*Nettavisen* Sportspill.

Kihlstrøm fikser ny fest på Solvalla?

Foto: (Hesteguiden.com)

Søndag 9. desember sørget Orrichietti og Ørjan KIhlstrøm for fest i lukene på Solvalla. Fredag er det igjen all-inn på Ørjan.

17.01.14 10:33

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Selv om det ikke ble klaff på torsdagens tips, holder Nettavisens travredaksjon flott form om dagen. Under tirsdagens lunsjtrav på Forus satte Nettavisens nye glimrende travmedarbeider Frode Gjesdal V5'en på Forus på sitt største spilleforslag her på Nettavisen. Utbetalingen ble meget pene 13 006 kroner. Tre av våre svært trofaste lesere hadde levert det forslaget. I tillegg ble det fullklaff for tre av hans andelslag på Eksperten og samlet ble det da herlige 79 036 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Sist lørdag hadde Leirvåg strålende tips til V75-løpene på Bergen travpark og hentet inn nesten 500 000 kroner i gevinster. Søndag hadde galoppgutta Birger Christensen og Morten Olsen ny V4-fest på Täby og hentet hjem nesten 170 000 kroner på Täby.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten (se også nederst i artikkelen).

Onsdag var den godeste Leirvåg på farten igjen på Bjerke under V65-kjøringen der og fanget seks rette på fem andelslag på Eksperten (andelspriser 100, 200, 300 og 500) og fikk tilbake ca 38 000 kroner på hvert av dem. Det skulle bety at Nettavisen/Sportspill har hentet hjem over 900 000 kroner i gevinster siden lørdag og det uten at det har vært fullklaff i Sverige, men Patrik har til de grader bidratt til suksessene de to siste månedene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

I Sverige fortsetter suksessen med V65/V4 på fredags ettermiddagene og etter at Ørebro hadde et kort gjestespill sist fredag, er det tilbake til Solvalla denne lørdagen. Og det er altså både V65, V4 og DD på Patriks favorittbane der han hentet hjem nesten en million kroner 9. desember i fjor. Fredag setter Patrik alle lunsjpengene på Ørjan Kihlstrøm.

Spikarna:
Spikarna är från Italien, körs av Örjan Kihlström, tränas av Stefan Hultman och ägs av Albertus Mollema.

7 Rugiada Dei Rex (V65-5/DD-1) är en jättefin häst som spurtar bra varje gång och nu är motstånd enklare än senast. Hon vinner lopp inom kort, och jag tror hon fäller alla.

2 Ponziopilato Stra (V65-6/DD-2) har inte startat på ett tag men det är en riktigt bra häst som är snabb ut och jag tror han leder från start till mål.

Luringarna:
4 Don Pedro (V65-2) är i toppform och avslutade vasst senast. Bra vid segern och är given på mina kuponger.

11 Luckyline Cesar (V65-3) får Erik Adielsson i vagnen och har bra kapacitet. En tokskräll. Ride The Lightning (V65-4) såg fin ut senast men kusken körde för defensivt. Kan vinna nu istället.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag