Gå til sidens hovedinnhold

Lazio henger seg på i toppen

Lazio er knallsterke borte og innfrir borte mot Siena. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Vi spiller Derby igjen
Tippetips: Walkover for Tottenham
V75 Leangen: No Big Deal for Frode Hamre

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. I England spilles tredje runde i FA-cupen. Både Spania og Italia starter opp igjen seriespillet etter julepausen og nest siste etappe skal avvikles i Tour de Ski. I Oberhof skal gutta gå verdenscup sprint i skiskyting. I tillegg spilles det både svensk og norsk ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Coventry - Southampton
FA-cup. Etter to flotte hjemmeseire i romjulen, måtte Coventry se seg slått med 0-1 borte mot West Ham mandag, men Coventry gjorde pånytt en bra kamp og har kommet seg nå. Ligger likevel sist i Championship med sine nitten poeng og det er sju poeng opp til Millwall over streken. 4-4-5 er tallene hjemme. Tabelleder Southampton har ikke bedre enn 1-2-3 på sine seks siste seriekamper og er nå kun to poeng foran Cardiff på tredjeplass. Soton-boss Nigel Adkins må unnvære toppscorer Lambert (sytten ligamål) her, han soner karantene og Adkins varsler store endringer på sitt lag, da opprykk har hovedfokus. Hjemmelaget vil muligens også rokere på sitt lag, men uansett synes vi hjemmeoddsen er det klart mest interessante her og vi var svært lenge inne på å lansere Coventry på et av våre foreslåtte spill i ettermiddag. 3,30 er interessant på hjemmeseieren her.

Hartlepool - Rochdale
League One. Hjemmelaget står med utrolige åtte strake hjemmetap. Etter å ha innledet sesongen med to poengdelinger på eget gress, ble Exeter og Bury slått i de to neste. Seieren over Bury kom 17. september. De åtte hjemmekampene som er spilt etter det er altså alle tapt. Og da nærmer det seg fire måneder siden forrige hjemmesuksess. Lørdagens motstander Rochdale ligger tredje sist og står med tre strake poengdelinger. Laget har vært aktiv på lånemarkedet den siste tiden og spissene Daniel Bogdanovic og Brett Ormerod er hentet inn. Det styrker trolig laget umiddelbart. Denne kampen er etter vår oppfatning klart jevnere enn det oddssettingen indikerer. 2,95 på at Rochdale påfører hjemmelaget sitt niende strake hjemmetap er svært spennende.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens avslag
Brighton - Wrexham
Til tross for at Brighton banket serieleder Southampton med hele 3-0 mandag, ser vi ingen grunn til å stole på Gus Poyets mannskap i denne tredjerundekampen. Skadeproblemene er fortsatt omfattende for laget og Conference-laget Wrexham kan få noe ut av denne kampen. 1,32 på hjemmeseier er svært langt fra våre kuponger i dag.

West Bromwich - Cardiff
Så mange som åtte førstelagsspiller kan være ute til denne cupkampen for hjemmelaget. Chris Brunt, Shane Long, Zoltan Gera og Steven Reid er helt sikkert ute. Jonas Olsson, Jerome Thomas, James Morrison og Mulumbu er alle usikre. Cardiff er i knallform og står med 8-4-1 på sine tretten siste ligakamper og har dermed avansert til tredjeplass i Championship og har kun to poeng opp til lederlaget Southampton. Taper sjelden borte (4-7-2). Skal riktignok spille semifinale borte mot Crystal Palace i ligacupen tirsdag. Uansett er det svært vanskelig å gi tillit til et så svekket hjemmelag her og oddsen er altfor lav.

Dagens spill
Utover våre fire foreslåtte spilleobjekter i dag (oddstips 1 og 2), hadde vi navn som Malaga og Linköping på blokken. Malaga tar imot Atletico Madrid hjemme (men bortelaget har fått ny trener i ringreven Jimenez). 2,05 på tre poeng til Malaga lokket veldig lenge og var nærme kupongen vår. Linköping ser endelig ut til å være litt på gang i den svenske eliteserien og skal ha en flott sjanse mot skaderammede Växjo Lakers (odds 1,60). Hadde vi fått to tideler mer på hjemmeseieren hadde den nok fått plass.

Siena - Lazio
Etter en flott start på sesongen har det kladdet voldsomt for Tore Andre Flos tidligere klubb Siena på slutten. Avsluttet høstsesongen med meget svake 0-2-5 på sine sju siste seriekamper og er dermed nede på 16. plass (av 20 lag). Kun tre poeng ned til Novara under streken. Etter tre hjemmeseire på sine fire første hjemmekamper, er det kun blitt to poeng på de fire siste hjemme. I kveld soner forsvarsspilleren Roberto Vitiello karantene, han har startet samtlige 16 seriekamper hittil. Midtbanespillerne Gaetano D'Agostini lider samme skjebne, han har startet i 11 ligakamper for Siena denne sesongen. Førstekeeper Zeljko Brkic mistet hjemmekampen mot Fiorentina like før jul etter å ha startet samtlige femten seriekamper før det og er fortsatt på skadelisten.

Lazio er foreløpig det beste bortelaget i Serie A og står med råsterke 5-2-0 på reise. Poengdelingene er kommet mot Milan og Napoli og de fem øvrige bortekampene er altså vunnet (Cesena, Fiorentina, Bologna, Cagliari og Lecce). Lazio avsluttet høstsesongen med to strake poengdelinger på eget gress (2-2 mot Udinese og 0-0 mot Chievo) og har faktisk ikke bedre enn 3-4-2 hjemme på Stadio Olimpico. Mauri og Matuzalem er fremdeles skadet, men både Hernanes (m) og Dias (f) er friskmeldte og Lazio er ikke langt unna å kunne stille sin sterkeste ellever på beina i kveld. Klose og Cisse starter trolig sammen på topp.

Selv om det står 4-2-1 på de sju siste tilsvarende, har vi svært god tro på at Lazio fortsetter sin bunnsolide bortestatistikk i kveld og at laget kommer helt opp i ryggen på serieleder Juventus i kveld (vil være ett poeng bak med seier). Lazio har vist at de trives klart best på bortebane denne sesongen, og et formløst og klart svekket Siena skal være en overkommelig oppgave. Oddsen for borteseier er 2,15 og kampen kan spilles som singel. Vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 88 Siena - Lazio 2,70 2,90 2,15
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken