Gå til sidens hovedinnhold

Kan ikke tape?

Det finnes ingen sikre vinnere innen travet, men vi har vondt for å se at H.G. Imar taper i lunsjen på Biri i dag.

Nettavisen holder koken på tipsfronten og selv om det ikke ble mer enn fem rette på våre V75-forslag lørdag, ble det svært solid utbetaling for de som fulgte våre V5-forslag.

Vårt mellomste V5-forslag (innl.pris kr 480) ble spilt som samlebong 20 ganger og de som fulgte det forslaget kunne hente hjem meget solide 11 280 kroner (564 i V5-utbetaling).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag ble det en flott dag påny for våre andelslag på Eksperten da Nettavisens svenske travekspert traff med det meste under jackpotomgangen på Dannero og hele 16 av hans andelslag gikk inn med seks rette og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt der.

På Jarlsberg under V65-omgangen senere på søndagen ble det ikke seks rette på noen av våre andelslag, men 11 andelslag inneholdt en eller flere femmere og totalt ble det ca 50 000 kroner tilbake der.

Hagmyren i Sverige og Biri her hjemme åpner showet på travfronten denne mandagen, og da er det snakk om V4 og V5-spill i lunsjen, med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.37

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en svært spennende V65-omgang på Leangen travabane i Trondheim her på berget samt til en V64-omgang på Mantorp på den andre siden av kjølen, og da skulle det være nok å ta tak i for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto.

Innleveringsfrister Biri
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper neppe i fra tet
Det er mange store favoritter på farten på Biri i lunsjen i dag, og den største av dem alle med 65 % av innsatsene på seg, finner vi i et sprintløp for kaldblodshester i V5-3. Da snakker vi om 1 H.G. Imar, og det vil overraske oss mye, dersom ikke den flotte 5-åringen leder dette løpet rundt om.

Trener Erik Killingmo har et gjort et godt stykke arbeid med den tidligere litt feige Lome Elden-sønnen, og vi synes innsatsene til storfavoritten i år, har vært over all forventning. I den nest siste starten gikk han et solid løp til tredje på 25.6 full vei i et tøft V75-løp bak svært gode hester som Solvang Balder og Alsaker Faks, og sist ble det en enkel sprinttriumf på 27.1 i et billig løp.

Storfavoritten har vært litt småsyk siden den siste starten, men treneren melder om en hest som er fit for fight til dagens dyst. Da har vi vondt for å se at noen av dagens konkurrenter kan matche ham, og vi tror han går en lav 25-tid under fine forhold på Biri i dag. Da må i så fall hester som 2 Tele Viking og 3 Rapp Odin kjempe som sølvet, og vi ser ingen grunn til å gardere.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Få vinnerkandidater
Vi kan ikke få øye på mange vinnerkandidater i et varmblodsløp i V5-4, og dersom 5 Semper Fi får overta føringen i fra 3 Epower E.J. tidlig, er trolig løpet kjørt. Semper Fi blir med respekt å melde kuskeforsterket med Eirik Høitomt, og da skal vinnersjansene være svært gode.

4-åringen var ikke som best i den siste starten (upplasert på 17.2 full vei), men i følge trener Morten M. Ottersen trengte han et løp i kroppen etter litt pause og behandling. Kapasiteten er som kjent veldig fin på Ganymede-sønnen, og vi bankerspiller i DD samt på vårt minste V5-forslag.

Dersom det skulle bli tøff kjøring om teten i dette løpet, kan 11 Restless Explosion (positiv til sølv på 16.4 full vei sist) speede ned samtlige til slutt, og vi synes 4-åringen til Kristian Malmin bør vurderes tidlig. Spennende i ny regi er 3 Epower E.J., mens 6 Millgetter duger i en feilfri utgave.

Annonse:Grøstad byr på en bortglemt 15-oddser i V5-1 på Biri i lunsjen i dag!

Kommentarer til denne saken