Gå til sidens hovedinnhold

Kvik/Halden og Kvisvik på nytt seierstokt

Men det blir ingen enkel kamp for Kvik/Halden og Kvisvik borte mot Nardo i Trondheim. Sjekk våre tippetips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips: Vi spiller svensk

V75 Bergen: Håkon tror på en hjemvendt sønn

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Lørdagskupongen består utelukkende av norsk fotball og elleve av kampener er hentet fra norsk 2. divisjon, mens den siste kampen er hentet fra tredje divisjon. Innleveringsfrist er kl 15.55.

1. Lørenskog – Tiller
2. divisjon avdeling 1. Hjemmelaget har falt ned til 3. plass i 2. divisjon avdeling 1 etter å ha tatt fattige ett poeng på de to siste rundene. Var ubeseiret i 2011 før cuptapet for Fredrikstad 25. mai, og slo blant andre ut Adeccoliga-laget Nybergsund på veien mot 3. runde.

Tiller startet sesongen bra, men står med svake 1-1-4 på de siste seks i serien. Ligger utsatt til på 10. pass, ett poeng fra nedrykk. Har tapt samtlige fire bortekamper (målforskjell 1-12) så langt.

Variable Lørenskog som gikk på et uforståelig 1-5 tap hjemme for Kvik-Halden i siste hjemmekamp, må bli mer stabil for å henge med i toppkampen. Bedring sist borte mot Stabøk 2 (endte 1-1). Mannskapsmessig ser det greit ut.

Trønderske Tiller er av lokalpressen regnet for å være det svakeste laget av Trøndelags-lagene i denne avdelingen sammen med Steinkjer og har således overrasket noe i starten, men det er på hjemmebane. På bortebane går det svært tungt, og den gode spissen Rune Langøren er ute med skade de nærmeste ukene.

Vi kan nesten ikke se Lørenskog rote seg bort her. H.

2. Nardo - Kvik Halden FK
2. divisjon avdeling 1. Nardo ligger på 11. plass i avdeling 1, og det er bare ett poeng ned til Strindheim på nedrykk. Har gjort det klart best på hjemlig gress, og samtlige ni poeng er tatt hjemme på Nissekollen.

Kvik har 3-1-0 på de siste fire i serien og klarte seg bra mot Sandefjord i cupen (1-2-tap). Den gode periode har ført østfoldingene opp på femteplass, og det er bare tre poeng opp til lederlaget Ullernsaker/Kisa.

Bak Byåsen er trolig det beste trøndelagslaget (av totalt seks lag) avdeling 1, men er ikke bedre plassert enn niendeplass på grunn av den håpløse bortestatistikken. Hjemme går det vesentlig bedre for det unge og lovende mannskapet. Tre-fire spillere sliter med skader. Andreas Rishaug returnerer etter sykdom, og dermed er det kun to spillere som er ute med skade for bydelsklubben fra Trondheim.

Omsider har også Kvik-Halden fått opp farten og tre seire på de fire siste kampene er bra. Den bunnsolide og overraskende 5-1 seieren borte mot Lørenskog nest sist, ble fulgt opp med en komfortabel 3-0 seier hjemme mot Tiller sist. Og i følge rapportene er Raymond Kvisvik på vei mot sommerformen.

Et solid hjemmelag mot et formsterk bortelag på Nissekollen kunstgress i Trondheim, det må nesten bli alle tegn her. HUB.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

3. Steinkjer – KFUM Oslo
2. divisjon avdeling 1. Steinkjer har tapt samtlige sju av åtte seriekamper, eneste seieren kom hjemme mot Nardo i andre serierunde. Seks strake tap nå og stygge 0-5 borte mot Strindheim sist helg og det svært unge Steinkjer-laget ser ut som en klar dumpekandidat. Sjanseløse hjemme mot Lørenskog (0-3) og Ullensaker/Kisa (1-4) i de to foregående hjemmekampene og lørdagens motstander er ikke særlig mye enklere.

KFUM kjemper i andre ende av tabellen med sine 15 poeng. Er ubeseiret på de tre siste (2-1-0) og har en godkjent bortestatistikk (1-2-1). Overbeviste ikke veldig hjemme mot Levanger sist helg (3-2 seier), men det spillende og teknisk gode KFUM-laget kommer nok til å fikse dette lørdag. Markus Norheim Chum er ute med karantene, og et par spillere sliter med skader.

Tar KFUM Oslo denne kampen på alvor og bretter opp armene på Guldbergaunet, skal det være tre poeng til gjestene, men 1-2-1 på fremmed gress er ikke helt overbevisende (men motstanderne har alle vært lag på øvre tabellhalvdel). B.

4. Ullensaker/Kisa – Moss
2. divisjon avdeling 1. Ullensaker topper avdeling 1 etter en flott borteseier over Nesodden forrige runde. Står med 2-2-0 både hjemme og borte,og har altså ikke tapt i serien så langt denne sesongen.

Det gamle storlaget Moss sliter også i 2. divisjon og har ennå ikke vunnet på bortebane (0-1-3). Fikk en fin oppmuntring med 5-3 hjemme mot topplaget Byåsen forrige runde, noe som førte Mossekråkene opp på 9. plass med 9 poeng.

Ullensaker/kisa dro i land en viktig trepoenger mot Nesodden sist helg i en jevnspilt kamp som kunne bikket begge veier. Men det kostet litt da både Stanley Ihugba og Viktor Adebahr må sone karantene lørdag. Magre 5-3 i målforskjell på hjemmebane og det blir gjerne slik med Arne Erlandsen som trener. Godt organiserte lag, men ikke veldig sprudlende offensivt.

Halve Norge skulle spille mot Moss sist helg hjemme mot Byåsen, på grunn av varsel om store økonomiske problemer, men etter seksti minutter ledet Moss 5-0. Det endte tilslutt 5-3, en solid oppmuntring for Tor Thodesen og hans mannskap som har hatt en trøblete innledning på sesongen.

Tunge fravær hos hjemmelaget lørdag, mot et bortelaget som må ha fått et løft med seieren mot sterke Byåsen sist. HU.

5. Brumunddal – Bærum
2. divisjon avdeling 2. Brumunddal er i knallform og står med fire strake trepoengere. Har samtidig meldt seg på i opprykkskampen og ligger på 3. plass med 15 poeng.

Bærum er en av favorittene i avdeling 2, men falt litt av etter tapene mot opprykksrivalene Valdres og Elverum. Ligger på 5. plass med 13 poeng.

Fortsatt full fyr i hjemmelaget som står med fire strake seire. Selv med visse mannskapsproblemer foran bortemøtet med Herd på Sunnmøre sist helg ble det solide 3-1 i målprotokollen. Nå skal det tillegges at motstanden ikke har vært allverden i seierskampene og spørsmålet er hvor bra dette Brumunddal-laget er når motstanden er bedre lørdag. Kaptein Øyvind Melgalvis er tilbake for hjemmelaget etter skade og Kjetil Gerhardsen er også tilbake.

Brumunddal-trener Wettermark har for øvrig vært tvunget til å bruke 22 spillere på de første sju kampene på grunn av de mange skadene.

Bærum har foreløpig ikke vært i nærheten av å levere på bortebane med 1-1-2, men tapene har kommet mot topplagene Elverum (0-1) og Valdres (2-4). Seieren kom mot svake Herd.

Dette kan bikke begge veier. HB.

6. Jevnaker – Raufoss
2. divisjon avdeling 2. Jevnaker har møtt topplagene Elverum og Valdres i de to siste kampene, noe som endte med to ”hederlige” 1-2-tap. Ligger på 9. plass med 7 poeng.

Raufoss har tatt tre poeng mer i avdeling 2 og tok en viktig 4-1-seier over Lillehammer forrige runde.

Legg merke til at Jevnaker har tatt samtlige sju poeng hjemme på stadion, mens Raufoss står med svake 0-1-3 borte.

Hjemmesterke Jevnaker (2-1-0) har levert bra fra seg etter opprykket og hang godt med mot topplagene i sine to siste kamper. Hjemme er Frigg og Kristiansund slått og det veldig sannsynlig at det er på hjemmebane Jevnaker m¨å ta poengene. Toppscorer Ulrik Sundling måtte ut med skade sist og er uaktuell de nærmeste ukene.

Raufoss gjorde kort prosess med Lillehammer i nabooppgjøret sist søndag og har levert varene hjemme på Raufoss med tre strake trepoengere. Borte går det mye tråere og 0-1-3 er svake tall og 13 innslupne mål borte er heller ikke oppløftende. Ole Åmund Sveen brakk kragebeinet sist og blir ute i noen uker.

