*Nettavisen* Sportspill.

Kan ikke slippe Portsmouth nå

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)

Kriserammede Portsmouth kjemper for tilværelsen og oddsen er fortsatt strålende på Erik Huseklepps gamle klubb

06.04.13 11:42

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Solskjær kan ikke tape

Oddstips 1: Start byr på mer festfotball

V75 Leangen: Vi værer smell på smell

V5 Leangen: Vi trår til med tredjevalg banker

Tippeligaen: Siste skadenytt

Lørdagens langoddsprogram er fullspekket med interessante fotballkamper og her hjemme er det naturligvis Brann mot Molde som vekker den største interessen. Både Adeccoligaen og Superettan starter opp denne lørdagen, og ellers er det fulle runder i både Premier League og Championship. Blant svært mye annet. Fredagens oddsdobbel med seire til Port Vale og Hoffenheim satt klokkerent og vi satser mot nye gevinster i dag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Eintracht Frankfurt - Bayern München H 4,75

Nyopprykkede Eintracht Frankfurt har gjort et strålende comeback i Bundesliga og kun måforskjellen skiller laget fra å ligge på den svært viktige 4. plassen som gir Champions League-kvalifisering. Sterke 7-3-3 hjemme i Frankfurt. Bayern München ga seg ikke før det stod 9-2 i hjemmemøtet med Hamburg sist helg og fulgte opp med en praktkamp hjemme mot Juventus i Champions League tirsdag. Bayern München leder Bundesliga med ufattelige 20 poeng og med sju serierunder igjen, er det et bombesikkert ligagull. Eintracht Frankfurt møter et Bayern-lag som garantert har mer fokus på kommende ukes returmøte mot Juventus og da er det slett ikke utenkelig med både rokeringer og senkede skuldre hos Bayern-spillerne i ettermiddag. 4,75 på at motiverte Eintracht tar denne, er så spennende at det må bli et av dagens langskudd.

Walsall - Sheffield United H 2,50
Hjemmelaget er ubeseiret på sine tolv siste seriekamper (6-6-0) og har kun tre poeng opp til playoff når fem serierunder gjenstår. Fine 10-6-5 på hjemmebane. Ambisisøse Sheffield United har fire poeng opp til direkte opprykksplass og har ikke bedre enn 2-3-1 på sine seks siste seriekamper og merker definitivt presset og forventningene nå. Har sterke 11-6-3 på bortebane, men vi kan ikke begripe hvordan laget er satt til favoritt her mot et Walsall-lag som ikke taper fotballkamper lenger. 2,50 på hjemmeseier er det klare alternativet i denne kampen, selv om U-faren er betydelig.

Rennes - Paris Saint Germain H 3,00
Middelhavsfarer Rennes har neppe problemer med motivasjonen før denne kampen, selv om laget som ligger på 10. plass på tabellen og har lite å spille for. Paris Saint Germain gjorde en flott kamp hjemme mot Barcelona onsdag og 2-2 er ikke håpløst før returmøtet. Spillere som Zlatan Ibrahimovic hever seg alltid til slike kamper og er neppe topp motivert i ettermiddag. PSG har ikke bedre enn 0-1-2 i sine tre siste bortekamper, og har nok både øyne og fokus på den kommende ukens returmøtet i Barcelona. 3,00 på hjemmeseier er at annet av svært mange spennende langskudd lørdag.

Dagens avslag
Brann - Molde
Brann åpnet med flotte 3-1 over Vålerenga, og åpnet også friskt på Lerkendal sist søndag og kunne gjerne ledet til pause. Noen ulykksalige åpningsminutter av den andre omgangen ga Rosenborg to kjappe mål og selv om 0-4 ser stygt ut, er nok det resultatet svært misvisende. men hadde lite å stille opp med på Lerkendal sist og ble sendt hjem med 0-4. Tittelforsvarer Molde står med to 1-2-tap så langt, men kunne fort tatt poeng både mot Viking og LSK. Vi har nok mest tro på hjemmelaget her, men det i utgangspunktet vidåpent ut og her passer vi godt på lommeboken.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Portsmouth - Stevenage

Det er von i hangande snøre er et velkjent begrep og når det gjelder kriserammede Portsmouth er det i ferd med å gå troll i ord. Nå risikerer laget fortsatt et tipoengs-trekk for økonomisk rot, men engelske lag gir seg aldri så lenge det er er håp. Etter 4-4-2 på sine ti siste seriekamper, er det som så ut som et sikkert nedrykk til League Two, ikke lenger like sikkert. Snarere tvertimot. Nå har riktignok Portsmouth spilt en kamp mer enn de fleste lagene rundt seg i nedrykksstriden, men Pompey kan faktisk være på sikker plass i ettermiddag, dersom de vinner denne og Oldham og Scunthorpe taper sine kamper. Portsmouth har tre poeng opp til Oldham over streken og ytterligere seks poeng opp til Colchester.

Middelhavsfarer Stevenage ligger på 15. plass og har tolv poeng ned til nedrykksstreken og har således lite å spille for. 3-1-4 på de åtte siste seriekampene, og bortestatistikken viser 8-3-10. I ettermiddag må laget unnvære midtbanespillerne Greg Tansey og Robin Shroot, samt forsvarsspillerne Lee Hills og Jon Ashton. Venstreback Miguel Comminges returnerer etter karantene.

Portsmouth har ikke bedre enn 6-4-11 totalt hjemme på Fratton Park, men står med 3-2-0 på sine fem siste hjemmekamper og faktisk er de tre siste vunnet. 2,20 på at Portsmouth tar sin fjerde strake hjemmeseier er flott betalt og vi spiller denne lørdag. Kampen kan ikke spilles som singel, så vi må kombinere.

Brighton - Leicester
Hjemmelaget innehar i øyeblikket den svært viktige 6. plassen som gir playoff med sine 61 poeng og har kun ett poeng opp til Nottingham Forest på 5. plass. Formen er ikke den aller beste (1-3-2) på de seks siste seriekampene, men fire av disse er spilt på bortebane og det er hjemme Brighton har sin store styrke (9-8-3).

Ambisiøse Leicester har riktignok kun to poeng opp til playoff og Brighton, men har klappet fullstendig sammen og har ikke bedre enn 1-3-6 på sine ti siste seriekamper. Det blir det verken playoff eller opprykk av og i tillegg er Leicester svake på bortebane (5-5-10).

Velkjente Wayne Bridge (f) må testes nærmere kampstart for hjemmelaget, og Gus Poyet må fortsatt klare seg uten flere av sine beste spisser. Men slik har det vært en stund nå. Leicester-manager Nigel Pearson kan i all hovedsak velge fra en tilnærmet skadefri tropp. Også Brighton betales med odds på 2,20 og slik Leicester har opptrådt i det siste, må dette være flott odds og denne spilles lørdag.

Vi får dermed en frisk dobbel til 4,84 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 76 Brighton - Leicester 2,20 2,85 2,70
Kamp 90 Portsmouth - Stevenage 2,20 2,95 2,60
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.