Foto: hesteguiden.com

Kenneth har luringen

Nordmannen Kenneth Haugstad gjør furore i Sverige som travkusk og har flere fine vinnersjanser under V65-løpene på Mantorp nyttårsaften.

Kommersielt

Dobbel V5 Leangen:Blekkan er fortsatt best

Nyttårsaften er det Leangen travbane i Trondheim som er vertskap her hjemme for en dobbel V5-omgang. Vi nordmenn kan også spille til V4-løpene på Axevalla (disse løpene er nå avlyst pga håpløse baneforhold) og til V65-løpene på Mantorp. All den tid det er nyttårsaften, er det selvsagt tidligere stevnestart og vi har listet opp tidspunktene som gjelder nedenunder.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Spillefrister nyttårsaften:
V65 Mantorp kl 14.45
DD Mantorp kl 16.03
V5A Leangen kl 13.20
V5B Leangen kl 14.20
DD Leangen kl 15.15

Det er altså Mantorp travbane som får gleden av å avslutte V65-spillet i Sverige i 2012. Vi har funnet frem to bankere som har helt perfekte oppgaver foran seg denne mandagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Skal det lykkes nå?
8 Satchmo S.R.P. har virkelig spart opp til en seier nå. Sist i Halmstad så ble Gentle Star–sønnen taklet så det sang inn første sving i kjøring om teten. Kom tilbake og gjorde en helt vanvittig opphenting til tredje i et løp der gode News Of Hanke var vinneren. Nå har Karlstedt–traveren vært strøket en gang siden da grunnet halsproblemer, men når han kommer til start igjen så formoder vi at skal være i orden igjen i ettermiddag. Når det gjelder konkurrentene så er 13 Kazire De Bob en brukbar traver for klassen, men husk på at Satchmo S.R.P tredje sist var ute i Breeders Crown-semifinale der han møtte hester som Panne De Moteur, Prawns og Mr Vida! Selv fra 20 meter tillegg så tror vi på en meget bra vinnersjanse og vi nøler ikke med å anbefale bankerspill på denne tikkende formbomben, som mest av alt konkurrerer med seg selv. Feilfritt taper ikke 8 Satchmo S.R.P. V65-6/DD-2 mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Her blir det tet fra start til mål
3 Hamras One More er i kjempe form og vant joggende lett sist. Oppgaven i dag er helt perfekt med kun syv hester i feltet, og normalt så spinner denne raske Supergill–sønnen til tet og vi klarer liksom ikke se noen i feltet som kan gjøre noe grovarbeid underveis. Slik vi leser løpet så blir det Jennifer Tillman i tet med vår banker og hele feltet på en lang rekke. Distansen er 2140 meter i dag som normalt ikke er noen direkte fordel da han kan bli litt hissig underveis. Nå er imidlertid formen så bra og trener Mikael Selin tror neppe at distansen blir et problem med disse forutsetningene når de slipper å fyre han av fra start. Blir ikke Hamras One More for stri underveis, så taper han ikke V65-2 på Mantorp i ettermiddag. Vi bankerspiller.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

En sjelden seier?
2 Nessy Esterel er ingen stor vinnerhest, men vi synes faktisk hun har vært positiv i sine to siste starter etter hun kom tilbake etter en liten pause. Perfekt spor, gode startegensakper, dyktig kusk og perfekt distanse gjør at vi synes det er interessant å spille henne i dag. Skulle Kenneth Haugstad svare ut favoritten 7 Loulou Bob på startsiden så tror vi neppe han slipper til noen. I sitt siste løp så satt hun fast med krefter igjen i lederryggen. Skal Esterel Sunset–datteren vinne et løp igjen, så er det en fin mulighet hun har i dag i V65-3

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus