*Nettavisen* Sportspill.

Kristiansund jager toppen

Foto: Erik Johansen/Scanpix

Kristiansund har vunnet fire på rad og ligger på en sterk 3.plass. I kveldens kamp mot HamKam kan laget klatre videre på tabellen. Sjekk dagens oddstips.

06.07.13 01:11

Sportspills meny fredag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Lycksele:Robert Bergh har bankeren

Det ble treff på alle tre forslag hos Sportspill igår: Skonto Riga tok seg av FC Tiraspol på langskuddet - Drogheda United holdt Malmö til 0-0 - og Degerfors vant til slutt 1-0 over Brage.

langoddsen i dag finner vi blant annet Adeccoligaen, norsk 3. divisjon, irsk Premier Division, brasiliansk Serie B, ATP Wimbledon og Tour de France 7. etappe.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Derry City – Dundalk B 4.20

Irsk Premier Division. Derry City ligger på 2.plass med tre poeng opp til serieleder St. Patrick's. Laget har vunnet tre på rad, men kampene har vært mot overkommelig motstand i Bray Wanderers (10.), Bohemians (11.) og Shelbourne (12.), altså de tre dårligst plasserte lagene i serien. Samtlige kamper ble vunnet med «kun» ett mål. Tallene viser 5-2-2 hjemme, men de tre siste har bare gitt 1-1-1, som inkluderer et overraskende 2-4 tap mot UCD (9.). Ruaidhri Higgins (m) og Sean Houston (a) er usikre.

Dundalk er årets overraskelse i Premier Division, laget som forrige sesong måtte spille nedrykkskvalik ligger for øyeblikket på en sterk 4.plass med 10-3-5 totalt. Tapte 2-3 borte mot Limerick (6.) sist, men vant tre på rad før det; slo serieleder St. Patrick’s 2-1 hjemme og tok en sterk borteseier over Sligo Rovers (3.). Er et av de bedre bortelagene i serien med 7-0-2 og påførte St. Patrick’s nok et tap, deres eneste på hjemmebane så langt i sesongen. Det andre nederlaget på bortebane kom mot Shamrock Rovers (5.), det eneste laget som fremdeles er ubeseiret hjemme. Stephen O’Donnell (f) er suspendert, mens Keith Ward er ute resten av sesongen. Toppscorer Patrick Hoban er tilbake fra karantene.

Derry City er favoritter, men kampen ser mer åpen ut enn oddsen tilsier, og til 4.20 prøver vi oss med et spenstig langskudd på Dundalk.

Dagens avslag
USA - Guatemala H 1.28
Privatlandskamp. Oppkjøringskamp til Gold Cup, hvor USA stiller med en alternativ tropp bestående av førstelagspillere og reserver. Trener Jürgen Klinsmann skal komponere ny førsteellever til turneringen, men det er i skrivende stund ikke annonsert noen lagoppstilling. Lagene møttes i kvaliken i fjor; USA vant 3-1 hjemme men ble holdt til uavgjort i Guatemala. USA skal normalt ta seg greit av Guatemala, men i privatlandskamper med eksperimentering blir 1.28 for lavt.

Dagens spill
Kristiansund - HamKam

Adeccoligaen. Sportspill lanserte hjemmeseier for Fredrikstad over Kristiansund på mandag, men KBK viste styrke og vant til slutt hele 4-1. FFK stod for det meste av banespillet i 1.omgang, men det var gjestene som ledet 2-0 til pause. Svenske Lirido Kalludra, som nylig har vært på treningsopphold i Vålerenga, herjet på midtbanen og bidro med to mål og én assist. Særlig 1-0 scoringen var det klasse over. Laget står med fire strake seiere på rad og har for alvor meldt seg på i opprykkskampen. Ligger på 3.plass med 8-2-4 og 26 poeng. Hjemme på Gressbanen står de med 4-1-2: slått Elverum (15.), Kongsvinger (10.), Ranheim (6.) og Sandefjord (2.) – delt poeng med Bryne (5.) – tapt for Vard (14.) og Hødd (4.). Tapet mot Vard i april er noe bekymringsverdig, men ellers har de stort sett levert på hjemmebane.

HamKam leverte en skuffende forestilling i 1-1 kampen hjemme mot Kongsvinger; i følge kamprapportene slet laget med å skape sjanser og var pregte av upresist spill. Og selv om ikke KIL hadde all verden å by på heller, er det Kamma som skal si seg mest fornøyd med det ene poenget. Tapte forrige bortekamp mot Bryne og har falt ned på 7.plass; ligger ett poeng bak Ranheim på den siste playoff-plassen. Men det er en meget jevn kamp bak serieleder Bodø/Glimt, det skiller bare fem poeng mellom 2. og 9.plassen. Står med 7-3-4 totalt og 3-0-4 på bortebane: slått Vard (14.), Ranheim (6.) og Mjøndalen (11.) – tapt for Hødd (4.), Sandefjord (2.), Fredrikstad (9.) og Bryne (5.).

Kristiansund er i flytsonen med fire seiere på rad, mens HamKam så ut til å ha tatt ferien allerede i forrige kamp mot KIL.

Kristiansund – HamKam 2.05 3.20 2.95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.