Gå til sidens hovedinnhold

Kun seier godt nok for Bordeaux

Franskmennene er uten poeng i Europa League, men i kveld er det dags for triumf på hjemmebane.

Sportspills meny torsdag:
V4 Rättvik: Sitter ikke fast nå
V5 Jarlsberg: Ny lunsjklaff?
V65 Klosterskogen: Ren utregningsvinner i Skien
Oddstips: Swansea cruiser videre
Hockey-Pelle: - Modo går snart på en smell

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Europa League, Adeccoligaen, polsk Ekstraklasa, samt et bredt utvalg av hockey-spill fra GET-ligaen, NHL, SHL og KHL.

Uken har startet strålende for Sportspills oddstippere. Det er blitt fullklaff på tre av fire oddstips og sju av sju rette på tippekupongen som avsluttes med fem kamper i kveld. I tillegg viste vår svenske hockeyekspert Hockey-Pelle teft onsdag da han prikket inn Brynäs-seier borte mot serieleder Skellefteå i SHL til spreke 4,45 i odds. I dag er det Europa League som gjelder og vi satser på å fortsette den gode trenden.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Shakhtyor Karagandy - AZ Alkmaar

Europa League, gruppe L. Shakhtyor Karagandy var nære ved å ta seg til Champions League etter de slo ut BATE og vant 2-0 over Celtic hjemme, men kasakhstanerne misset på mållinjen etter 0-3-tapet i Skottland. Fått en vanskelig start i Europa League med 1-2-tap borte mot PAOK og 2-2 hjemme mot Maccabi Haifa. I den hjemlige ligaen er de for lengst hektet av gullkampen, og etter lørdagens 0-4-tapet borte mot serieleder Aktobe er fokuset rettet mot bronsen.

AZ Alkmaar startet gruppespillet med å slå Maccabi Haifa 1-0 borte, men hollenderne greide ikke å følge opp med 1-1 hjemme mot PAOK. Varierende innledning i Eredivisie, hvor de er nummer åtte med 4-1-3. Slo daværende serieleder PSV i slutten av september, men valget likevel å sparke treneren dagen etter pga. av dårlig kjemi. Ny mann i sjefsstolen er Dick Advocaat, som debuterte med 3-1-seier over Cambuur.

Shakhtyor beviste med seierne over Celtic og BATE at de kan sparke godt i fra seg i Astana. Hjemmebanefordelen er trolig ekstra gunstig i fjerne Kasakhstan, og vi tror vertene byr på tøff motstand i kveld også. Shakhtyor blir dagens langskudd til 3.45 i odds.

Dagens avslag
Real Betis - Vitoria Guimaraes

Europa League, gruppe I. Svak start på sesong for Real Betis, som er nummer femten i La Liga med 2-2-5 total. Spilte med én mann mer i hele andre omgang i helgens hjemmekamp mot nyopprykkede Elche, men tapte likevel 1-2. Haltende innledning i Europa League også, med 0-0 hjemme mot Lyon og 1-1 borte mot Rijeka. Må i kveld klare seg uten Paulao og Xavi Torres. Vitoria Guimaraes er med som regjerende cupmestere i Portugal, og har startet godt med 1-1 borte mot Lyon og 4-0 hjemme mot Rijeka. Viser varierende takter i den hjemlige ligaen med 3-1-3. Vant i helgen, men stod med tap mot Benfica og Porto før det. Eneste fravær er spissen Moussa Maâzou, som soner karatene. Vertene trenger en trepoenger for å komme ordentlig i gang, men med formen spanjolene viser frister 1.45 på H svært lite.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
237. Bordeaux - APOEL

Europa League, gruppe F. Bordeaux spilte seg frem til 8-delsfinalen i Europa League forrige sesong, men franskmennene har fått en tung start i årets turnering. Etter 0-3-tapet borte mot Eintracht Frankfurt og 1-2 hjemme mot Maccabi Tel Aviv er sisteplassen inntatt i gruppe F. Trener Francis Gillot er ikke overraskende krystallklar på at kveldens kamp må vinnes hvis avansement fra gruppespillet skal være realistisk. Fikk heller ingen optimal start i den hjemlige serien, hvor de kun vant én av de fem første (1-1-3). Skal være sagt at oppsettet var vrient, med vanskelig kamper mot blant annet PSG og Monaco. Kan skilte til bedre resultater i det siste; Sochaux ble overkjørt med 4-1 i forrige hjemmekamp, mens forrige bortekamp mot Lyon endte 1-1. Er uten tap på de fem siste, men fire av dem har endt med poengdeling, og laget ligger fortsatt utsatt til på 15.plass med 2-5-3 totalt. Forsvarspilleren Henrique er klar igjen etter karantene.

Snart er to år gått siden Apoel overrasket med å spille seg frem til kvartfinalen i Champions League, men siden har det vært få antydninger til nye eventyr på soløya. Fjorårets tokt endte i Europa League-kvaliken mot aserbajdsjanske Neftci, og laget så ut til å lide samme skjebne i år også; kypriotene tapte egentlig i kvaliken mot belgiske Zulte Waregem, men ble tildelt plassen da Fenerbache ble kastet ut. Åpnet turneringen med 0-0 borte mot Maccabi Tel Aviv, mens hjemmekampen mot Eintracht Frankfurt endte med 0-3-tap. Fått laber start også i den hjemlige ligaen, hvor de tapte 0-2 borte mot Ermis i helgen, og er ikke bedre enn nummer syv på tabellen med 3-1-2 totalt.

Apoel deltar i gruppespillet takket være en god dose flaks, og vi har liten tro på at de kommer til å hevde seg i årets turnering. Etter en svak start i Ligue 1 er det bedring å se hos Bordeaux. Franskmennene har gått offensivt ut før dagens kamp og konstatert at kun seier er godt nok. Vi tror Bordeaux backer opp praten og spiller på vertene til gode 2.00 i odds.

Spilleforslag 1 torsdag (spillestopp kl 21.00):

237. Bordeaux - APOEL 2.00 3.15 3.15

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken