*Nettavisen* Sportspill.

Ligacup-dobbel til 4,71

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)

Her har du to bortelag som er godt rustet til en ny sesong. Sjekk tirsdagens oddstips.

14.08.12 09:39

To U21-kamper, engelsk Ligacup og Conference-fotball er hva vi finner på langoddsen denne tirsdagen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
29. Kidderminster Harriers - Luton H 2,65

Conference. Det er spilt én runde, og Luton, som er en stor klubb på dette nivået men som misser opprykk gang på gang, innledet med 2-2 hjemme mot Gateshead. Et svakt resultat, spesielt dersom Luton ender opp med like svak uttelling på bortebane som forrige sesong. Da må de vinne bortimot alle hjemmekampene for å klare opprykk. Kidderminster tapte 0-1 borte for Lincoln City, men på hjemmebane i kveld tror vi de har bedre sjanser. 2,65 for at Luton fortsetter å slite på bortebane og ryker her, er et spennende langskudd.

Dagens avslag
20. Torquay - Leicester B 1,60

Ligacupen. Leicester skal ha klasse, men akkurat Torquay tror vi kan bli vanskelige å møte. Hjemmelaget spilte tidvis glimrende i badebyen forrige sesong, og selv om det skiller to divisjoner og mange millioner i budsjetter mellom disse, kan dette bli jevnt. Spørsmålet blir hvem som er mest motivert, og 1,60 for at det er bortelaget, blir for lavt for oss.

Dagens spill
Vi skal spille engelsk ligacup i dag, og det frister ikke å spille lavoddsere eller favoritter med handicap. De fleste kampene er åpne, det er tidlig i sesong og en del av de store favorittene på lørdag og søndag trengte ekstraomganger for å avansere. I dag satser vi friskt, på klubber som satser friskt denne sesongen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

22. Oxford United - Bournemouth
Engelsk Ligacup, som nå heter Capital One Cup i England. Kampene går til ekstraomganger og eventuelt straffespark dersom det står uavgjort etter 90 minutter pluss tillegg.

Oxford United spiller i League Two denne sesongen også, og de er bookmakernes femte største favoritt til opprykk. De ble nummer 9 forrige sesong. Oxford åpner League Two med en vrien bortekamp mot Bristol Rovers på lørdag. Manager Wilder melder på klubbens nettside at de er klare og gleder seg til den første tellende kampen for sesongen. Han forteller om en begrenset tropp uten de helt store profilene, men en gjeng som jobber hardt for hverandre og laget.

Av 22 mann i alt, er rutinerte Michael Duberry (f), Liam Davis, Peter Leven og Andrew Whing ute med skader til september, muligens lenger. Harry Worley er usikker. Dette er spillere som normalt ville startet. "Vi stresser ikke med å få tilbake spillere fra skade, vi innleder sesongen med dem vi har tilgjengelig", sier Wilder.

Bournemouth ser spennende ut denne sesong, de satser og er om ikke en av favorittene til opprykk, så hvertfall en outsider rett bak de fremste favorittene. En del bookmakere ser ut til å mene at laget er det syvende mest sannsynlige til å klare et opprykk. Forrige sesong ble noe mislykket, med 11. plass og bytte av manager. De åpner i League One borte mot kyst-naboen Portsmouth på lørdag.

Manager Paul Groves trente rekruttlaget forrige sesong, nå styrer han A-laget. Han har hentet inn en del nytt, blant annet Tommy Elphick (f), som var sentral for Brighton da de rykket opp til Championship to sesonger tilbake, men som var skadet i hele fjor. Han er den åttende nye spilleren denne sommeren. McQuoid fra Millwall og Addison fra Derby er to andre. Veteranen Richard Hughes (m) er hentet tilbake etter 10 år i Portsmouth.

På skadelisten står Fogden, Purches, Sheringham, Fletcher og Molesley. Stor usikkerhet også rundt Bartlett, samt nevnte Elphick og Hughes. O'Kane er bortreist med Irland U21. Når det gjelder dagens startoppstilling vil ikke manageren røpe noe som helst, han sier på klubbens nettside at han har tenkt ut en optimal ellever, men at ingenting er hugget i stein.

Bortelaget har mye spennende på gang og har investert stort denne sesongen, og vi mener de har et høyere toppnivå enn hjemmelaget. Vi tror på Bournemouth og 2,30 er godkjent odds, slik vi vurderer denne.

19. Dagenham & Redbridge - Coventry
Dagenham & Redbridge spiller i League Two denne sesongen også, de åpner borte mot Cheltenham på lørdag. De er blant favorittene til nedrykk, etter en 19. plass og nedrykksstrid forrige sesong. En del spillere har forlatt klubben, og til dels meget unge erstattere hentes inn. 18-åringen Andrew Byrne (f) er siste tilskudd. Vi har inntrykk av at klubbens aktiviteter i overgangsvinduet dreier seg mye om å ikke miste dem som bidro i fjor. Fem av dem som var med i fjor har nylig signert nye kontrakter, men eventuelle nye spillere skal helst komme gratis eller på lån. Da skal klubbens ledelse ha bra flaks for å få kvalitet inn.

Kevin Maher (m) er eneste skadefravær i dag. 22-åringen Dwight Gayle (a) ligger an til å starte sin første kamp for klubben, han har scoret 99 mål på to sesonger for amatørklubbene Stansted og Bishop's Stortford.

Coventry rykket ned fra Championship sist, etter en sesong der skadelisten gjerne inneholdt rundt ti navn hver runde. Nå er de blant favorittene til å rykke opp fra League One. Manager Andy Thorn har blant annet sikret seg Adam Barton (m) fra Preston, men han spiller ikke kveldens kamp, han er med det irske U21-landslaget.

Nykommer John Fleck er ute med skade, og langtidsskadde Christie, Bell og Thomas. Cameron spiller trolig heller ikke.

Daggers har aldri vunnet en kamp i ligacupen, de har prøvd seks ganger. Det skiller en divisjon mellom lagene, men det skiller også en del i kvalitet og ambisjon, mener vi. Selv med et par fravær tror vi Coventry har mest å gi. Borteseier på Victoria Road blir valget, oddsen er 2,05. Dette gir oss en dobbel til gode 4,71, innsatsen blir 100 kroner og spillefristen klokken 20.40.

19. Dagenham & Redbridge - Coventry 2,90 2,90 2,05
22. Oxford United - Bournemouth 2,60 2,80 2,30

Total odds 4,71

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.