Gå til sidens hovedinnhold

Leicester vinner på ny

Kasper Schmeichel og Leicester har allerede slått Derby i serien denne sesongen. I dagens cupoppgjør tror vi på ny seier til the Foxes.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Bergsåker: Ny fest i lukene?
V5 Bjerke: Vi stoler på GV
«Hockey-Pelle» tror på Skrøder

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Ligacupen, Conference, Primera Division, Ligue 1 og 2, Serie A, Allsvenskan, Superettan og irsk Premier Division.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Fulham – Everton H 2.80
Fulham åpnet sesongen med seier over Sunderland borte, men siden har the Lilywhites kun hentet ett poeng mot West Brom. Forsvarte seg godt i første omgang mot Chelsea i helgen, men de blå tok over etter hvilen og vant fortjent 2-0. Var foruten Dimitar Berbatov, Aaron Hughes og Bryan Ruiz på Stamford Bridge, men trioen kan være tilbake i dag. Slo ut League Two-laget Burton Albion i forrige runde i cupen, men trengte ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

Everton lå under 0-1 og 1-2 mot West Ham i helgen, men leverte en sterk sluttspurt og ble belønnet med tre poeng. Åpnet serien med å spille uavgjort mot Norwich, West Brom og Cardiff, og er som eneste lag i Premier League fremdeles ubeseiret med 2-3-0. Fikk besøk av League One laget Stevenage i forrige runde i cupen, og selv om Everton stilte med en sterk førsteellever måtte det ekstraomganger til for å skille lagene. Manager Roberto Martinez antyder at det vil bli utskiftninger i førsteelleveren. Pieenar, Alcaraz og Osman er trolig ute. Sistnevnte blir sannsynligvis erstattet av Darron Gibson, som kan få sin første start etter skadeoppholdet. Arouna Kone er også tilgjengelig igjen.

Everton har kommet best i gang i serien, men vi tror Fulham kan by på problemer for de blå. Vertene trenger en opptur etter sin haltende sesongstart og vi tror de kommer til å gå hardt ut i dagens oppgjør. 2.85 på hjemmeseier er spillbart og blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Forest Green Rovers - Tamworth H 1.40

Engelsk conference. Forest Green har tapt sine to siste, mot Cambrigde og Wellington, som begge ble spilt på bortebane. Har prestert bedre hjemme på The New Lawn hvor de står med 3-1-0. Ligger som nummer ti på tabellen, som også var forrige sesongs resultat. Tamworth har i likhet med vertene tapt sine to siste, men begge ble spilt på hjemmebane og laget har nå falt ned til nittendeplassen. Kun samlet ni poeng etter ti spilte runder. I utgangspunktet vertene som bør være i førersetet, men Tamworth vant begge oppgjørene i fjor og med tankene på formen til lagene melder vi pass på objektet.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Leicester - Derby
Engelsk ligacup. Leicester er klare for tredje runde i cupen etter å ha slått ut Wycombe Wanderers og Carlisle United. Har fått en god start i serien med 5-2-1 totalt og tredjeplass, kun tre poeng bak serieleder QPR. Var nære å hale i land en meget sterk borteseier over Blackpool i helgen, men Tom Ince utlignet for vertene med sin straffescoring på overtid. Uansett en solid kamp av Leicester som har vist at de blir å regne med i opprykkskampen i år også. Har kun tapt mot Charlton på bortebane og er ubeseiret hjemme på King Power Stadium, hvor de ble holdt til 0-0 i seriepremieren mot Leeds, men siden slått Birmingham, Wigan og Blackburn. Leicester-boss Nigel Pearson har bekreftet at han vil rotere i laget i kveld. Pearson har brukt samme førsteellever i de tre siste kampene, men sier at han vil gjøre en eller to bytter i laget siden et par mann ikke leverte sitt beste i forrige match. Chris Wood og Sean St. Ledger blir ikke å finne på dagens bane, men ellers er troppen skadefri.

Derby leverte en god første omgang mot Reading i helgen, men uttellingen uteble og når gjestene trykket på etter hvilen greide ikke Derby å stå i mot. Tapte dermed nok en kamp på Pride Park, hvor de har til gode å vinne i serien med 0-1-3. Poenget ble tatt mot Blackburn, mens kampene mot Leicester og Burnley endte med tap. Har derimot gått betraktelig bedre på bortebane hvor de har til gode å tape på med 3-1-0, men det skyldes hovedsakelig et betydelig lettere kampoppsett hjemmefra. De tre siste på fremmed gress har endt med poengdeling mot Bolton og seiere over Millwall og Yeovil, altså ikke den mest fryktinngytende motstanden. Men det skal sies at ingen kamper er lette i Championship og det er uansett en god prestasjon. Er videre i cupen etter å ha slått ut Oldham og Brentford. Manager Nigel Clough har tatt ut den samme troppen som mot Reading, men antyder at det vil bli en del forandringer i førsteelleveren. Conor Sammon, Michael Jacobs, Paul Coutts, Ben Davies og Kieron Freeman startet alle på benken i helgen, men det er ventet at flere av dem vil få starte i dag.

Begge lag vil altså rotere i startelleveren, men det er trolig Derby som vil gjøre flest endringer. Leicester kom best ut av forrige oppgjør som ble spilt på Pride Park for litt over en måned siden, og vi tror vertene har gode sjanser til å vinne på ny. 1.85 på at Leicester er det bedre laget på hjemmebane også blir dagens spill.

Leicester - Derby 1.85 3.20 3.55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken