Gå til sidens hovedinnhold

Kan Messi berge Barcelona?

Vi går etter storfisken søndag kveld og selv med en friskmeldt Messi tror vi ikke Barcelona slår Real Betis i Sevilla.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Big Sam tar Liverpool
Tippetips søndag: Moa får ikke starte
V64 Ørebro: Kanonform på travtipsene
Dobbel V5 Biri: Mer Hamre-dominans?

Søndagens langoddsprogram inneholder kamper fra kl 12 til langt på kveld. For oss nordmenn er naurligvis toppoppgjøret mellom MAnchester City og Manchester United det store høydepunktet, men oddsmessig og spillemessig er den kampen helt uinteressant. Det spilles ellers kamper i Bundesliga, La Liga og Serie A. I tillegg er det selvsagt en del vintersportdueller, kamper fra Håndball-EM og norsk ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Pescara - Genoa H 2,65

Italiensk Serie A og bunnoppgjør mellom nyopprykkede Pescara og formkatastrofen Genoa. 4. november vant Pescara 2-0 hjemme mot Parma og man øynet håp, men de fire påfølgende seriekampene har endt med fire tap. Er dermed helt sist på Serie A-tabellen med sine 11 poeng etter blant annet 2-1-5 på åtte hjemmekamper. Det er dog ikke mer enn tre poeng opp til sikker plass. Genoa står med grufulle 1-0-7 på sine åtte siste seriekamper og ligger tredje sist med ett poeng mer enn Pescara. Seieren kom overraskende nok borte mot Atalanta for fjorten dager siden, men sist helg ble det ny nedtur med 2-4 tap hjemme for bortesvake Genoa. 1-4-5 er tallene totalt borte. Bochetti er suspendert for hjemmelaget, men ellers er skadesituasjonen klart bedre enn tidligere. Velkjente Boriello er tilbake for Genoa. 2,65 for at hjemmelaget tar en sårt tiltrengt trepoenger er vårt klare valg her og et av de mer interessante langskuddene søndag.

Inter - Napoli B 2,65
Inter innledet med tre tap på de fire første seriekampene tidligere i høst, fortsatte med sju strake seire, tok så ett poeng på de tre neste før det ble 1-0 seier hjemme mot Palermo sist helg. Imponerte ikke i den kampen heller og har altså ikke vist toppform på slutten. Er imidlertid på 3. plass med sine 31 poeng og har kun fire poeng opp til serieleder Juventus og to poeng opp til Napoli på andreplass. 4-1-2 hjemme på San Siro. Spillemessig har det fungert svært dårlig for Inter på slutten. Napoli kommer fra fire strake seire i serien og er altså kun to poeng bak serieleder Juventus. Hjemme er laget uten tap (6-2-0), borte viser tallene 4-1-2. Det stod åtte strake Inter-seire før Napoli brøt forbannelsen sist sesong med 3-0 seier. Napoli kan uten tvil vinne igjen og vi synes 2,65 på at Napoli gjentar fjorårets triumf er det klart mest spennende valget i denne kampen. Og Napoli er også et svært aktuelt langskudd søndag.

Dagens avslag
Manchester City - Manchester United
Til tross for at ingen av Manchester-lagene har imponert over tid denne sesongen, har de altså skaffet seg en luke i toppen av tabellen, etter Chelseas lille kollaps. Spesielt Manchester City har slitt med å få spillet til å gli denne sesongen, mens Manchester United har slitt i en rekke bortekamper denne sesongen, men vist sin sedvanlige vinnervilje likevel. Vi synes denne kampen er helt håpløs å vurdere og uansett hvor morsomt det er å ha et spill på denne kampen, melder vi pass. Her kan det argumenteres med alle utfall og det er ensbetydende med styr unna og kos deg med nitti hektiske minutter fra Etihad Stadium søndag ettermiddag.

Det har vært full fyr i Sportspills travtips de siste dagene. Torsdag ble det lunsjtreff på Bjerke og det fortsatte med seks rette i V65-spillet på Umeå torsdag kveld. Fredag ble det fulltreff under V4-løpene på Mantorp der den mellomste bongen (innl.pris 280 kr) betalte tilbake drøye 1800 kroner. Under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld fortsatt suksessen og den mellomste kupongen (innl.pris 432 kr) betalte tilbake drøye 2000 kroner. I V5-spillet i Drammen lørdag fortsatte flyten med fem rette i V5-spillet og 7593 kroner tilbake, og i DD-spillet satt det minste forslaget (innl.pris 100 kroner) prikkfritt og betalte 1307 kroner tilbake. Det betyr at vi har passert 25 000 kroner innspilt torsdag, fredag og lørdag. Men vi er sugen på mer søndag og da er det jackpot og over 1,6 mill kr ekstra i sekserpotten når Ørebro byr på V64. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under.

HTML EMBED

Dagens spill
Roma innfridde som ventet hjemme mot Fiorentina lørdag kveld og dermed ble det flott pluss på våre oddstips for tredje gang på de fire siste dagene. Søndag setter vi listen høyt og byr på to singelspill på lag som ikke er favoritter i sine respektive kamper.

Real Betis - Barcelona (1-0)
Etter skuffende 1-2 tap hjemme for Granada fjerde sist og stygge 1-5 borte mot Sevilla tredje sist, har Real Betis slått voldsomt tilbake med 1-0 seier hjemme mot Real Madrid og sterk 3-2 seier borte mot Deportivo La Coruna. Er faktisk helt oppe på 4. plass på tabellen med sine 25 poeng. 4-0-3 på eget gress og Ruben Castro storspiller om dagen. Vi så lagets hjemmekamp mot Real Madrid og det var en fullt fortjent 1-0 seier til et ekstremt aggressivt hjemmelag. Troppen til Betis tas ut først søndag formiddag, og den siste tiden har både Juan Carlos, Angel López, Damien Perquis, Paulao og Mario Álvarez slitt med skader. Førstnevnte er trolig med fra start, mens de resterende er 50/50 om de er med i kamptroppen eller ikke.

Barcelona cruiset inn til 0-0 borte mot Benfica i Champions League onsdag med et svært redusert lag. I seriespillet står Barcelona med råsterke 13-1-0 på sine fjorten første seriekamper og på bortebane har ikke Tito Vilanovas gutter avgitt ett poeng (7-0-0). Lionel Messi er friskmeldt og reiser til Sevilla, så får vi se om han starter kampen. Messi er altså friskmeldt og også Alexis Sanchez, Marc Bartra og Daniel Alves er med i troppen, mens Eric Abidal, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto, Marc Muniesa og Isaac Cuenca er ute.

Vi merker oss at det står 2-3-0 på de fem siste tilsvarende møtene og Betis kommer til å jage voldsomt her og være ekstremt aggressive. Vi synes dette ser ut som en svært vanskelig bortekamp for Barca og er både fristet av meget spreke 7,50 (senket fra 9,00 i odds) for Betis-seier, men denne tilbys ikke som singel. Vi reduserer dermed risikoen litt og spiller handicapvarianten der Betis er gitt 1-0 ledelse fra start. Spillet går da inn dersom Real Betis unngår tap og det har de altså gjort i de fem siste tilsvarende. 3,55 var oddsen for at så skjer igjen og etter å ha sett Real Betis hjemme mot Real Madrid, er det ingen tvil om at Real Betis også kan skape problemer for Barcelona. Søndag morgen er oddsen blitt senket til 3,10, men det forandrer ikke vår "lyst" på dette spillet.

Denne må vi bare prøve og objektet kan altså spilles som singel og vi setter 100 kroner på at Real Betis ikke taper denne kampen.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 228 Real Betis - Barcelona (1-0) 3,10 3,90 1,67
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her