,95 2,25

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.