Ingen enkel kamp dette heller med tanke på lagenes respektive hjemme- og bortestatistikk og vi må bruke alle tegn. HUB.

7. Kristiansund - Valdres FK
2. divisjon avdeling 2. Kristiansund ble nummer to bak opprykkslaget Hødd forrige sesong, men har det ikke fått helt til å stemme i avdeling 2 denne sesongen. Fasiten etter sju kamper er ti poeng og sjetteplass. Spilte 1-1 hjemme mot sterke Elverum sist og tapte 0-2 borte mot Frigg runden før.

Valdres har imponert stort denne sesongen og leder avdelingen med 18 poeng etter fem strake triumfer. Det eneste tapet kom mot hjemme mot opprykksrival Elverum i april (1-4).

Det har gått trått for opprykksfavoritten i innledningen av sesongen, men Elverum-trener Jon Nersveeen mente etter bortekampen mot Kristiansund sist at nordmøringene er det beste laget de har møtt denne sesongen og før eller siden begynner det å løsne for hjemmelaget.

Valdres har seks strake seire og etter det det stygge hjemmetapet for Elverum i sesonginnledningen (1-4) har det meste gått på skinner for Valdres. Borte er alle tre kampene vunnet, men motstanden har ikke vært veldig tøff.

Stort sett greit med begge mannskapene og vi tror ikke hjemmelaget taper lørdag. HU.

8. Mandalskameratene - Vard Haugesund
2. divisjon avdeling 3. Mandalskameratene er svekket etter den sterke fjorårssesongen, men ligger likevel på andreplass bak suverene Notodden. Tapte 1-2 hjemme for Åsane forrige runde, det første tapet siden andre serierunde.

Vard tok en etterlengtet 1-0-seier over habile Flekkerøy sist og ligger nå på 5. plass med 13 poeng. Er helt klart best hjemme og står med 1-0-3 på fremmed gress.

Godtgående Mandalskameratene måtte kanskje ikke overraskende se seg slått av Åsane tirsdag. Før det stod laget med tre strake seire mot brukbar motstand, men senest i nest siste hjemmekamp rotet laget bort en tilsynelatende sikker 3-1 ledelse mot bunnlaget Førde.

Vard Haugesund har tatt ti av sine tretten poeng hjemme i haugesund, eneste borteseieren kom mot Nest/Sotra i andre serierunde.

Ingel enkel kamp å vurdere dette heller, men i mange av gode alternativer satser vi på at Mandalskameratene slår tilbake hjemme mot meget bortesvake Vard-Haugesund. H

9. Åsane - Nest-Sotra
2. divisjon avdeling 3. Åsane klatret til 7. plass etter flotte borteseieren over Mandalskameratene forrige runde. Står nå med 11 poeng, men har én kamp til gode på lagene over på tabellen. Seier i hengekampen vil føre bergenserne helt opp på 2. plass.

Nest-Sotra ligger nest sist med sine fem poeng. Har imidlertid brukbare 10-14 i målforskjell, noe som indikerer at det er blitt (poeng)tap i mange jevne kamper.

Lagene spilte i samme avdeling også forrige sesong, og da vant de hver sin hjemmekamp.

Hjemmelaget som var ventet å kunne å følge Notodden i toppen av tabellen denne sesongen, men har allerede avgitt tolv poeng, mens serieleder Notodden ikke har avgitt ett poeng. Åsane fikk i det minste en opptur med en sterk og fortjent 2-1 seier borte mot Mandalskameratene onsdag, etter å ha tapt mot Odd 2 sist helg.

Nest-Sotra overrasket med en sterke fjerdeplass i fjor, innledningen på denne sesongen tyder på at det blir vanskelig å gjenta. Men har i det minste kapret fire poeng på sine to siste kamper, selv om laget skuffet med ikke å slå et skadeplaget Ålgård hjemme på Sotra sist helg.

Hjemmelaget er best, men har variert innledningsvis og vi utelukker ikke helt en skrell. Det står 3-0-2 på de fem siste tilsvarende. HB.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

10. Senja – Mjølner
2. divisjon avdeling 4. Da er vi over i avdeling 4, der det er toppoppgjør mellom lag nummer fire og to på tabellen. Senja har tatt 16 poeng og står med full pott på de to siste kampene.

Mjølner har tatt ett poeng mer og er ubeseiret i fem kamper (4-1-0) etter cuptapet mot dagens motstander 1. mai (tapte 2-3 borte).

De nordnordske lagene har imponert i 2.divisjon avdeling fire, og i øyeblikket er fire av de fem øverste lagene fra Nordland og Troms. Hjemmelaget har levert en solid start på sesongen og ligger på fjerdeplass, men har stort sett møtt lag fra nedre halvdel av tabellen. Tapene er kommet mot Skeid og Ørn-Horten.

FK Mjølner er oppe på andreplass og kun målforskjellen hindrer narvik-laget fra tabelltopp. Velkjente Ivar Morten Normark trener laget og eneste tapet er kommet hjemme mot tabelleder Tromsø 2 i andre serierunde. Men heller ikke Mjølner hatt mange av de bedre lagene, så det blir spennende å se hvordan disse lagene gjør det mot bedre motstand.

1. mai møttes lagene her i cupen og da vant hjemmelaget 3-2 etter å ha ledet 3-0 etter 12 minutter. Vanskelig kamp dette også. selv om hjemmebanefordelen trolig teller en god del. HUB.

11. Skarp – Tromsdalen
2. divisjon avdeling 4. Skarp ligger nest sist i avdeling fire med fattige to poeng. Scorer brukbart med mål, men slipper samtidig inn for mange (14-22).

Tromsdalen startet sesongen svakt, men har bøttet inn mål i mai og juni. Ligger nå på 5. plass med 14. poeng og utrolige 31-10 i målforskjell. Opp til serieledelse skiller det bare tre poeng.

Kun to poeng har hjemmelaget kapret og dette blir garantert en kamp for å overleve. Har riktignok tapt forholdsvis knepent flere ganger, tabellen lyver sjelden.

Tromsdalen har omsider fått opp farten og 21-3 er målforskjellen på de tre siste kampene og sterke Ørn-Horten ble sendt hjem til vestfold med 0-4 i bagasjen sist.

Et hjemmelag som kun har scoret seks mål, mot et bortelag som øser inn mål for tiden og oser av selvtillit. B.

12. Buvik – Verdal
3. divisjon avdeling10. Den siste kampen er hentet fra rundens toppoppgjør i 3. divisjon avdeling 10. Buvik leder tabellen med 24 poeng på 9 kamper, mens Verdal har tatt 23 på 10 oppgjør.

Buvik er ubeseiret hjemme på stadion og har meget sterke 17-1-2 på de siste kampene de har spilt.

Verdal har bare tapt for solide KIL/Hemne og står med 3-1-0 på fremmed gress.

Hjemmelaget kjempet med Tiller om opprykk i fjor, og endte ett poeng bak på andreplass. Etter å ha tapt 0-2 borte for Frøya (som ligger på andreplass) i sesongåpningen, er det blitt åtte strake seire og hjemme er det blitt full pott.

Verdal røk på sitt første tap for sesongen hjemme mot KIL-Hemne sist helg (tap 0-1), men slo kraftig tilbake allerede onsdag med 7-0 seier hjemme mot NTNUI.

lagene møttes også i cupkvalifiseringen i Verdal og da vant Verdal 4-2 (kampen ble spilt i slutten av april). Hjemmebane avgjør ofte slike oppgjør og på en lørdagskupong med få sikker-alternativer setter vi vår lit til et meget formsterkt hjemmelag. H.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 11.06.2011 15:55
1. Lørenskog - Tiller H
2. Nardo - Kvik Halden FK H U
3. Steinkjer - KFUM Oslo B
4. Ullensaker/Kisa - Moss H U
5. Brumunddal - Bærum H B
6. Jevnaker - Raufoss H B
7. Kristiansund BK - Valdres FK H
8. Mandalskamerate - Vard Haugesund H
9. Åsane - Nest-Sotra H B
10. FK Senja - FK Mjølner H U B
11. Skarp - Tromsdalen B
12. Buvik - Verdal H

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 11.06.2011 15:55
1. Lørenskog - Tiller H
2. Nardo - Kvik Halden FK H U B
3. Steinkjer - KFUM Oslo B
4. Ullensaker/Kisa - Moss H U
5. Brumunddal - Bærum H B
6. Jevnaker - Raufoss H U B
7. Kristiansund BK - Valdres FK H U
8. Mandalskamerate - Vard Haugesund H
9. Åsane - Nest-Sotra H B
10. FK Senja - FK Mjølner H U B
11. Skarp - Tromsdalen B
12. Buvik - Verdal H

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken