Gå til sidens hovedinnhold

Lett match for Fiorentina

Har gode vinnersjanser mot et svekket Livorno.

Sportspills øvrige meny søndag:
Tippetips:Liverpools stortalenter får sjansen
V4 Täby: Ny braksuksess?
V64 Gävle: Patrik soper inn

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere.

Her kan du lese mer om Steven.

FA-cupen, fransk cup og vinteridrett utgjør en stor del av tilbudet på søndagens langoddsprogram, men vi kan blant annet også spille på kamper fra La Liga og Serie A. I tillegg til den portugisiske cupen, og der henter vi en av dagens spill.

Dagens langskudd
Sporting Gijon - Zaragoza B 3,50 (starter kl 12.00)
Sporting Gijon har et bra materiale og har ikke uventet blandet seg inn i opprykksstriden i Segunda. Forsvarsspillet er imidlertid fortsatt ikke helt patent, noe man kunne se i de siste hjemmematchene mot Mirandas (3-2) og Alcoron (2-2). Sistnevnte er et av ligaens svakeste lag. Reddes som regel av sine dyktige angrepsspillere, men før eller senere kommer det en kamp der man får svi for vinglete forsvarsspill.

Har følgende tropp tilgjengelig i dag: Cuéllar, Alberto García, Luis Hernández, Bernardo, Sergio Álvarez, Casquero, Alex Barrera, Guerrero, Nacho Cases, Lora, Scepovic, Iván Hernández, Canella, Lekic, Santi jara, Isma López, Carmona og Hugo Fraile.

Litt uro i Zaragoza. Trener Paco Herrera har valgt å utestenge tre spillere (Movilla, Paredes og Jose Mari) av disiplinære årsaker. Jose Mari og Movilla har fått en del spilletid, men har på ingen måte vært nøkkelspillere. Deres fravær skal derfor ikke overvurderes. Laguardia (skadet) og Luis Garcia (karantene) er ute.

Antatt lagoppstilling: Franco; Cortés, Álvaro, Arzo, Rico; Paglialunga, Tarsi, Acevedo; Barkero, Víctor Rodríguez, Montañés; Roger.

Sporting Gijon er favoritt, men oddsen er satt litt skjevt. B til 3,50 kan testes med moderat innsats.

Klikk her for å spille langskudd (objektet må kombineres)

Dagens dobbel
Fiorentina - Livorno H 1,25
Livorno er brukbare til å krige, men blir som regel for lette mot topplagene. Står overfor en av sesongens tøffeste oppgaver, og den er ikke blitt enklere av at midtstopperklippen Emerson (karantene) er ute. Forsvarskollega Coda er også suspendert.

Kommer til å åpne med en defensiv 3-5-1-1-oppstilling, men det skal bli tungt å holde nullen over 90 minutter.

Fiorentina får stadig færre skadeproblemer. Savner fortsatt Mario Gomez, men ellers ser det bra ut. Midtbanen kommer trolig til å bestå av Aquilani, Pizzaro, Borja Valero, Cuadrado og Ilicic. Skarpskytteren Giuseppe Rossi starter på topp. Den kvintetten besitter alle verktøy som skal til for å rive i stykker et defensivt anlagt Livorno.

Et "Viola" på medaljejakt roter ikke bort poeng i en slik match.

Maritimo - Penafiel H 1,60
Dette er det andre møtet på kort tid mellom disse to, ettersom den første cupkampen ble spilt så sent som 29. desember. Det oppgjøret endte 0-0, noe som i stor grad skyldtes at Penafiel stilte med fem mann i backrekka og hadde stort sett samtlige spillere bak ballen. Det blir en liknende taktikk i dag.

Maritimo var det førende laget sist, men hadde ikke brodd nok til å trenge igjennom en ultradefensiv motstander. Trener Pedro Martins har hatt mye fokus på angrepsspillet på de siste treningene, og jeg regner med at innsatsen blir bedre i dag.

Laget er dessuten styrket offensivt av at Derley (åtte ligamål) er tilbake. Heldon starter trolig på topp.

Vi står trolig ikke overfor en målfest, men et forsterket Maritimo har gode vinnersjanser mot dette begrensete laget fra Segunda.

Fiorentina - Livorno 1,25 - 4,65 - 8,10
Maritimo - Penafiel 1,60 - 3,20 - 4,20
Samlet odds: 2,00
Klikk her for å levere dobbelen

Kommentarer til denne saken