*Nettavisen* Sportspill.

Lars Anvar Kolle i storform

Foto: hesteguiden.com

Ti seire har toppkusken på en uke etter at han kom tilbake. Sjekk våre Bjerke-tips.

Bjerke travbane byr på en fin lunsjmeny torsdag, og det er sjelden vi har følt oss så trygg på en banker som vi gjør denne torsdagen. Bankeren finner i V5-4.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

2 Mr. Renati B.R gjorde som vi har nevnt tidligere kun to løp som treåring, og tapte blant annet mot klassehesten Glideable Volo i det ene av de løpene. kom først tilbake i løpsbanen 12. mai etter mange måneders skadefravær og har vært på trippelen i alle sine fire starter i år. Seieren kom nest sist, der Supergill-sønnen var rågod fra tet og vant overlegent. Sist på Jarlsberg klarte han ikke å stå imot Marcan Photo, men han gjorde uansett et nytt toppløp. Torsdag har fireåringen trukket et perfekt startspor bak bilen og tetsjansen skal være svært god.

Uansett posisjon må det dreie som en topp vinnersjanse og selv om han blir fryktelig stor favoritt i lunsjen, kan vi ikke gardere.
Rangering V5-4: A: 2 B: 3-1-9 C: 4-5-11-10-8 D: 7-12-6

V5-1 - Varmblodshester monte 2100 meter autostart
10 hester til start i V5-innledningen som altså er et monteløp, og flere av deltagerne er sjeldent startende i monte. 5 Blow The Bugle har vunnet fire ganger i monte, faktisk med fire forskjellige ryttere. Torsdagens rytter Mette R. Nyløkken er en av dem og i mangel av gode kandidater setter vi ham først. Ble tøft ridd sist, men stummet da litt i sluttfasen. Forholdsvis behagelig motstand her og flink rytter er klare plusser.

2 Fredrika Kemp har startet elleve ganger i monte og vunnet en gang. Det var i hoppas nest siste løp sammen med Silje Hogner. Fredrika Kemp er variabel både i trav og monte, men har en fin oppgave her. 6 Pricey G.T har kun startet tre ganger i monte og vunnet en gang, da i overlegen stil sammen med nettopp Liv Pedersen (som rir torsdag). Har ikke vist særlig til form i sine tre siste løp (alle travløp), men kan tenne til igjen i monte. 7 The Breadwinner har vunnet fem ganger i monte, men alle seirene ble tatt i 2008. Har ikke vunnet på sine 20 siste løp i monte, men er stadig med i fremste rekke.
Rangering V5-1: A: 5 B: 2-6-7 C: 1-3-10-8-9-4

V5-2 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
Åtte kaldblodshester i lavt grunnlag uten fremtredende vinnervilje er utfordringen i den andre avdelingen og vi setter et frekt vinnertips til 4 Smedeld. Gjorde ikke mer enn et helt greit løp i årsdebuten sist til femte etter innvendig løp. Men det var første starten etter åtte måneders pause for fireåringen, som viste litt talent i fjor. Løp i kroppen nå og svært billig motstand her.

3 Huseby Sofie kjempet ikke mye mot mål på Klosterskogen sist, men ble i det minste treer i mål. Enda enklere motstand her og ser travsikker og stabil ut. 5 Tun Lykka tok seg forbi enda mindre vinnervillige Balderina i det siste steget på Jarlsberg sist. Satt bom fast i mål som firer nest sist og er under utvikling. 1 Krylling Frikk er heller ingen løve i sluttfasen, men fint spor gjør at det blir et fint løp underveis. 8 Brazze hang med til tredje sist, et "hav" bak vinneren. Løp i kroppen nå og skal også på bongen.
Rangering V5-2: A: 4 B: 3-5-1-8 C: 2-7-6

V5-3 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Svært urutinerte hester på farten her og de fleste har kun gått fire-fem travløp. Trond Anderssen tror at hans stallhest, 1 Oslo Kronos, kan beholde føringen og da kan mye være gjort i slike løp. Oslo Kronos har foreløpig ikke vist noe oppsiktsvekkende, men har tross alt vært nede på 17-tallet og får et knepent vinnertips.

10 French Star et et nytt talent fra Geir Kihles kvalitetsfylte stall. Kunne ikke følge svært lovende Angelina B.R (Goop-hest) i debutløpet på Jarlsberg for fjorten dager siden, men avsluttet uansett flott til andreplass og har helt sikkert gått fram med løp i kroppen. 3 Hot Chili galopperte fra seg seieren på Klosterskogen sist. Fungerte ikke veldig godt på svingene der, men på Bjerke skal travet stemme bedre. Gjorde også et fint prøveløp og er tidlig aktuell fra et fint spor.

5 Dominik De Champs har foreløpig ikke sett veldig forbedret ut i regi Frode Hamre (kom fra Leangen), men det var en viss fremgang sist. Nå sitter Eirik Høitomt seg opp, og motstanden skal være overkommelig. 2 Bella Noark hang flott med fra lederryggen sist mot gode hester og fra et fint startspor skal hun passes.
Rangering V5-3: A: 1 B: 10-3-5-2 C: 6-9-8-11-12-4-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5 - Kaldblodshester 1609 meter autostart
Lars Anvar Kolle har hatt en voldsom seiersappetitt etter sin en måneds utelukkelse. Tre seire ble fasiten på Bjerke onsdag kveld, og dermed har Kolle allerede vunnet ti løp på de sju første kjøredagene han har vært i sving igjen. I V5-finalen tror vi en ny seier kan komme, bak 1 Lykke Trubben som står svært innbydende til her. Har ikke vunnet på åtte forsøk i år, men sist var det formbeskjed i Drammen da hesten kom flott tilbake etter galopp til fjerde. Topp vinnersjanse.

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips

Klart forbedret sist var også 4 Rokketroll som gjorde et toppløp til andre, det var Rokketrolls andre start etter to måneders pause, og her er han en klar seierskandidat. Bak disse to (som vi synes skiller seg litt ut) kryr det av outsidere. 3 Finnskog Sjefen (fint spor og formen er på plass) og 5 Smedanne (maks sist) er begge travsikre og har trukket fine startspor. 9 Flis Vinni kan få et fint løp herfra og er ikke så aller verst de dagene han vil. 10 Bundli Seira var svært god på Leangen i vinter, men har slitt med formen de siste månedene. Tar neppe turen til Bjerke for moro skyld.

11 Hornmo Vilja er svært speedig, men fra spor elleve må hoppa ha flaks underveis da hun ikke tåler å brukes underveis.
Rangering V5-5: A: 1 B: 4-3-5-9 C: 10-11-8-2-12-6-7

Annonsebilag